Επειδή με τρώει ο κ0λ0ς μου για ψάξιμο

(αλλιώς δεν θα ήμουν σ' αυτό το φόρουμ) τελικά είπα να το παίξω μαγνητικός.
Αφού είδα ότι βiντεάκι κυκλοφορεί , αγόρασα τον ESR αυτοκινήτου (αυτόν που είναι στο παραπάνω βιντεάκι) που συμφωνούν όλοι ότι έχει τους πιό δυνατούς μαγνήτες. Σαν φορτίστης λέει επίσημα ότι είναι 18watt αλλά δεν μ' ενδιαφέρει καθότι η πρωταρχική δουλειά που το θέλω είνια για στήριξη και όχι για φόρτιση. Θα πετάξω την δική του δαγκάνα με την μπίλια από πισω και θα βάλω το δικό μου στήριγμα που έχει τρύπες και βιδώνει ακριβώς πάνω στο λαμάκι.
Σχετικά με την θήκη, εδώ κι αν έπεσε διάβασμα. Οντως οι μαγνητικές θήκες είναι μετρημένες στο ένα χέρι για S23 Ultra.
Ειδικά για το S23 Ultra , όταν κολλάς στην θήκη κάποιο μαγνητικό πράγμα π.χ. πορτοφόλι υπάρχει το πρόβλημα ότι
αν οι μαγνήτες είναι δυνατοί επηρεάζουν το πενάκι (κάνει διακοπές στην γραφή) . Εννοείται ότι αυτό συμβαίνει όταν κολλάς κάτι από πίσω, όχι έτσι σκέτη η θήκη.
Προσωπικά , μου είναι αδιάφορο το πενάκι όπως μου είναι και στο tablet. Μία που το έβγαλα για να δω τι κάνει και μία που το ξαναέβαλα. Ισως χριεαστεί για remote control για καμιά φωτογραφία.
Κατέληξα λοιπόν σε αυτή τη θήκη για τους εξής λόγους: 1) είναι clear που μ' αρέσει 2) ο κύκλος είναι λίγο χαμηλότερα κανα πόντο (σε όλες τις άλλες θήκες είναι ακριβώς στο κέντρο) οπότε με βολεύει στην περίπτωσή μου γιατί θα κάτσει λίγο ψηλότερα το τηλέφωνο και 3) η προστασία στις κάμερες είναι μία μία τρύπα ξεχωριστά (σαν την spigen), όλες οι άλλες μαγνητικές έχουν ανοικτό ολόκληρο παράθυρο για όλες τις κάμερες (πολύ περίεργο).
Πήρα το τελευταίο κομμάτι από Γερμανία μέσω forward shipping (δεν τους αρέσει το ελλαδιστάν) . Δεν υπάρχει ούτε Αμερική , ούτε Αγγλία, ούτε καν σαν κωδικός ! Για το απλό S23 υπάρχει ακόμα κι εδώ. Ισως είναι νωρίς για το Ultra ακόμα.
Ελπίζω να κολλάει δυνατά.
Θα ενημέρωσω όταν παραλάβω.
Υ.Γ. Δεν υπάρχει κανένα βιντεάκι στο YouTube που να δείχνει τον συνδυασμό ESR+Ringke σε S23 Ultra.