Marantz SR5002

mulder

Established Member
13 July 2008
122
Αθήνα
Πωλείται Marantz SR5002 μαύρου χρώματος.

sr5002front1200dc5.jpg

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Ο λόγος που τον δίνω είναι ότι τα σχέδια για home theater τελικώς μοιράστηκαν τη μοίρα του Τιτανικού... :frown:

Είναι σε υπερ-άριστη κατάσταση, με κουτί και manuals και καλύπτεται από εγγύηση ελληνικής αντιπροτσωπείας. Υπόλοιπο εγγύησης 3 χρόνια και κάτι μήνες.

Τιμή 400

Περιοχή Αθήνα, δυνατότητα αποστολής σε επαρχία με έξοδα παραλήπτη.

Παιδιά είναι κρίμα να κάθεται κάτω από την τηλεόραση και να μαζεύει σκόνη... :frown:

Υπενθυμίζω ότι είναι σε άριστη κατάσταση και επίσης αναφέρω πως δεν έχει παίξει πάνω από 100 ώρες.

Η τιμή πέφτει πλέον στα 350 . :smile:

Re: Απάντηση: Marantz SR5002

Παιδιά είναι κρίμα να κάθεται κάτω από την τηλεόραση και να μαζεύει σκόνη... :frown:

Υπενθυμίζω ότι είναι σε άριστη κατάσταση και επίσης αναφέρω πως δεν έχει παίξει πάνω από 100 ώρες.

Η τιμή πέφτει πλέον στα 350 . :smile:
Έχεις PM.

κανει upscale στα 1080π???
υποστηριζει τα νεα forma?
αν ναι, ενδιαφερομαι σοβαρα -bye-

morfitel και tansap τον ενισχυτή τον έχει κλείσει το μέλος r1skey. Σε περίπτωση που δεν τον πάρει, θα σας στείλω PM την επόμενη εβδομάδα. :smile:

Επιβεβαιώνω και εγώ απο την μεριά μου πως θα αγοράσω τον ενισχυτή, θα διακοσμήσει το σαλόνι μου το αργότερο μέχρι το Σάββατο. Ευχαριστώ τον mulder που τηρεί την συμφωνία μας. :grinning-smiley-043

Ο ενισχυτής πουλήθηκε στο μέλος r1skey. Καλορίζικος Δημήτρη και σε ευχαριστώ για την άψογη συναλλαγή! -bye-

Re: Απάντηση: Marantz SR5002

Ο ενισχυτής πουλήθηκε στο μέλος r1skey. Καλορίζικος Δημήτρη και σε ευχαριστώ για την άψογη συναλλαγή! -bye-

Με την σειρά μου να σε ευχαριστήσω φίλε, ο ενισχυτής και τα παρελκόμενα σε άψογη κατάσταση και φυσικά ο ενισχυτής είναι απλά ΤΕΛΕΙΟΣ και για την ώρα τον ακούω μόνο με 2 ηχεία. Προβλέπω να με κυνηγάνε οι γείτονες σύντομα! :grinning-smiley-043