Marantz PM5003+Roister Emphasis 25 Wenge(Να τα πάρω?)

megadeth

New member
16 October 2010
15
Γεια χαρά!!
Είμαι καινούργιοs και θέλω να μου πείτε για αυτά που εχω διαλέξει
για να ακούω μουσική!!.
Τα χρήματα να είναι κάπου εδώ αν έχει να προτείνει κάτι κάποιοs.
Και αν χρει'αζομαι sub.
Το σαλόνι είναι 25-30 τμ
Ευχαριστώ!!

Μια χαρα ειναι το συστημα,τα ηχεια εξαιρετικα για τα χρηματα τους και πολυ ομορφα (ολο και καποια γυναικα θα υπαρχει σπιτι).Απλα αν μπορουσες να παρεις κατι πιο ισχυρο σε ενισχυτη,τα 30 τετραγωνικα δεν ειναι λιγα για τα 40 watt του ενισχυτη αν θελεις να ακους καπως δυνατα

Γεια χαρά!!
Είμαι καινούργιοs και θέλω να μου πείτε για αυτά που εχω διαλέξει
για να ακούω μουσική!!.
Τα χρήματα να είναι κάπου εδώ αν έχει να προτείνει κάτι κάποιοs.
Και αν χρει'αζομαι sub.
Το σαλόνι είναι 25-30 τμ
Ευχαριστώ!!
Καλωσορισες.Αν αντεχεις παρε το ροιστερ status 8.Αν εγραφε harbeth απεξω θα το πουλαγαν 3000.

μην παρεις τον 5003, ειναι αναιμικος σε θεματα οδηγησης και τα Roister θελουν κατι με καυτερο ρευμα. Τσεκαρε τους καινουριους Yamaha A-S300, A-S500 για αρχη..

To nickname σου χαρακτηριζει και την μουσικη που θα ακους?
Ειμαι κατοχος τον συγκεκριμενων ηχειων απο το 2009 σε συνδυασμο αρχικα με εναν ενισχυτή Yamaha RX-797 και επειτα με εναν Nad C326BEE. To ηχείο ποιοτικά ειναι πολυ καλό απλα θεωρω οτι για να βγαλει HI-FI ηχο θέλει λιγο ψαξιμο με το στησιμο του, με τα καλωδια κτλ..δεν ειναι μου εδεσε το γλυκό απ ευθειας out of the box.
Δεν προσπαθώ να σε στρεψω αλλού... απλα ακου αρκετους ενισχυτες και ηχεια πριν καταληξεις..και επελεξε αυτο που σ αρεσει.

Μου προτειναν να παρω τον denon 710 kai cd player denon 510
mazi με τα roister θα κάνω την δουλειά που θέλω τι λέτε?

Αν ακούς μέταλ και ροκιές δυνατά,πήγαινε σε JBL δαπέδου.

προταση για τον φιλο...

marantz pm 5003 sta 219euro
marantz cd 5003 sta 209euro
boston 226 sta 349euro
το αγορασε φιλος απτα μιντιαμαρκτ στο μαρουσι.τσαμπα ο ενισχυτης,οτι καλυτερο στα 219ευρο και το cd σε παρα πολυ καλη.ηχειο μπορεις να διαλεξεις οτι 8ες.το μποστον που πηρε ο φιλος παρα πολυ καλο πολυ καλο παντρεμα.

προταση για τον φιλο...

marantz pm 5003 sta 219euro
marantz cd 5003 sta 209euro
boston 226 sta 349euro
το αγορασε φιλος απτα μιντιαμαρκτ στο μαρουσι.τσαμπα ο ενισχυτης,οτι καλυτερο στα 219ευρο και το cd σε παρα πολυ καλη.ηχειο μπορεις να διαλεξεις οτι 8ες.το μποστον που πηρε ο φιλος παρα πολυ καλο πολυ καλο παντρεμα.

καλο το συστημα για τα χρηματα του. Απλα στα 230 υπαρχει ο Denon PMA-510AE που εχει και καλυτερη δυνατοτητα οδηγησης σε σχεση με τον 5003