Μάλλον Νέος Χρήστης του 4

Η άποψη μου είναι να το παρεις απο εδώ και έστω να δώσεις κάτι παραπάνω. Σε περίπτωση στραβης θα εχεις κάλυψη εγγύησης που είναι πολύ σημαντικό. Σε αυτο με τα τελωνεία παραθέτω παθημα φίλου που τον τσιμπήσανε με USPS σε popcorn που παράγγειλε. Τωρα το αποτέλεσμα θα σας το πω απο βδομάδα διοτι ειναι προχθεσινό το παθημα. Μάλιστα με πειραζε διοτι εγω το παρείγγειλα πιο ακριβά από Ισπανία. Βέβαια μπορει να ηταν τυχαίο και να διεκδικεί Όσκαρ γκαντεμιας αλλα τι να πω.

Οτι το κράτος ψάχνει να μαζέψει λεφτά ακόμα κι από πεθαμένους είναι γνωστό...
Αλλά σ' αυτό που λές με τα τελωνεία, έχεις τελευταία προσωπική εμεπιρία ή γενικώς το λες;

Ποτέ δεν μιλάω γενικά.... κάτι Popcorn από Service (σε μένα και σε φίλο) που τα είχαμε πάρει από Αμερική μας χρεώθηκε τελωνείο κατά την επιστροφή από το Service..... Ευτυχώς η Popcorn αναγνώρισε τη μλκία ... (γιατί δεν ήταν αγορά αλλά επιστροφή από service) και μας επέστρεψε τα χρήματα του τελωνείου...
Αν ήταν αγορά θα τα είχαμε επιβαρυνθεί...

Πολλές άλλες φορές δεν είχα τέτοιο πρόβλημα... το είχα ακούσει αλλά συνέχιζα απτόητος με αγορές εκτός ΕΕ...

Απλά άρχισαν να δαγκώνουν.. και οι πιθανότητες να σε τσιμπήσουν είναι τώρα περισσότερες από παλαιότερα...

:ernaehrung004:

Αγαπητε εδω και 3 μερες εχω στα χερια μου ρολόι που αγορασα απο αμερικη, ηρθε με usps και δεν υπηρξε το παραμικρο προβλημα ολα πηγαν καλα.