Μalmo HiFi Show 2013

IMG_2346.jpgIMG_2345.jpgIMG_2344.jpg Κάποιοι ξέρετε ότι είμαι fan των Dynaudio και Hegel. Βγήκα με ανάμεικτα συναισθήματα από την αίθουσα.... 'Όχι όπως περίμενα. Μάλλον έφταιγε το "στήσιμο"...

IMG_2348.jpgIMG_2347.jpg "Κρίμα στο μπόϊ σου καλέ...." Ελπίζω -και πάλι- να έφταιγε το στήσιμο.... Που κι αυτό, δεν απαλλάσσει από ευθύνες! Το δωμάτιο, πάντως, είναι πανέμορφο!

IMG_2353.jpg Ο οικοδεσπότης μου, που τον ευχαριστώ για την κάμερα, τις ιδιαιτέρως "θερμές" συζητήσεις και -πάνω απ' όλα- για την αγάπη του και την φιλοξενία!!!

Μπράβο για την παρουσίαση!!!

Καταπληκτική πόλη το Malmo, εύχομαι καλή διαμονή!

Γειά σας! Το πρώτο μου ποστάρισμα έχει δημοσιογραφικό (λέμε τώρα...) χαρακτήρα. Βρέθηκα στο Μάλμε για να επισκεφτώ τον φίλο Γιώργο Πολυχρονίδη, -είμαστε πια κι οι δύο κάτοικοι Σουηδίας- κι έτυχε να γίνεται μια έκθεση. Είναι αυτονόητο ότι την επισκεφθήκαμε! Σημειώσεις δεν κράτησα, αλλά φωτογράφησα τα περισσότερα εκθέματα για να "περιηγηθείτε" κι εσείς στην έκθεση. Όπου υπήρχε κάτι ξεχωριστό ενδιαφέρον, θα προσθέσω μιά δυό αράδες σαν λεζάντα. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον!
Πολλούς χαιρετισμούς στον Γιώργο!!!!!!!!!!!

Μπράβο για την παρουσίαση!!!

Καταπληκτική πόλη το Malmo, εύχομαι καλή διαμονή!

Με την μεγαλύτερη πυκνότητα εστιατορίων ανά κάτοικο στην Σουηδία ολόκληρη...

...Αλλά και αρκετά επικίνδυνη,έχοντας 'γκετοποιηθεί ' εδώ και καιρό ,κάτι που απασχολεί πολύ τα μέσα εκεί αλλά και τη διαβίωση...έχουν και αυτοί τα αρνητικά τους με το θέμα της μετανάστευσης..Πάντως ευχαριστούμε για τις φωτό και την παρουσίαση (νιώθω από μακρυά τη γνώριμη οσμή της 'κλεισούρας')..

Ευχαριστώ ακόμα, για την υποδοχή!!!!

Δεν έχω φτάσει ακόμα στο φωτορεπορτάζ, αλλά επειδή "μετράς" φίλους εδώ, να δηλώσω κι εγώ παρόν! :)

Take care my friend and have fun! :)

Ευχαριστούμε για τη διάθεση κ το οφθαλμόλουτρο!

Αν και αργοπορημένα, και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τις ευχές!!!! Κουράγιο και υγεία σε όλους, και εντός, και εκτός!

Πολυ ωραιες φωτο και μπραβο για την συνολικη παρουσιαση!!!
Ημουν στο Μαλμο πριν απο 2 χρονια...Καπου στα 25 λεπτα με το αυτοκινητο για να περασεις στην Κοπεγχαγη ( Απο Σουηδια,Δανια δηλαδη ) και διασχιζεις την πανεμορφη γεφυρα Øresundsbron!!!