Manchester Utd - FC Porto στο ITV HD

Οπότε όποιος δεν έχει κινητό πιάτο να κάνει fine tuning, δεν πρόκειται να δει το κανάλι, εκτός αν έχει τεράστιο πιάτο ή μένει στα βόρεια...

Εμενα δεν μου εχει ανοιξει ποτε, μα ποτε στον 800αρι. Με skystar HD ειχα καταφερει να δω κανα 2 φορες εστω και οριακα. Στον 800αρη τωρα μου δειχνει 5,60 SNR 99% AGC και 4800 BER.
Τα νουμερα αυτα ειναι με Tecatel 1.45.
Εχει συνεχομενη ροη το καναλι η σπασμοδικα προγραμματα? γιατι αμα αξιζει μπορει να κανω και καμμια αλλαγη σε κατοπτρο.

Απάντηση: Re: Manchester Utd - FC Porto στο ITV HD

Εμενα δεν μου εχει ανοιξει ποτε, μα ποτε στον 800αρι. Με skystar HD ειχα καταφερει να δω κανα 2 φορες εστω και οριακα. Στον 800αρη τωρα μου δειχνει 5,60 SNR 99% AGC και 4800 BER.
Τα νουμερα αυτα ειναι με Tecatel 1.45.
Εχει συνεχομενη ροη το καναλι η σπασμοδικα προγραμματα? γιατι αμα αξιζει μπορει να κανω και καμμια αλλαγη σε κατοπτρο.
- Μια χαρά είσαι με τα 5,60 db.
- Το κανάλι μεταδίδει που και που HD πρόγραμμα. Τον υπόλοιπο χρόνο δείχνει μια κάρτα που ενημερώνει ότι "δεν είναι διαθέσιμο"
- Στον DM800 πρέπει αν εισάγεις χειροκίνητα το video pid για να το δεις.

Re: Απάντηση: Re: Manchester Utd - FC Porto στο ITV HD

- Μια χαρά είσαι με τα 5,60 db.
- Το κανάλι μεταδίδει που και που HD πρόγραμμα. Τον υπόλοιπο χρόνο δείχνει μια κάρτα που ενημερώνει ότι "δεν είναι διαθέσιμο"
- Στον DM800 πρέπει αν εισάγεις χειροκίνητα το video pid για να το δεις.

Το εχω παρει απο πακετο lykra και το εχω ενσωματωσει μεσα στο μπουκετο μου αλλα αμα μου εξηγησει καποιος πως το τσεκαρω αμα ειναι σωστο μεσα απο dreamboxedit η το dreamset θα του ημουν ευγνωμων.

Μπορείς να το δεις και από τον δέκτη.
Ενώ είσαι στο κανάλι, επιλέγεις μενου/πληροφορίες/υπηρεσία και πατώντας το πράσινο πλήκτρο θα δεις τα pids

Το εχω παρει απο πακετο lykra και το εχω ενσωματωσει μεσα στο μπουκετο μου αλλα αμα μου εξηγησει καποιος πως το τσεκαρω αμα ειναι σωστο μεσα απο dreamboxedit η το dreamset θα του ημουν ευγνωμων.

Ελπιζω να τα καταφερεις.....

You will need to install Cute FTP.

In cute FTP navigate to /etc/enigma2

FTP the file lamedb to you desktop.

In cute FTP right click the lamedb file on your desktop and select edit.This will open the file.

Now from the task bar click edit then find and replace in the top box type ITV HD.

Now edit your three ITV HD lines with these three lines

290e:011a0000:090b:003b:1:0
ITV HD
p:BS**B,c:000d49,c:030d49,c:040d4a,c:050001,f:5

Some lamedb files use this format

290e:011a0000:090b:003b:1:0
ITV HD
p:S** Digital,c:000d49,c:030d49,c:040d4a,c:050001,f:5

Obviously replacing the ** with the correct letter
wink.gif

Now click the floppy disc icon on the task bar to save.

Now navigate to /etc/enigma2 and send the edited lamedb file back to that directory.

Now click the floppy disc icon on the task bar to save.

Now pull the power plug from back off dm and re-apply power.

Job done works every time.

THANKS Ferret

Φιλε giannikos χιλια ευχαριστω..:grinning-smiley-043

Τωρα που το ειδα εδω θυμηθηκα οτι την μεθοδο αυτη την ειχα δοκιμασει και πιο παλια αλλα για καποιο λογο δεν ειχα καταφερει τπτ. Τωρα για πρωτη φορα καταφερα να δω την μαυρη οθονη με το logo τους και το This service is currently unavailable.

