Μalmo HiFi Show 2013

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
Λίγο μετά την δική μας Εκθεση, έγινε μια αντίστοιχη, όπως κάθε χρόνο, στο Malmo της Σουηδίας.

Φέτος είχαμε την τύχη να έχουμε δικό μας ανταποκριτή με αποκλειστικές φωτογραφίες
για το AVClub!
Πρόκειται στην ουσία για ένα αδελφικό, προσωπικό μου φίλο, που η οικονομική κρίση
τον ανάγκασε να ξενιτευτεί για ένα καλύτερο αύριο στην Σουηδία, και που είχε την ευκαιρία να επισκευθεί
την έκθεση και να μου-μας στείλει εντυπώσεις και φωτογραφίες!

Καλώς ήρθες Μήτσο στο AVClub,και ένα μεγάλο ευχαριστώ!!

Αναμένουμε το "ρεπορτάζ"!!!

View attachment 97009

Συμβαίνει ο "ανταποκριτής" μας στη Σουηδία να είναι και δικός μου καλός φίλος. :smile:

Δημήτρη, σου εύχομαι τα καλύτερα εκεί που βρίσκεσαι, σε σένα και την οικογένεια σου.

Αναμένουμε το ρεπρτάζ και σ' ευχαριστούμε ιδιαίτερα που μας θυμάσαι... :music-smiley-005:

Λίγο μετά την δική μας Εκθεση, έγινε μια αντίστοιχη, όπως κάθε χρόνο, στο Malmo της Σουηδίας.

Φέτος είχαμε την τύχη να έχουμε δικό μας ανταποκριτή με αποκλειστικές φωτογραφίες
για το AVClub!
Πρόκειται στην ουσία για ένα αδελφικό, προσωπικό μου φίλο, που η οικονομική κρίση
τον ανάγκασε να ξενιτευτεί για ένα καλύτερο αύριο στην Σουηδία, και που είχε την ευκαιρία να επισκευθεί
την έκθεση και να μου-μας στείλει εντυπώσεις και φωτογραφίες!

Καλώς ήρθες Μήτσο στο AVClub,και ένα μεγάλο ευχαριστώ!!

Αναμένουμε το "ρεπορτάζ"!!!

View attachment 97009

:SFGSFGSF:

Γειά σας! Το πρώτο μου ποστάρισμα έχει δημοσιογραφικό (λέμε τώρα...) χαρακτήρα. Βρέθηκα στο Μάλμε για να επισκεφτώ τον φίλο Γιώργο Πολυχρονίδη, -είμαστε πια κι οι δύο κάτοικοι Σουηδίας- κι έτυχε να γίνεται μια έκθεση. Είναι αυτονόητο ότι την επισκεφθήκαμε! Σημειώσεις δεν κράτησα, αλλά φωτογράφησα τα περισσότερα εκθέματα για να "περιηγηθείτε" κι εσείς στην έκθεση. Όπου υπήρχε κάτι ξεχωριστό ενδιαφέρον, θα προσθέσω μιά δυό αράδες σαν λεζάντα. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον!

Newbie... Την ανέβασα δύο φορές.... Λοιπόν, όπως βλέπετε, πωλούνταν μεταχειρισμένα βινύλια στην είσοδο της έκθεσης. Να σημειώσω ότι, οι χαϊφιντελάδες σ' όλον το κόσμο ξεχωρίζουν, συμπεριφορές κι αντιδράσεις είναι universal!!! Το μικρόβιο καθορίζει το DNA μας!!!

ευχαριστουμε πολυ για τις φωτο, ελπιζω να ακολουθησουν και αλλες !

θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον καμια φωτο απο "τοπικα" προιοντα, αγνωστα σε εμας

Ο τύπος αλλάζει κέλυφος με κεφαλή on the fly. Δεν ξέρω τι κεφαλές είχε, πάντως η διαφορά ήταν αισθητή.IMG_2307.jpg