Mαντέψτε...

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
...ποιά είδα στο λεωφορείο το πρωί και θα την περιμένουμε εντός των ημερών ή μπορεί και σήμερα?
THN EΛENA! XA! Eυχάριστη έκπληξη!
Προετοιμάζω το έδαφος λοιπόν!
EΛENA ΣE ΠEPIMENOYME! XΩPIΣ EΣENA ΔEN MΠOPOYME!:D

Μα καλά, ΤΙΠΟΤΑ πια δε θα μένει κρυφό; Κι εγώ που ήθελα να κρατήσω λίγο μυστήριο...:o

Όπως βλέπεις, δεν άργησα να σας βρω. Το παλιό avatar μου μόνο έχω πρόβλημα να ανεβάσω σωστά, αλλά θα πάω σπίτι να το ψάξω το βράδυ. Τώρα στη δουλειά κάνω τα βασικά.

Άντε, καλώς σας βρήκα και πάλι! :) Πολύ χαίρομαι που η παρέα δε χάθηκε! Για λίγο καιρό ήμουν απελπισμένη... δυστυχισμένη... :( δε λες καλά που δεν έκανα τίποτα να βλάψω τον εαυτό μου!..:eek: )

Καλως τηνε λοιπον. Αν και εγω υπεθεσα οτι ελειπε ταξιδι!!!
Αυτος που χαθηκε ειναι ο Μπέλος, ελπιζω ναναι καλα!

Re: Απάντηση: Mαντέψτε...

Elena K said:
Μα καλά, ΤΙΠΟΤΑ πια δε θα μένει κρυφό; Κι εγώ που ήθελα να κρατήσω λίγο μυστήριο...:o

Όπως βλέπεις, δεν άργησα να σας βρω. Το παλιό avatar μου μόνο έχω πρόβλημα να ανεβάσω σωστά, αλλά θα πάω σπίτι να το ψάξω το βράδυ. Τώρα στη δουλειά κάνω τα βασικά.

Άντε, καλώς σας βρήκα και πάλι! :) Πολύ χαίρομαι που η παρέα δε χάθηκε! Για λίγο καιρό ήμουν απελπισμένη... δυστυχισμένη... :( δε λες καλά που δεν έκανα τίποτα να βλάψω τον εαυτό μου!..:eek: )
WELCOMEEEEEEEE!!!!!!!!!!! Σιγά μην σε αφήναμε να πάθεις κάτι. Eμείς γιατί είμαστε εδώ?

Νανόπουλος Γιάννης said:
Ωχ....ήρθες....και εγώ που είχα μιά ελπίδα μπάς και.....:D

Βρε βρε το Γιάννη...
Εγώ στη θέση σου θα πρόσεχα τί λέω, γιατί... ξέρω πού μένεις!!!!:cool:

Ελενα το avatar σου ηδη το εχει αλλος(ποντιος) αυτο το χαζο κουκλακι δεν λες?

Απάντηση: Re: Mαντέψτε...

Larry said:

Το χαζό κουκλάκι αγαπητέ Larry σε ενημερώνω είναι πολύ ωραίο:mad: . Επίσης η Έλενα το είχε αλλάξει και μου έχει επιτρέψει την χρησιμοποίηση του μέχρι την έλευση της μπεμπίτσας μου. :D :p :)
Και επίσης δεν μιλάνε έτσι σε κυρίες:p

Re: Απάντηση: Re: Mαντέψτε...

pontios said:
Το χαζό κουκλάκι αγαπητέ Larry σε ενημερώνω είναι πολύ ωραίο:mad: . Επίσης η Έλενα το είχε αλλάξει και μου έχει επιτρέψει την χρησιμοποίηση του μέχρι την έλευση της μπεμπίτσας μου. :D :p :)

XAXA!:D :D

Re: Απάντηση: Re: Mαντέψτε...

pontios said:

Άρα έχεις προσωρινά τα πνευματικά δικαιώματα!;)

Απάντηση: Re: Mαντέψτε...

Larry said:

Αισιχτίρι, βρε, που θα πεις πατσουλί τον Ζαν Πατού!! :mad: :p

Το χαζόχαρούμενο αυτό κουκλάκι το έκανα δώρο στην κόρη του πόντιου. Το avatar που θέλω να ξαναβάλω είναι την Κοιτούλα (Staring Girl) του Tim Burton. Είχα ταυτιστεί μαζί της!