Το σημα μου αποψε ειναι 5.00 SNR AGC 99 % και τρελλο BER 42000. Ειμαι περιεργος πως θα δειχνει σε ωρα μεταδοσης. Παρεπιπτοντως, την F1 στην Αγγλια την εχει ακομα το ITV? Την δειχνει σε HD? γιατι δεν βλεπω τπτ στα schedule τους..

Οπως και να εχει ευχαριστω και παλι -bye-

Φιλε giannikos χιλια ευχαριστω..:grinning-smiley-043

Τωρα που το ειδα εδω θυμηθηκα οτι την μεθοδο αυτη την ειχα δοκιμασει και πιο παλια αλλα για καποιο λογο δεν ειχα καταφερει τπτ. Τωρα για πρωτη φορα καταφερα να δω την μαυρη οθονη με το logo τους και το This service is currently unavailable.

Το σημα μου αποψε ειναι 5.00 SNR AGC 99 % και τρελλο BER 42000. Ειμαι περιεργος πως θα δειχνει σε ωρα μεταδοσης. Παρεπιπτοντως, την F1 στην Αγγλια την εχει ακομα το ITV? Την δειχνει σε HD? γιατι δεν βλεπω τπτ στα schedule τους..

Οπως και να εχει ευχαριστω και παλι -bye-

η F1 πηγε στο bbc

συγνώμη, αλλά εγώ μια ζωή τα settings του likra βάζω και ποτέ δεν έχω πειράξει τα Pids πως τα λέτε...

Κατευθείαν παίζει μια χαρά (αφού κάνω fine tuning το κινητό).

η F1 πηγε στο bbc

Περαστικα μου.
Τωρα το διαβασα. Κανει λεει την περιγραφη το team του top gear. Δεν θα γυρισει καποια στιγμη το bbc ρε σε αλλη δεσμη/δορυφορο, που θα παει θα γυρισει..:slapface:

Απο οτι βλεπω ομως απο το liveonsat.com δεν κανει μεταδοση σε HD..κριμα

Ευχαριστω παντως για την ενημερωση.-bye-

Περαστικα μου.
Τωρα το διαβασα. Κανει λεει την περιγραφη το team του top gear. Δεν θα γυρισει καποια στιγμη το bbc ρε σε αλλη δεσμη/δορυφορο, που θα παει θα γυρισει..:slapface:

κανεις δεν κανει μεταδοση σε hd,και στα orf1 hd,sky sport hd(skyitalia) upscale ειναι

Απάντηση: Re: Manchester Utd - FC Porto στο ITV HD

Περαστικα μου.

Και στο BBC μπορείς άνετα να δεις f-1 και σε πληροφορώ πως είναι χορταστικό το θέαμα. Εγώ βλέποντας τον αγώνα της Μαλαισίας πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα στο κλίμα της f-1. Τόσες δεκαετίες με ερτ, αλφα και αντ1 που να φανταστώ πως είναι μια άρτια κάλυψη!
Απλά σκάναρε τη συχνότητα 12441 στον αστρα2, η οποία κατεβαίνει πανεύκολα και στον dm800 με έναν editor μετέτρεψε τα stream0-6 κανάλια του bbc interactive από data σε tv και ω του θαύματος θα δεις φως!

Και στο BBC μπορείς άνετα να δεις f-1 και σε πληροφορώ πως είναι χορταστικό το θέαμα. Εγώ βλέποντας τον αγώνα της Μαλαισίας πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα στο κλίμα της f-1. Τόσες δεκαετίες με ερτ, αλφα και αντ1 που να φανταστώ πως είναι μια άρτια κάλυψη!
Απλά σκάναρε τη συχνότητα 12441 στον αστρα2, η οποία κατεβαίνει πανεύκολα και στον dm800 με έναν editor μετέτρεψε τα stream0-6 κανάλια του bbc interactive από data σε tv και ω του θαύματος θα δεις φως!

To ειχα κανει απο παλια και το θυμηθηκα εδω που το ξαναειδα. Τα εβαλα στο καταλληλο μπουκετο μου και πλεον τα βλεπω απο εκει παλι. Σε ευχαριστω παντως για την ενημερωση. -bye-