Marantz SR6001 7.1

kozadin

Senior Member
28 July 2006
667
Βόλος
Βρήκε αυτόν τον ενισχυτή συγγενής μου σε ένα παζάρι ηλεκτρονικών του Μονάχου για 100 .

http://us.marantz.com/DocumentMaster/US/SR6001v2.pdf

Πιστεύεται πως ειναι καλή αγορά;
Και μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει: θα συντονίζει σε όλη την μπάντα τον fm το tuner του ή ειναι όπως όλα τα us ράδιο που συντονίζουν μόνο στα μονά???

πιστευω οτι για 100 ειναι κομπλε!Σε αυτα τα χρηματα αμφιβαλω αν θα βρεις κατι καλυτερο.Για τα fm δεν γνωριζω να σου πω.

Συμφωνώ με τον φίλο, αν είναι σε καλή κατάσταση είναι πολύ καλή λύση. Για τα fm δυστυχώς δεν γνωρίζω ούτε εγώ.

Τι εννοείς US? Αν είναι αμερικανικός είναι στα 120v και δεν κάνει για την τάση στην Ευρώπη.

Οχι 220V τάση έχει αν και 120 να έιχε θα είχε διακόπτη αλλαγής τάσης. Απλά googlaροντας τον βρήκα κυρίως σε us sites για αυτό εχω την απορία.

Τον έχεις δοκιμάσει αν λειτουργεί; Τα ηλεκτρονικά στα παζάρια είναι λίγο επίφοβα.

Αν είναι ευρωπαϊκό μοντέλο, τότε τι πρόβλημα να έχει με τα fm;

HDMI 1.2 το πρόσεξες φαντάζομαι. Πολύ καλός σαν ενισχυτής, αν δεν σε πειράζει η υποχρεωτική μετατροπή σε PCM των DTS MA και DD True HD, τότε προχώρα.

Ευχαριστώ παιδιά.
Να διευκρινίσω πως δεν προκειται για μένα οπότε για αυτό και η καθυστερηση. Τον θέλει ο συγγενής μου στην Γερμανία για τον ιδιο απλά δεν έχει ιδέα και με ρώτησε. Εγώ από την άλλη δεν ασχολούμε με τον πολυκαναλο ήχο οπότε...
@click την ιδια απορία έχω!! καταρχάς δεν έχουν το remote control του, μου είπε πως το έβαλαν εκεί στην πρίζα και ανάβει το λαμπάκι του stanby αλλά ο ενισχυτής δεν "ανοιγει" πιθανόν βεβαια να είναι απαραίτητο το remote για αυτό. Επιφυλάσσομαι..Εγώ του είπα πως αν δεν το δουν να λειτουργεί δεν τον αγοράζουν.
@Pleo Αν τελικά τον πάρει θα τον συνδέσει με τις πηγές του μέσω των οπτικών εισόδων, οποτε μάλλον δεν θα χρησιμοποιησει τις HDMI ωστε να υπάρχει καποιο πρόβλημα με τα HD