Μαντέψτε

Είχα πάρει κι εγώ ένα τέτοιο σετ από το praktiker για το καλοκαιρινό σινεμά στην ταράτσα.
Οντως ούτε για πλάκα δεν τα κάνεις ότι κοστίζουν τόσο.

τα δικά μου είναι audioline (νομίζω) η μάρκα. Ετσι όπως τα λες. Με μαύρη λάκα η φάτσα, με wooferάκι που "κοιτάει" προς τα κάτω, διπλοκαλωδίωση, και βαριά. Εντάξιε δεν τα κάνεις και χιλιάδων ηχεία, αλλά σίγουρα ψαρώνεις.
Α, και σίγουρα κάποιοι μας δουλεύουν....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαντέψτε

Τωρα το ειδα το θεμα
Αυτά τα ηχεια (τα μεγαλα μονο) τα ειχα δει και εγω σε αυτo το πολυκαταστημα πριν ένα μήνα + ,σιγουρα είναι πολυ στιβαρο ηχειο (πρεπει να εχει πολλα εσωτερικα δεσιματα) ,σιγουρα ειναι madeinChinaκαι σιγουρα είναι ασήκωτα δεν ξερω ομως τι λενε στην ακροαση.
Για πες μας φιλε Κωστα πως παιζουν? Καλοριζικα

................. συνήθως τα καλύτερα μεγάφωνα και κροσόβερ είναι λίγο αναίσθητα.

Θα συμφωνησω και μια φορα μαζι σου.-bye-

Re: Απάντηση: Μαντέψτε

καλά, αν είχε διαδωθεί τόσο πολύ το know how των προβολέων όσο των ηχείων, μην το γελάς καθόλου. Θα είχαμε τρελά γλέντια.

Το know how οχι μονο των προβολεων αλλα και για οτι αλλο μπορεις να φανταστεις το εχουν και ειναι απλα θεμα χρονου (η και κεφιου τους).
Εδω φτιαχνουν πλοια, αεροπλανα, αυτοκινητα υπολογιστες και εχεις την εντυπωση πως δε μπορουν να φταξουν εναν προβολεα?

Σε λιγα χρονια τα παντα θα φτιαχνονται μονο εκει...

Να τα χαίρεσαι Κώστα! :)
Πλάκα πλάκα για δοκίμασέ τα με κανένα trends να δούμε τι παίζουν. Προβλέπεται νέο gigathread σε γνωστό παρακλάδι του forum μόλις σκάσουν εκεί τα παλουκάρια... :flipout: