Μπράβο Βασίλη και από 'μένα,αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες με αγωνία.
Αν δεν παίξει απόσυρση ,το πολύ πολύ να φτιάξουμε και άλλο ένα σαυράκι,άν όντως ''κελαηδεί'' τόσο καλά όσο λένε οι πρώτες πληροφορίες.
Συγχαρητήρια και πάλι :SFGSFGSF:και θα τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή που θα έχει ''ωριμάσει'' περισσότερο το mambo V3 και για να το ακούσουμε κιόλας.
Μπράβο Bill...Εχω όμως να σου κάνω μια ερώτηση μουσικής φύσεως...
Στο dac με τις Ρωσιδες που μου έφτιαξες και ακούγοντας το Tennessee 2004 των Praxis,ο κιθαρίστας Buckethead ακούγεται κανονικά μες στο δωμάτιο,ο συνονόματός σου Bill Laswell μοιάζει να στέκεται έξω από τα όρια του πίσω τοίχου,ενώ το κοινό ακούγεται στην απέναντι πολυκατοικία (με έναν κηπάκο να μεσολαβεί)...
Χωροταξικά θα αλλάξει κάτι με το νέο σου εγχείρημα;;
Όχι τίποτε άλλο,αλλά έχω σταμπάρει μια γκόμενα απ το κοινό και θέλω να έρθει πιο κοντά να την κεράσω καμιά μπύρα
ένα σημαντικό ,,, και που υπάρχει παραπληροφόρηση και ψέυδος ! ως αναφορα τη σχεδίαση του κονβερτορα απο αήθη και αλητήριο μέλος
η χορέυτρια δεν έχει ανάγκη απο πιο κοντή φούστα .. ολλα φαινονται ,, μέχρι και το μικρό ελέυθερο κρέμασμα που κάνει ένα σωστό στήθος ανευ στηθόδεσμου ,, και κάνει την σκηνή πιό ελέυθερη και αεράτη !