Magic light

P1019839-1-1.jpg

P1019837.jpg

Last edited:
Καλός!

'Εχει μια μελαγχολία ρε παιδί μου, μου θυμίζει μέρες του '70 που ήμουν πιτσιρικάς και στις βόλτες με τα ποδήλατα απολαμβάναμε το ηλιοβασίλεμα στο λιμανάκι με τις βάρκες με τα πρώτα παγωτά...

Πάει, ξέφυγα!!

Καλός!

'Εχει μια μελαγχολία ρε παιδί μου, μου θυμίζει μέρες του '70 που ήμουν πιτσιρικάς και στις βόλτες με τα ποδήλατα απολαμβάναμε το ηλιοβασίλεμα στο λιμανάκι με τις βάρκες με τα πρώτα παγωτά...

Πάει, ξέφυγα!!

εγώ ακόμα και τώρα όταν σκέφτομαι ηλιοβασιλέματα,,παραλίες,,βόλτες με τα
ποδήλατα και παγωτά μόνο μελαγχολία δεν αισθάνομαι:flipout:

εγώ ακόμα και τώρα όταν σκέφτομαι ηλιοβασιλέματα,,παραλίες,,βόλτες με τα
ποδήλατα και παγωτά μόνο μελαγχολία δεν αισθάνομαι:flipout:
Μελαγχολία γιατί αυτά ανήκουν σε μια άλλη,διαφορετική,απλούστερη εποχή...που έχει περάσει.

Πάντως, είναι φοβερό να δημιουργούνται τέτοιου είδους συναισθήματα από μια φωτογραφία.Μπράβο

Μελαγχολία γιατί αυτά ανήκουν σε μια άλλη,διαφορετική,απλούστερη εποχή...που έχει περάσει.

Πάντως, είναι φοβερό να δημιουργούνται τέτοιου είδους συναισθήματα από μια φωτογραφία.Μπράβο

αχ αχ...αυτή η εποχή έχει περάσει και για εμάς δυστυχώς...
τα κατάφερες...μελαγχόλησα και εγώ τώρα:grinning-smiley-043

Έλα βρε συ...έρχονται άλλες, καλύτερες!!!Φάε το παγωτό σου και μην στεναχωριέσαι!!!!:flipout::flipout:

(Εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση)

Σπύρο πολύ καλές. Ιδίως η 2η. Η 1η ήθελε ίσως λίγο καλύτερο καδράρισμα για να μην κοπούνε οι βάρκες στα δεξιά.

Την εχω ανεβασει και παλιοτερα, χωρις καθολου επεξεργασια.

Ειναι μεσα απο παραθυρο αεροπλανου, οποτε δε μιλαμε για οξυτητα και αλλα τετοια, αλλα ειναι μια απο τις αγαπημενες μου.

attachment.php

Προσφατα την πειραξα, αυξησα το κοντραστ και τον κορεσμο. Εδειξε λιγο περισσοτερο και γι αυτο την ξαναανεβαζω.

Attachments

• IMG_4944  web 2000.jpg
    IMG_4944 web 2000.jpg
    34.5 KB · Views: 113
Πέτυχες καταπληκτικό φως.
Μπορείς να το δουλέψεις λιγάκι ώστε να ξεχωρίσουν καλύτερα οι δέσμες που ξεφεύγουν από τα σύννεφα;

Και αυτη εδω ειναι με λιγο CS3, εχω κανει τον ουρανο λιγο πιο σκουρο, υπαρχει καπιος αλλος τροπος?
Ειμαι αρχαριος ακομα με το photoshop :)
Confesora , ειναι στη Σουηδια , Στοκχολμη

Και αυτη εδω ειναι με λιγο CS3, εχω κανει τον ουρανο λιγο πιο σκουρο, υπαρχει καπιος αλλος τροπος?
Ειμαι αρχαριος ακομα με το photoshop :)
Confesora , ειναι στη Σουηδια , Στοκχολμη

Κάνε new layer
File>Fill...
50% Grey

Άλλαξε το mode σε Overlay.

Μετά με μαλακό πινέλο (10-15% opacity) βάψε με άσπρο τις ακτίνες και μαύρο τα σύννεφα εκεί που θες. Κάνε δοκιμές με μερικά σημεία να δείς πώς βγαίνει.
Είναι σαν ένα dogde/burn αλλά μή καταστροφικό.

Άν δεν φτάνει αυτό, κάνεις ένα new adjustment layer>Curves
και πειράζεις την καμπύλη σε 1-2 σημεία (κάντην είτε λίγο κοίλη είτε Sακι).
Μετά επέλεξε την μάσκα του curves layer (το λευκό τετράγωνο πάνω στο layer) και με μάυρο πινέλο βάψε τα πάντα εκτός του ουρανού ώστε οι αλλαγές αυτές να δρούν μόνο εκεί.
Δοκίμασε να δείς αν φαίνονται πιό πολύ έτσι.

Στο βουνο πανω απο το Λουτρακι, κοιταζοντας προς Πατρα.

attachment.php

Χαλαει παρα πολυ κατα το ανεβασμα, δεν ξερω γιατι.

Attachments

• IMG_2673 ret1 WEB 1500 Γβ‚¬ΓŽΒ»ΓŽΒ±ΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΉΓŽΒΏ25.jpg
    IMG_2673 ret1 WEB 1500 Γβ‚¬ΓŽΒ»ΓŽΒ±ΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΉΓŽΒΏ25.jpg
    178.3 KB · Views: 110
δυο φωτογραφιες..στην λιμνη ιωαννινων με διαφορα 8 λεπτων μεταξυ τους..κοιταξτε πως αλλαζει το χρωμα! τραβηγμενες στον περιπατο γυρω απο την λιμνη στις 14/4/2009 η πρωτη στις 19:25 και η αλλη στις 19:33