Magic light

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• fir1.jpg
    fir1.jpg
    161.4 KB · Views: 179
  • fir3.jpg
    fir3.jpg
    158.9 KB · Views: 177
  • mhts6.jpg
    mhts6.jpg
    156.1 KB · Views: 182
Η τρίτη έχει μια έντονα τρισδιάστατη αίσθηση ή μόνο εγώ τη βλέπω έτσι;

Και σε μενα αρεσει και θα ηθελα να μαθω αν εχει καποιου ειδους επεξεργασια και ποια...

Χτες το βραδυ, ανοιξα το RAW με το ACDSee 10 και απλα το εσωσα σαν .jpg αφου του εκανα ενα μικρο crop.
Τιποτ'αλλο...
Τραβηγμενη τον φετινο Αυγουστο στη Φολεγανδρο με Nikon D300+Nikon 18-200 VR στο χερι.
Ειναι ενα ξενοδοχειο στη Χωρα.

εδω ενα screenshot απο τον υπολογιστη μου με το exif δεξια

%CE%91%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF-1.jpg

Last edited:
Την ανέβασα στο φθινόπωρο, αλλά κυρίως ανήκει στο μαγικό φως, καθώς είναι με το τελευταίο φως της μέρας

4043627586_2a5d44daf1_b.jpg

MC Mir 3,5/20

Send,η τελευταια μου αρεσει,ομορφο φως και χρωματα,και μου αρεσει και οπως δενει και σα συνολο,οι γραμμες στην λιμνη-κορυφογραμμη των δεντρων,δενουν ομορφα.Και το σπιτακι με την κοκκινωπη στεγη ερχεται να σπασει την κυριαρχια του μπλε-πρασινου.Αλλα κυριως το φως ειναι καλο και δινει αρκετα συν στη φωτογραφια.

christos,μου αρεσει η συντηριτικη προσεγγιση οσον αφορα τα χρωματα/κοντραστ κτλ στη φωτογραφια σου.Ωραια αισθηση δινει,ηρεμη και μαγικη.Και πιστευω η τοποθετηση του φρουριου στο κεντρο και κατω στο ενα τεταρτο της φωτο δενει ωραια.
Μετεφερε το φεγγαρι με photoshop(μη με ρωτησεις πως γινεται,αλλα πρεπει να ειναι ευκολο!)λιγο πιο κατω,και θα γινει αρκετα καλητερη.
Ισως και λιγο κοντραστ(λιγο ομως)και λιγο κορεσμο ωστε να τονιστει το ροζ/μπλε.

Άψογη η τελευταία.... Δεν έχω γνώσεις πάνω στη φωτογραφία γενικότερα αλλά μου αρέσει πολύ η τελευταία εικόνα....

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Tασο πολυ καλη!!:award:
Εχεις κανει hdr?για δωσε περισσοτερα στοιχεια ληψης γιατι δεν μπορω να δω το exif...

την έβγαλε περίπου στις 18.00 με το τελευταίο φως κατά την έξοδό μας (Βλάσης, Τάσος, Λεωνίδας - Leonkoum) από το Καλοχώρι προς τον Αξιό ποταμό !!!