Μάγκες πιλότοι...

Απάντηση: Re: Μάγκες πιλότοι...

To αεροδρόμιο στο Ηράκλειο Κρήτης γιατί δεν περιλαμβάνεται στα "scariest airports" ;;;

Εκεί έχω ζήσει στιγμές "παρολίγον τραγωδίας" σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα του τοπικού τύπου. Την επόμενη περνούσα από τον Άγιο Μηνά (μητροπολιτικός ναός και πολιούχος) και είδα αρκετούς από τους συνεπιβάτες μου να κουβαλάνε λαμπάδες!!! Εγώ απλώς πήγα σπίτι και άλλαξα Pampers....
-bye--bye--bye-

Re: Απάντηση: Μάγκες πιλότοι...

Εντελώς επικίνδυνο...

Με βρίσκεις σύμφωνο ....... αν καί ήταν για κάποιο Air Show.

Εδώ όμως το "πλοίο" ήταν γεμάτο .......... καί απ´ότι λέγεται ο πιλότος είναι ακόμα σε διαθεσιμότητα .....

http://www.youtube.com/watch?v=usHuqPq7g5w&feature=fvw

Re: Απάντηση: Re: Μάγκες πιλότοι...

To αεροδρόμιο στο Ηράκλειο Κρήτης γιατί δεν περιλαμβάνεται στα "scariest airports" ;;;

Εκεί έχω ζήσει στιγμές "παρολίγον τραγωδίας" σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα του τοπικού τύπου. Την επόμενη περνούσα από τον Άγιο Μηνά (μητροπολιτικός ναός και πολιούχος) και είδα αρκετούς από τους συνεπιβάτες μου να κουβαλάνε λαμπάδες!!! Εγώ απλώς πήγα σπίτι και άλλαξα Pampers....
-bye--bye--bye-

Ειναι δυσκολο αεροδρόμιο αλλά δεν νομιζω οτι συγκρινεται με αυτα που βλέπουμε στα videos εδώ. Προσωπικά 3 φορές που εχω πετάξει προς Ηρακλειο (οι 2 χειμωνα με κακό καιρο) ηταν ολα ΟΚ και με αψογο touchdown..

Με βρίσκεις σύμφωνο ....... αν καί ήταν για κάποιο Air Show.

Εδώ όμως το "πλοίο" ήταν γεμάτο .......... καί απ´ότι λέγεται ο πιλότος είναι ακόμα σε διαθεσιμότητα .....

http://www.youtube.com/watch?v=usHuqPq7g5w&feature=fvw

Αν δεν κανω λαθος, το συγκεκριμενο βιντεο τραβηχτηκε στην Φρανκφουρτη ή στο Αμβουργο πριν κανα 2 χρονια.
Εκεινες τις μερες ημουν και εγω σε μια παρομια κατασταση με λουφτχανσα απο εδω για φρανκφουρτη.
Οι καιρικες συνθηκες ηταν τραγικες (αερας + βροχη). Ο συγκεκριμενος που εκανε αυτο στο βιντεο, αν μη τι αλλο δειχνει πολυ μαγκας (οπως λεει και ο τιτλος του παροντος).
Γιατι να ειναι σε διαθεσιμοτητα ??

Πριν κανα μηνα καθως προσγειωνομασταν στο JFK, και ενω το αεροπλανο ηταν πολυ λιγο πανω απο το εδαφος (υπολογισα ουτε 5 μετρα), ο πιλοτος εδωσε φουλ στα γκαζια και ξανασηκωθηκαμε. (κατι σαν το παραπανω βιντεο δλδ, αλλα με αριστες καιρικες συνθηκες)
Το τι ουρλιαχτο ακουστηκε.....

Απίστευτο. Δε μπορώ να φανταστώ την αγωνία των επιβατών.

Η Ισπανική Πρεσβεία είχε προβεί σε επίσημο διάβημα για λογαριασμό του εκ των επιβατών υπηκόου της Αντόνιο Εκλασαμέντες :flipout:

Απάντηση: Re: Μάγκες πιλότοι...

Οι τύποι δεν παλεύονται καθόλου..

http://www.totallycrap.com/videos/videos_how_low_can_you_go_in_a_fighter_jet/

Ισραηλινά f-16 μάλλον, οι καλύτεροι πιλότοι στα μαχητικά.

Λίγο πιο κάτω είμαστε και 'μεις.

ναι σωστά ..... το θυμόμαστε με τα πρόσφατα επεισόδια στην Παλαιστίνη
δεν αφήσανε νοσοκομείο και σχολείο όρθιο

φοβερή πολεμική επιτυχία

άμα είσαι πολεμιστής ρε παιδί μου φαίνεσαι ...

Αν δεν κανω λαθος, το συγκεκριμενο βιντεο τραβηχτηκε στην Φρανκφουρτη ή στο Αμβουργο πριν κανα 2 χρονια.
Εκεινες τις μερες ημουν και εγω σε μια παρομια κατασταση με λουφτχανσα απο εδω για φρανκφουρτη.
Οι καιρικες συνθηκες ηταν τραγικες (αερας + βροχη). Ο συγκεκριμενος που εκανε αυτο στο βιντεο, αν μη τι αλλο δειχνει πολυ μαγκας (οπως λεει και ο τιτλος του παροντος).
Γιατι να ειναι σε διαθεσιμοτητα ??

Εχεις δίκιο ήταν στο Αμβούργο την 1η Μαρτίου 2008 καί το αεροσκάφος ήταν το D-AIQP. Οι άνεμοι ήταν θυελλώδεις, όπου τότε λυσομανούσε η καταγαίδα Emma στην κεντρική - βόρεια Ευρώπη.

Το λεγόμενο "wing tip" ή η άκρη του αριστερού φτερού άγγιξε το εδαφος καί το πλήρωμα αποφάσισε να σταματήσει την διαδικασία προσγείωσης καί να ξαναπροσπαθήσει δεύτερη φορά - με επιτυχή κατάληξη - Το αεροσκάφος δεν έπαθε ιδιαίτερες ζημιές καί εξακολουθεί καί πετάει.

Τώρα στην ερώτηση σου γιατί (πάλι συμφωνώ μαζύ σου) μάγκας είναι σε διαθεσιμότητα, απ´ ότι λέγεται είναι γιατί απλά δεν θέλουν να ομολογήσουν ότι δεν ήταν άνθρώπινο λάθος ......... αλλά λάθος του (των) ηλεκτρονικών συστημάτων του Airbus. Αλλοι λένε ότι δεν θα έπρεπε ΟΥΤΕ καν να επιχειρήσουν την προσγείωση με τέτοιες ακραίες καιρικές συνθήκες.

Καί μιά μικρή λεπτομέρεια ακόμα - αλλά δεν ήθελα να στεναχωρήσω τον αντρικό πληθυσμό του foroum - ο συγκεκριμένος μάγκας ........... είναι μάγκισα ... ο (η) συγκυβερνήτης πετούσε το αεροσκάφος την στιγμή της προσγείωσης!

QUOTE:

Let’s put aside the question as to why they were there in the first place, landing when the surface wind is gusting to 155mph (as reported in The Daily Telegraph {UK}) is going to sporty. Perhaps these boys (actually the first officer [handling] was a lady) were caught in the jaws of force majeure and didn’t have other options. Either way - well done the ‘Luftwaffe’ mates!

UNQUOTE

Καί το σχετικό άρθρο καί φώτο

http://www.thedigitalaviator.com/blog/?p=514