Μάλλον για Plasma πάμε!

Η διαφορα παραπανω ειναι μεταξυ μιας LCD με φτωχο μαυρο και μιας Panasonic G10...

H LCD αυτη θα μπορουσε να ειναι οποιαδηποτε Philips εκτος 9704 , οποιαδηποτε LG εκτος LH9000 , οποιαδηποτε Sharp κτλ.

Γενικα μονο LCD με local dimming μπορουν να φτασουν σε καλα επιπεδα μαυρου και καποιες CCFL Sony , Samsung να πλησιασουν (χωρις ομως να φτασουν)...

Και οι local dimming εχουν τα δικα τους προβληματα ομως...ειδικα η LH9000 εχει τοσο μετρια κινηση που θα το σκεφτομουν πολυ να την προτεινω ως καλη αγορα...

Και οι local dimming εχουν τα δικα τους προβληματα ομως...ειδικα η LH9000 εχει τοσο μετρια κινηση που θα το σκεφτομουν πολυ να την προτεινω ως καλη αγορα...

Βρε Yperion, εγώ γιατί δεν τη βλέπω μέτρια την κίνηση; Όταν λες μέτρια σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; Π.χ. γρήγορες σκηνές σε ταινίες; Και τι ακριβώς πρέπει να προσέξει κανείς εκεί σε σχέση με μια Β750 ή μια Β6000/Β7000;

Ελπίζω μόνο να μην έχουν κάτι τα μάτια μου :stoned:

τι λέτε ρε παιδιά, τόσο μεγάλη διαφορά έχουν ξαφνικά οι plasma από τις lcd? και τελικά αυτή η διαφορά ρε φίλε yperion προέκυψε ξαφνικά μετά την αγορά της U10?
τα προηγούμενα 13700 posts δηλαδή πάνε στον βρόντο;
αν είναι έτσι να πάω να πάρω και εγώ μια να βρω την υγειά μου με την παλιο Β650 που έχω πάρει...

Εχω κι εγω την παλιο Β650 μου και πολυ χαιρομαι λεμε !!!
Ειλικρινα δεν μπορω να καταληξω ποια μου αρεσει περισσοτερο πλεον σε σχεση με την U10 ...
Ομως 46αρα στα 1100 vs 50αρα στα 800 , μου ελυσαν το θεμα αποφασης!
-bye-

Last edited:
Τελικά πήγα και την είδα την Panasonic στα μέρη που μου προτείνατε
Εντυπώσεις :

• Καμία σχέση η εικόνα με τα καταστήματα "όλα σε ένα" Οι G10-V10 έχουν βαθύ μαύρο το οποίο το έβλεπα ξεθωριασμένο στα πολυκαταστήματα
  • Κινηματογραφική αίσθηση και σωστά χρώματα με κέρδισαν απο τα πρώτα λεπτά Πολυ ξεκούραστη TV Δεν έχανε ακόμα και σε γρήγορη δράση
  • 46'' για 2,8 μέτρα είναι λίγα . Στην αρχή ήμουνα αραχτός στον καναπέ και μετά απο 10 λεπτά έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθώ να κολλήσω το κεφάλι μου στην οθόνη.
  • Είδα και την Kuro . Η άτιμη αντίπαλο δεν έχει...
Συμπεράσματα : Ευχαριστώ όσους με παρότρυναν για Panasonic Στα λεφτά που θέλει η 50G10 και σε αυτά που προσφέρει νομίζω είναι μονόδρομος .
Το μόνο που έχω να λύσω ειναι το θέμα επίπλου (χωράει μέχρι 46'') και θα προχωρήσω...

Εντυπώσεις :

• Καμία σχέση η εικόνα με τα καταστήματα "όλα σε ένα" Οι G10-V10 έχουν βαθύ μαύρο το οποίο το έβλεπα ξεθωριασμένο στα πολυκαταστήματα
  • Κινηματογραφική αίσθηση και σωστά χρώματα με κέρδισαν απο τα πρώτα λεπτά Πολυ ξεκούραστη TV Δεν έχανε ακόμα και σε γρήγορη δράση
  • 46'' για 2,8 μέτρα είναι λίγα . Στην αρχή ήμουνα αραχτός στον καναπέ και μετά απο 10 λεπτά έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθώ να κολλήσω το κεφάλι μου στην οθόνη.
Συμπεράσματα : Ευχαριστώ όσους με παρότρυναν για Panasonic Στα λεφτά που θέλει η 50G10 και σε αυτά που προσφέρει νομίζω είναι μονόδρομος .
Το μόνο που έχω να λύσω ειναι το θέμα επίπλου (χωράει μέχρι 46'') και θα προχωρήσω...

Με μία μόνο θέαση, είδες αμέσως όλα όσα λέμε και γράφουμε στο forum τόσο καιρό και κάποιοι δεν μας πιστεύουν. Περίμενε να δεις την τηλεόραση σπίτι σου μετά απ' το στρώσιμο και πιθανόν μετά από επαγγελματικό καλιμπράρισμα και γράψε και τότε εντυπώσεις. Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα. Πίστεψέ με....... -bye-

Εντυπώσεις :

Μα καλά πού είδες την KURO φίλε μου και ποια kuro εννοείς?

Στον τιμοκατάλογο την έχουνε πάντως Κανε ενα τηλ να ρωτήσεις για διαθεσιμότητα -bye-

Βρε Yperion, εγώ γιατί δεν τη βλέπω μέτρια την κίνηση; Όταν λες μέτρια σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; Π.χ. γρήγορες σκηνές σε ταινίες; Και τι ακριβώς πρέπει να προσέξει κανείς εκεί σε σχέση με μια Β750 ή μια Β6000/Β7000;

Αναφερομαι σε κινουμενα αντικειμενα που αφηνουν πισω "ουρες" λογω λαθων στην επεξεργασια των 100 Hz...

Βεβαια αυτα υπαρχουν σε ολες τις LCd λιγο εως πολυ απλως παραπανω στην LG...μονη λυση για σιγουρα καλη κινηση οι πλασμα...και σε δευτερη φαση οι LCD με πραγματικα 200 Hz (χωρις να φτανουν βεβαια σε επιπεδα πλασμα αλλα πλησιαζουν)...

Αναφερομαι σε κινουμενα αντικειμενα που αφηνουν πισω "ουρες" λογω λαθων στην επεξεργασια των 100 Hz...

Βεβαια αυτα υπαρχουν σε ολες τις LCd λιγο εως πολυ απλως παραπανω στην LG...μονη λυση για σιγουρα καλη κινηση οι πλασμα...και σε δευτερη φαση οι LCD με πραγματικα 200 Hz (χωρις να φτανουν βεβαια σε επιπεδα πλασμα αλλα πλησιαζουν)...

Xmm, ok. Αυτό που θα (προπαθήσω να) κάνω είναι να πάω με ένα USB stick σε μερικά καταστήματα να δω το ίδιο SD & HD υλικό σε 47LH9000, 46B6000/7000/8000 και P42V10 και να ψάξω αν βλέπω τα παραπάνω!!! :idea:
Άμα με χαλάει πολύ με βλέπω για πλάσμα, άμα δε βλέπω καλά για LH9000 που ειναι και φτηνή :D :D

Last edited: