Δεν καταλαβαίνω τι "λιανά" ζητάς, το post μου έχει και quote όπου ο supersonic γράφει μεταξύ άλλων {Αλλά χρόνια τώρα χάνεται η ουσία....} Και υπάρχουν και άλλες συζητήσεις πρίν και μετά το #31 όπου ενεργό μέλος 9 χρόνια με δικαίωμα ψήφου και +40.000 posts ουσιαστικά ψέγει μέλος 2 ετών και 1.300 posts για την κακή - κατά τη γνώμη του - πορεία ή κατάσταση ή όπως το ερμηνευει καθένας, τα τελευταία χρόνια.
Αυτό που έκανες quote είναι η απάντηση μου
ώπα ώπα...
γιατί τα πήρες σβάρνα όλα.
Ποιός σου είπε να ερμηνεύσεις για λογαριασμό μου και όπως θέλεις αυτά που έγραψα?
Όταν λέω "χρόνια τώρα χάνεται η ουσία" εννοώ ότι πάρα πολύς κόσμος γράφεται για να ρωτήσει:
α. τι τηλεόραση να πάρω
β. πήρα αυτή την τηλεόραση και χάλασε.
μετά,... το 90 % Λούης.
Και επίσης σου απάντησα ότι "η πορεία" (ή γενικώς μια πορεία) δεν αλλάζει από 40-50 άτομα.
Μ αυτό είναι σαφές ότι οι 40-50 ό,τι είναι να κάνουν το κάνουν και ξέρουν να το κάνουν.
Ο πολύς ο κόσμος αδιαφορεί και θέλει γενικά να βρίσκει μασημένη τροφή.
Εγώ άν θέλω να "διορθώσω" μια πορεία ξέρω σε ποιούς να απευθυνθώ και πως.
Και ο χώρος που σε (και μας) φιλοξενεί έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα στους τομείς αυτούς.
Για κάποια άλλα όμως όπως αυτό που συζητάμε χρειάζεται να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους και κάποιες εκατοντάδες ή και χιλιάδες μέλη, εκτός από το να παρακολουθούν από μακρυά κάποιους 40-50 να "ψηφίσουν" για να λύσουν τα θέματα που τους απασχολούν.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
και να σου πω και κάτι ακόμα.
Δεν σε υποτίμησα λέγοντας ότι έχεις 1300 ποστ και 2 χρόνια.
Τα ποστ αυτά και η παρουσία σου σε κάνει
έμπειρο μέλος.
Αν δείς πόσα μέλη έχουν πάνω από 1000 ποστ θα καταλάβεις.
Και λέγοντας ότι είσαι έμπειρο μέλος, θεωρώ ότι έχεις ένα μέρος ευθύνης για το χώρο αυτό.
Φυσικά μπορείς να πάρεις περισσότερη ευθύνη και να γίνεις αν θέλεις ένας από τους 40-50 που λέγαμε (που είναι παραπάνω, κοντά 70-80) που αποφασίζουν.
Κωλύματα δεν υπάρχουν.
Στο χέρι σου είναι.
όμως αυτά που είπα γενικότερα περί συνειδητοποιημένου και συσπειρωμένου καταναλωτή με την ευκαιρία του θέματος των παραπόνων του op (λέγοντας ότι πρέπει να διορθωθεί η πορεία) δεν πάνε στην πορεία του χώρου που γενικώς "φυσάει" αλλά στην "πορεία" που έχει ο έλληνας καταναλωτής.
Αν καταφέρει και βοηθήσει το avclub στον τομέα αυτό θα είναι κάτι εξαιρετικό. Όμως είναι δύσκολο και δεν μπορούν να το κάνουν κάποιες δεκάδες άτομα. Κάποιες εκατοντάδες...ίσως.
Ελπίζω να είμαι κατανοητός.