Make mkv beta σταμάτησε να είναι δωρεάν

m_dalis

Established Member
10 October 2008
117
Ηρακλειο
Στην τελευταία του έκδοση 1.6.8. δεν ισχύει πλέον το κλειδί που ήταν διαθέσιμο από το forum του, και ζητά 59,50 euro..

Το κακό είναι ότι δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει να τα καταφέρνει με τα καινούργια κλειδώματα στα blu ray, που αναμένονται στο άμεσο μέλλον...!

Εμένα την προηγούμενη εβδομάδα που έκανα ανανέωση το κλειδί μου δούλεψε, αλλά δε θυμάμαι ποια έκδοση έχω. Αν όμως σταμάτησε να είναι free θα έιναι μεγάλη απώλεια!!

Στο site πάντως γράφει ότι, όσο είναι beta, θα συνεχίσει να είναι δωρεάν, με trial key που ανανεώνεται ανά δίμηνο. Μετά θα δείξει.

Τι ξεθάβω τώρα , είναι καλό για να τραβήξω στον σκληρό dvd φτιαγμένα με το .................(κοίτα που δεν θυμάμαι πλέον) εν πάσει περιπτώσει , είχα περάσει τις κασέτες από την βιντεοκάμερα (οικογενειακά βίντεο) με εκείνο το πρόγραμμα στο pc και τις μετέτρεψα σε dvd δημιουργώντας κεφάλαια - μενού κλπ.
Τώρα θέλω τα dvd να τα περάσω στον σκληρό , είναι καλύτερα με το εν λόγω πρόγραμμα να τα κάνω mkv , ή με κάποιο τύπου dvdfab να τα περάσω σε iso ;

Re: Απάντηση: Make mkv beta σταμάτησε να είναι δωρεάν

Τώρα θέλω τα dvd να τα περάσω στον σκληρό , είναι καλύτερα με το εν λόγω πρόγραμμα να τα κάνω mkv , ή με κάποιο τύπου dvdfab να τα περάσω σε iso ;

Ειναι καθαρα δικο σου θεμα, τι σε βολευει καλυτερα. Η ποιοτητα και στις δυο περιπτωσεις ειναι η ιδια, δεν υπαρχει επανασυμπιεση.
Απλα αν το περασεις ως MKV δεν θα εχεις τα μενου του DVD, αν το περασεις ως ISO θα εχεις μενου αλλα καποιες συσκευες (εκτος PC) δεν θα μπορουν να το αναπαραγουν.

Δοκίμασα με το dvdfab να περάσω ένα σε .iso αλλά ούτε το med600x δεν βλέπει τα μενού , ούτε το laptop με το cuberlink και το potplayer που δοκίμασα τα βλέπει . Παίζουν απ'ευθείας την ταινία .