Μακρια απο SAMSUNG απαραδεκτο service (one)

giannissakkas

New member
9 May 2010
7
SAMSUNG UE46B6000( Clouding).Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι στο μάστορα.Όταν ήρθε να την δει μου είπε ότι όντος έβλεπε άσπρα σύννεφα και ότι θα έστελνε φώτο στην εταιρία,αλλά το ψέμα του ήταν τόσο μεγάλο που αποκαλύφθηκε όταν του ζήτησα αντίγραφο της εντολής που έστειλε προς την εταιρεία servise one.έγραφε στο email(γιατί μόνο να το διαβάσω με άφησε) ότι ισχυρίζομαι οτι βλέπω άσπρα σύννεφα,ότι εάν δεν την αλλάξουν θα βάλω δικηγόρο και ότι η τηλεόραση δεν έχει τίποτα και γιαυτό δεν στέλνω και φώτο(ενώ έλεγε ότι έστειλα φώτο και περιμένω απάντηση από το servise) .Δηλαδή αυτό που είπε κάποιος πριν ότι θα μας βγάλουν τρελούς.Πέρα ότι ο συγκεκριμένος που έχει η servise one στο Αγρίνιο δεν ακούγονται και τα καλύτερα για τις υπηρεσίες που προσφέρει(ψέμα).Άσε που έστειλα email στη servise one στον υπεύθυνο Κο Κανταράκη και παλεύω από την Παρασκευή να τον βρω στο τηλ.Γενικά ένα μεγάλο μπάχαλο που δεν τους ελέγχει κανείς. :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:θέλουν.Για την ιστορια http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=66384&cid=42 κ

Φίλε μου δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου αλλά το clouding της τηλεόρασής σου είναι εγγενές μειονέκτημα της τεχνολογίας LCD και αν δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Ανέβασε μια φωτό του προβλήματος για να σου πούμε 100% αλλά όπως μας το περιγράφεις ίσως να μην έχεις δίκιο σε αυτή την περίπτωση...

Τρεις Sony ειχα αγορασει , οι δυο τελευταιες (40D3000 και 46W4000) ειχαν εμφανες clouding , μαλιστα στην τελευταια που την εχω ακομη νομιζω οτι εχει χειροτερευσει με τον καιρο και μετα απο 2.5 χρονια που την εχω πλεον "βγαζει ματι".

Εγώ πριν ενα μήνα τους έστειλα ενα μόνιτορ 2270 για τον ίδιο λόγο.Το κράτησαν 2 εβδομάδες ακριβώς και μου το επέστρεψαν στην ίδια ακριβώς κατάσταση..σαν να μην άνοιξαν καν το κουτί. Βέβαια στο τηλέφωνο μου είπαν οτι είχαν αλλάξει μια πλακέτα κλπ...Τους έστειλα ενα όμορφο και αναλυτικό email..με φωτογραφίες κλπ ξαναέστειλα την οθόνη και ευτυχώς μου αλλάξανε το πάνελ και τώρα ολα καλά..μέχρι να ξανασπρίσει :frusty:

Κόστος: -Πολλά τηλέφωνήματα ( αν και οφείλω να παραδεχτώ οτι ήταν εξυπηρετικότατοι και ευγενικότατοι στο τηλέφωνο.Μάλιστα με πήρε τηλέφωνο και ο ίδιος ο τεχνικός που το επέβλεπε).
-Ένα μήνα χωρίς οθόνη..

Τα συμπεράσματα δικά σας.

υ.γ Τώρα που βλέπω τις εικόνες..και μένα έτσι είχε ξεκινήσει και όταν την έστειλα το άσπρισμα είχε φτάσει ακριβώς στο μέσο της οθόνης! Από τα αριστερά προς τα δεξιά και μένα.

Last edited:
Δε κάνω το συνήγορο του διαβόλου, αλλά "όλοι" γνωρίζουμε το πρόβλημα του clouding στις LCD & LED TVs.

