Marantz 2020 avr's

Όχι. Υπάρχει όμως αναλογική 7.1 in στην περίπτωση που θέλει κάποιος να συνδέσει πηγή με legacy τρόπο. Έτσι ώστε να παίρνει σταθερης τάσης (όχι μεταβλητής) σήμα και να ρυθμίζει την ένταση από τον ενισχυτή av.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα χρήσης εξωτερικού equalizer για χρήση stereo με το γνωστό τρόπο σε όλους τους Denon και Marantz με πλήρες σετ εξόδων προενισχυσης, αλλά αυτό φαντάζομαι είναι γνωστό εδώ και χρόνια.

SR6015.

HDAM σε 11.2 κανάλια

3.jpg

Από το μοντέλο αυτό ξεκινάνε τα extruded aluminum heatsinks, που είναι δύο (μοιρασμένα τα τρανζίστορ των καναλιών δηλαδή).

4.jpg

Περισσότερα: https://www.phileweb.com/news/d-av/202008/20/50935.html

Και εδώ: https://av.watch.impress.co.jp/docs/news/1270981.html

Λουκουμακι...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κατευθείαν από Shirakawa Japan... :smileJap:

Τoυ έστειλαν και μετρήσεις τις οποίες θα συγκρίνει με τις δικές του που θα κάνει.

Wow! 20dB βελτίωση και πολύ κοντά σε αυτό το νούμερο ακόμα και χωρίς amp disconnect, λόγω των νέων HDAM!

Σε ισχύ ξεπέρασε ακόμα και το 70% που εγγυάται η Marantz.

A Pre's performance from an AVR. We have a new King! απίστευτες μετρήσεις... .:SFGSFGSF:

Ο 6015 είναι ο εφαμιλος του denon 4700?

Η αντιστοιχία είναι SR6015 με AVC-X3700H και SR7015 με AVC-X4700H.

Στις παραπάνω τιμές, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα υπάρχει μια μικρή έκπτωση εντός των καταστημάτων.

Απάντηση: Re: Marantz 2020 avr's

Ο 6015 είναι ο εφαμιλος του denon 4700?
Το line της SU πάει κλιμακωτά.

Δεν δημιουργεί εσωτερικό ανταγωνισμό.
Οπότε σκέψου πάει σαν
Denon 3700
Marantz 6015
Denon 4700
Marantz 7015

Για μένα αξίζει με χίλια ο 4700 σε σχέση με τον 6015 οποία και να είναι η διαφορά στη τιμή μόνο και μόνο για Auro3D upmixer και bass sync (εκτός από την ονομαστική διαφορά στα watt.)

Δεν άντεξα άλλο την αναμονή και πήγα στον denon x4700h. Απο αρχές Ιουλίου ήμουν σε αναμονή,ε φτάνει πια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν άντεξα άλλο την αναμονή και πήγα στον denon x4700h. Απο αρχές Ιουλίου ήμουν σε αναμονή,ε φτάνει πια.

ΟΚ. Εγώ απλά ενημερωτικά, με το που μαθαίνω κάτι το γράφω εδώ.

Πήρες και ενισχυτή με βραβείο EISA... ;)

ΟΚ. Εγώ απλά ενημερωτικά, με το που μαθαίνω κάτι το γράφω εδώ.

Πήρες και ενισχυτή με βραβείο EISA... ;)

Σκέφτηκα ότι σε τελική ανάλυση ενισχυτής av είναι.... αν έχω σοβαρες απαιτήσεις περί stereo ακρόασης και τις ψάχνω μέσω av κοιτάζω σε λάθος κατεύθυνση.

Σκέφτηκα ότι σε τελική ανάλυση ενισχυτής av είναι.... αν έχω σοβαρες απαιτήσεις περί stereo ακρόασης και τις ψάχνω μέσω av κοιτάζω σε λάθος κατεύθυνση.

Υπάρχουν διαφορές αν το ψάξει κάποιος που αφορούν στα πιο ακριβά εξαρτήματα ακόμα και με μια ματιά π.χ. στην πλάτη.

Αλλά σε γενικές γραμμές, ναι, η φιλοσοφία στο Hi-Fi εάν θέλεις ποιοτική στέρεο ακρόαση φυσικά θα κοιτάξεις κάτι σε δικάναλο.

Έβλεπα χθες το νέο δικαναλο marantz και αναρωτήθηκα αν αυτό το design περάσει κάποια στιγμή στους avr...

δυο επιπλέον καναλια επεξεργασιας, δυο επιπλέον καναλια οδηγησης, περισσοτερα βατ, τοροειδης, καλυτερη κατασκευη, καλυτερα υλικα.
ειναι η ναυαρχιδα...