καλησπερα .θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για αυτον τον ενισχυτη .τον εχει καποιος απο εσας?εντυπωσεις?κατι καλυτερο στα λεφτα που παιζει απο pioneer,yamaha,denon,onkyo?
Σιγουρα το τροφοδοτικο ειναι 650 watt? Ρωταω διοτι εγω εχω τον 5004 ο οποιος ειναι και 3.1 κιλα βαρυτερος...
αν θελεις μου λες και απο που?και σε ποια τιμη τον βρηκες?
εγω νομιζα οτι αυτος ειναι 7,1 καθαρα.παιζει καλα και ταινιες και μουσικη?
Σιγουρα το τροφοδοτικο ειναι 650 watt? Ρωταω διοτι εγω εχω τον 5004 ο οποιος ειναι και 3.1 κιλα βαρυτερος...
Σχετικά με την ισχύ.... ο ενισχυτής είναι 2x100 Wrms στα 8Ω με 0.3%THD 20Hz-20KHz και στα 5 κανάλια ταυτόχρονα με τις ίδιες συνθήκες δίνει 5x70 Wrms
Τα manual γράφουν τα τεχνικά όπως τους υποδεικνύουν τα τμήματα marketing. .
το ερωτημα ειναι αν σε αυτην την κατηγορια τιμης παιρνει κανεις το best value for money.αυτα που λες για τον marantz θα ισχυει γενικα σε ολες τις εταιρειες.ειδα καιτον pioneer vsx 2020 σε τιμη κοντα του και δεν ξερω αν υπαρχει καποιος που να εχει ακουσει και τους δυο και να εχει καποιο συγκριτικο.
Δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου ολοι οι ενισχυτες λενε ψεματα στα τεχνικα χαρακτηριστικα. Ακομα και οι high end μονο και μονο για να πουλησουν.
Δε νομιζω και διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα εγχειριδια που δινουν τιμες μετρουμενες 20hz-20.000hz μετρουμενες σε ολα τα καναλια το κανουν μονο σοβαρες εταιριες. Επισης και το df στα 98db. Οι περισσοτεροι κατασκευαστες μετρανε ισχυ στο 1khz οδηγουμενα ολα τα καναλια και σπανια δινουν μετρησεις 20-20.000hz. εκει δεν εχουν τμημα marketing να τους υποδειξει να πουν ψεματα?
Νομιζω οτι εχουν τα ιδια τελικα ο 920 με τον 1020 και 2020.
δηλαδη ο 2020 ειναι μια κατηγορια επανω?καπου διαβασα οτι εχει τις διες επιδοσεις με τον lx 53.Ο VSX-920 με τον VSX-1020, ναι. Ο 2020 όχι....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.