Εγώ παρότι το γνώριζα, ήθελα να πάρω πάλι Samsung και μάλιστα LED.
Κάποιες φορές (ανάλογα με το τι παίζει στην οθόνη) εμφανίζεται το γνωστό clouding, αλλά έχει πάψει να με ενοχλεί από τη στιγμή που βλέπω full screen υλικό και συνήθως όχι σκοτεινά πλάνα.

Αν ήθελα να βλέπω σκοτεινά πλάνα θα έπερνα μια plasma αλλά εκεί με ενοχλούν άλλα πράγματα πολύ περισσότερο από ότι το clouding στις LED & LCD.

Το να στείλω την TV για επισκευή και να το κάνει πάλι σε 1 χρόνο ή και λιγότερο το θεωρώ άσκοπο.
Είναι σα να αγοράζεις Γαλλικό αυτοκίνητο, το γνωρίζεις πως θα σου βγάλει προβλήματα πριν από κάποια άλλα, οπότε προς τι οι φωνές;

Θεωρώ πως σε λίγο καιρό στην εγγύηση θα εξαιρούν το clouding, οπότε δε θα μπορεί να κάνει κανείς τίποτα.

Re: Απάντηση: Μακρια απο SAMSUNG απαραδεκτο service (one)

δεν ξερω αν ανεβηκαν

Ανέβηκαν. Οπως το φοβόμουνα. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα κάνεις τίποτα διότι το clouding είναι εγγενές μειονέκτημα της τεχνολογίας LCD και δεν λογίζεται σαν πρόβλημα.

Σε άλλες τηλεοράσεις υπάρχει λιγότερο σε άλλες περισσότερο

Το ίδιο έχει και η αδερφή μου σε μια Sony 3ετίας...

Που λέει η Samsung ότι το clouding είναι μειονέκτημα της τεχνολογίας LCD και αν εμφανιστεί τότε δε γίνεται τίποτα.

Το γράφει πουθενά;

Που λέει η Samsung ότι το clouding είναι μειονέκτημα της τεχνολογίας LCD και αν εμφανιστεί τότε δε γίνεται τίποτα.

Το γράφει πουθενά;

κοινο μυστικο και κανονισμενο απο ολες τις εταιριες να παρουσιαζεται ως "φυσικο φαινομενο" για τα lcd panel.
γι`αυτο και επιχειρησαν να το καλυψουν με τα led στις ακρες.
και καινουργια να σου δωσουν,παλι τα ιδια θα εχεις και ισως χειροτερα.
δυστηχως ειναι το μεγαλο κουσουρι αυτης της τεχνολογιας και δεν μπορεις να το αποφυγεις.

Το γράφει πουθενά;

Αν το γράψει τότε δεν θα πουλήσει....Ο κόσμος το χει τούμπανο... Με μια έρευνα στο net σχετικά με clouding θα δείς ότι μόνο οι LCD το παρουσιάζουν (μαζί με πολλά άλλα κακά...)

φίλε μπορείς να διαβάσεις κ εδώ κάποιες πληροφορίες.

το φαινόμενο είναι γνωστό στην τεχνολογία αυτή. Καμία αντιπροσωπία δεν το παρέχει εντός εγγύησης "επισκευή". είναι κάτι όπως τα καμμένα pixel. μπορεί να τα δεις, μπορεί όχι. Μπορεί να γίνουν αμέσως , μπορεί κ ποτέ. Μπορεί 1, μπορει κανένα ή και μπορεί 10.

Υποθέτω ότι η κατάσταση θα αλλάξει κάπως τώρα που σε μια βδομάδα θα είναι η ίδια η Samsung εδώ?

Δε ρώτησα τι είναι το clouding και τι λένε στο internet.
Ρώτησα αν το αναφέρει η samsung σα μειονέκτημα.

Να υποθέσω ότι δεν αναφέρεται πουθενά σαν μειονέκτημα και φυσικά κανείς δεν το λέει στην πώληση.

Τότε δε θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει αντικατάσταση ή επιδιόρθωση ή επιστροφή χρημάτων επειδή οι "προδιαγραφές" τους προϊόντος δεν είναι αυτές που περιγράφονται;

Δε ρώτησα τι είναι το clouding και τι λένε στο internet.
Ρώτησα αν το αναφέρει η samsung σα μειονέκτημα.

