Μαγκώματα

18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
Εγκατέστησα όλα τα προγράμματα ( ffdshow , reclockκλπ) με τις κλασικές ρυθμίσεις τους όπως αναφέρονται και στις οδηγίες της κατηγορίας και που τόσο καιρώ μου δούλευαν άψογα με το παλιό pcαλλά κάτι δεν πάει καλά. Κατά την αναπαραγωγή videoότι και να είναι αυτό και με όποιο Playerκι αν δοκίμασα η κίνηση παρουσιάζει ανά 5 -10 δευτερόλεπτα σκάλωμα για κλάσματα του δευτερολέπτου κάτι δηλαδή σαν να μαγκώνει το καρέ . Σε κάποιες περιπτώσεις μαγκώνει και ο ήχος . Τι μπορεί να φταίει? Να σημειώσω ότι φόρεσα και τους 7.8 της ΑΤΙ και παρόλα που η εικόνα βελτιώθηκε ιδιαίτερα στο μαύρο εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα
Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι η το αντίθετο στο catalyst ? .

Last edited:
Για τα μαγκώματα, τα έχω και εγώ σε DVD, αν δεν αλλάξω τις ρυθμίσεις σε 25 f/s στο powerstrip. Αν λοιπόν έχεις το ps σε 24 άλλαζε το σε 25 πριν παίξεις το DVD.
Οι 7.7 δεχόντουσαν άνετα τις ρυθμίσεις για contrast και brightness, οι 7.8 μάλλον έχουν κάποιο θέμα με την 2600 που έχω.

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα που προέρχονταν τελικά από ένα προγραμματάκι που έτρεχε για ν ανιχνεύει το σήμα του LNB για λογαριασμό της SKY STAR 2 . Τώρα πλέον είναι όλα οκ .

Re: Απάντηση: Μαγκώματα

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα που προέρχονταν τελικά από ένα προγραμματάκι που έτρεχε για ν ανιχνεύει το σήμα του LNB για λογαριασμό της SKY STAR 2 . Τώρα πλέον είναι όλα οκ .
LNB? Skystar 2? Κώστα μήπως μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ; Thanks.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαγκώματα

LNB? Skystar 2? Κώστα μήπως μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ; Thanks.
Άστα , μια απ τα ίδια . Παιδεύτηκα αρκετά και στο τέλος τα ξήλωσα όλα . Τώρα πάω για ονειροκούτι . Ρώτα τον Αλέξη ( Τρυφωνίδη) στα Δορυφορικά . αυτός έχει ψαχτεί παλαιότερα με αυτήν.