Μarantz pm 5003 στα 199?

prigipas

New member
8 November 2009
77
Eιδα στο φυλλαδιο της μηντια μαρκτ στο μαρουσι αυτη τη τιμη.τσαμπα δεν ειναι για στερεο ενισχυτη για δυο ηχεια βιβλιοθηκης kef c1?Θελω μια οικονομικη λυση και καλη..φθηνο και καλο... :HTEHETH63:

Τσάμπα δεν είναι...

Για τα λεφτά του καλό μηχανάκι είναι...

Αν είναι κομμάτι ανοιγμένο-ντέμο,πρόσεξε να τον ελέγξεις πολύ καλά.

εχει βγει φυλλαδιο οχι εκθεσιακο.ειδα αλλου παει στα 250 νομιζω ειναι καλο value for money!

Με ψήνει και εμένα. Από ότι βλέπω είναι 2χ55 watt & 4 Ohm. Αν πάρω ηχεία δαπέδου να τα συνδέσω μαζί του χρειάζεται να προσέξω κάτι σχετικά με τα watt ή τα Ohm? (Δεν έχω και πολλές γνώσεις...)

Απάντηση: Re: Μarantz pm 5003 στα 199?

Με ψήνει και εμένα. Από ότι βλέπω είναι 2χ55 watt & 4 Ohm. Αν πάρω ηχεία δαπέδου να τα συνδέσω μαζί του χρειάζεται να προσέξω κάτι σχετικά με τα watt ή τα Ohm? (Δεν έχω και πολλές γνώσεις...)

Ε εντάξει δεν είναι και για πολλά πράγματα...Τον έχω πάρει στον ανηψιό μου με ηχεία βάσης Kef.Καλά ακούγεται... ζεστός,γλυκός,δυναμικός κι όχι ιδιάιτερα αναλυτικός.

Για τα Kef θα διάλεγα τον Marantz, γιατί πιστεύω με τη γλυκύτητά του θα ταιριάξει καλύτερα. Και στα 199 ευρώ μια χαρά μου ακούγεται.

Απο μια ερευνα αγορας που εκανα στα 199 ευρο που τον εχουν στα μιντια στο μαρουσι δεν ειδα κατι αλλο και μιλαμε για μαραντζ.8α παω να τον ακουσω σημερα !

για τα Kef μια χαρα ειναι ο 5003. Ο 510 ειναι πιο ικανος σε οδηγηση αλλα ειναι λιγο σκληρος στα μεσαια οποτε μαλλον η πιο ασφαλης επιλογη ειναι ο 5003 για τα ηχεια σου

Πηγα χθες στα μηντια στο μαρουσι:chinscratch::chinscratch:,ειχε 5 ακομα τμχ 5003 αλλα.....τι ηθελα και ακουγα τον 7004 με τα kef q700.επαθα πλακα με αυτο που ακουσα.εκει που ημουν για 200 ευρο μαλλον με βλεπω τωρα για 2000..

Απάντηση: Re: Μarantz pm 5003 στα 199?

Πηγα χθες στα μηντια στο μαρουσι:chinscratch::chinscratch:,ειχε 5 ακομα τμχ 5003 αλλα.....τι ηθελα και ακουγα τον 7004 με τα kef q700.επαθα πλακα με αυτο που ακουσα.εκει που ημουν για 200 ευρο μαλλον με βλεπω τωρα για 2000..

Πρόσεξε !!!!!

Έτσι είπαν και άλλοι και στο τέλος δεν πήραν τίποτα. :furious3:

Το ένα ήταν φτηνό και το άλλο τους άρεσε και δεν είχαν λεφτά !!!!!!!! :fahne90:

Υπάρχει σε περιοδικά η παρακάτω προσφορά από την ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ:

• Ολοκληρωμένος ενισχυτής DENON PMA-510AE
http://www.denon-hifi.gr/site/frames...detail&Pid=407

• CD Player DENON DCD-510AE
http://www.denon-hifi.gr/site/frames...detail&Pid=408

• Ηχεία DENON SC-F 107

r9g67n.jpg

669 ευρώ!