Να υποθέσω ότι δεν αναφέρεται πουθενά σαν μειονέκτημα και φυσικά κανείς δεν το λέει στην πώληση.

Τότε δε θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει αντικατάσταση ή επιδιόρθωση ή επιστροφή χρημάτων επειδή οι "προδιαγραφές" τους προϊόντος δεν είναι αυτές που περιγράφονται;

εννοηται...χαμπαρι το παιρνουν μονο αυτοι που ασχολουνται με το σπορ...

παντου θεωρηται λογικο να υπαρχει glouding στο πανελ,γι`αυτο και εαν διαβαζεις ξενα reviews,θα παρατηρησεις οτι παντα ελεγχουν την ενταση του φαινομενου,που σημαινει οτι ειναι στανταρ οτι θα υπαρχει εστω και σε χαμηλο ποσοστο.

Σε εμένα που έχω και εγώ samsung 46b6000 μου άλλαξαν 2 φορές τηλεόραση λόγο καμένου πίξελ. Και οι 3 είχαν cloudding. Δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα απλά χαρακτηριστικό των led....

Φαντάζομαι όμως κατα την ίδια λογική , επειδη δεν αναφέρει καμία εταιρεία ότι στο φουρνο μικροκυμάτων δεν βάζουμε να στεγνώσουμε την γάτα μας, θα πρέπει να τους ζητήσω αποζημίωση αν το κάνω; Ή μήπως μας ενημέρωσαν ότι οταν βγουν τα κινητά τηλέφωνα θα γεμήσουμε κεραίες που θα μας "ψήνουν" κάθε στιγμή;

Όσο αναφορά την αλλαγή πάνελ ενός φίλου πιο πάνω, λογικό είναι αν το τεχνικός το "περασει" εντος εγγύησης. Όμως πόσο σίγουρο είναι οτι το καινούριο δεν θα είναι "χειρότερο" ? στο έχει υπογράψει κάπου κάποιος;

Η τεχνολογία στις μέρες μας είναι ρευστή. Μας αρέσει όοοοολα αυτά τα υπέροχα που προσφέρει με τεράστια φαρδια πλατιά γράμματα αλλα μόλις πέσουμε στα "ψιλα" γινόμαστε... Τούρκοι.

Δεν ειναι θεμα προσωπικής αντιδικίας ή οτιδήποτε σχετικό, είναι θέμα ότι πρέπει να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε μερικές φορές κ να είμαστε έτοιμοι να επωμιστούμε τις ευθύνες που μας βαρένουν σε κάθε μας κίνηση, έστω κ στον τομέα της κατανάλωσης νέων τεχνολογικών προϊόντων.

υ/γ: κ εγώ "ζω" με ένα σουπερ κινητό που έχει 2 καμμένα pixel. όμως καμία εταιρεία δεν το αναγνωρίζει σαν "ελάττωμα" κ σίγουρα ποτέ κ κανένας πωλητής δεν το αναφέρει οτι μπορεί να τύχει και στα κινητά τηλέφωνα...

καλές μας γιορτές

Ειναι γνωστο οτι οι LCD πασχουν απο φαινομενα ανομοιομορφιας. Αλλες λιγοτερο και αλλες περισσοτερο. Στις Edge LED ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα καθως τα λεντακια τοποθετουνται στην περιφερεια. Οποιος αγοραζει LCD/LED αναλαμβανει και το ρισκο , οπως ειπε και καποιος ειναι σαν να αγοραζεις Alfa Romeo και μετα να διαμαρτυρεσαι οτι χαλασε!

Δεν συμφερει οικονομικα ουτε την Samsung ουτε την Sony ουτε καμια αλλη εταιρεια να αλλαζει τηλεορασεις και πανελ μεχρι να βρεθει η τηλεοραση που θα τυχει να μην εχει τοσο εμφανες προβλημα.

ΥΓ. Κατοχος 3 LCD Sony εκ των οποιων οι δυο τελευταιες (40D3000 και 46W4000) ειχαν εμφανες προβλημα clouding. Μαλιστα στην W4000 που την εχω ακομη εχει γινει με τον καιρο χειροτερο.