Marcus Miller.......στο Παλλάς

Γιώργος ΚΟΨ

Supreme Member
20 June 2006
3,100
GLYFADA
Επιτέλους, έρχεται στις 21 Οκτώβρη στο Παλλάς.
Δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι με το νέο super 3 group που έχουν κάνει με Stanley Clarke & Victor Wooten, αν είναι έτσι, νομίζω ότι όποιος διαβάσει αυτό δεν πρέπει να το χάσει......θα το διηγείται στα παιδιά του, ότι είδε 3 από τους σημαντικότερους μπασίστες στον κόσμο να παίζουν μαζί!

Ήδη πέρισυ ο Stanley Clarke μας τρέλανε:guitarist:.......

Επίσης και ο Manu Katche τον Δεκέμβρη.

Είναι και οι τρεις μέσα. Θα πέσουν τα δοκάρια στο Παλλάς, πιο χαμηλό δεν γίνεται.

Σημειώνω ότι στη συναυλία του Manu Katche στις 8 Δεκέμβρη στο Παλλάς, θα δούμε πάλι τον πιανίστα Marcin Wasilewski και τον μπασίστα Slamowir Kurkiewicz με τους οποίους ηχογράφησε τα δυο του άλμπουμ, αμφότεροι μέλη του κουαρτέτου του Tomasz Stanko.

Επιτέλους, έρχεται στις 21 Οκτώβρη στο Παλλάς.
Δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι με το νέο super 3 group που έχουν κάνει με Stanley Clarke & Victor Wooten, αν είναι έτσι, νομίζω ότι όποιος διαβάσει αυτό δεν πρέπει να το χάσει......θα το διηγείται στα παιδιά του, ότι είδε 3 από τους σημαντικότερους μπασίστες στον κόσμο να παίζουν μαζί!

Ήδη πέρισυ ο Stanley Clarke μας τρέλανε:guitarist:.......

Επίσης και ο Manu Katche τον Δεκέμβρη.

πες μας για τον Stanley ...τι εγινε περισυ ?

.

τι νά έγινε βρε Στέλιο, κανά φιλέτο θα ψήσανε...
(όχι ότι δεν θα ήθελα να ήμουν).

Ο katche πάντως που τον είδαμε περισυ με τον Garbarek ήταν...θεός...

ωραια και καινουργια πραγματα αυτα που συμβαινουν φετος στο Παλλας

αλλα για μενα η μεγαλη ημερα θα ειναι τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ !....

.

Απάντηση: Re: Marcus Miller.......στο Παλλάς

...

Ο katche πάντως που τον είδαμε περισυ με τον Garbarek ήταν...θεός...

Τώρα που έχω ακούσει τα δυο εκπληκτικά άλμπουμ του στην ecm, για μένα είναι η κύρια προτεραιότητα ο Katche.

τι παίζει ?

Σημερα κυκλοφορει ο νεος δισκος
σε λιγες μερες το show στην Αμερικη
και μετα κατ ευθειαν στην Αθηνα Θεσσαλονικη
η απολυτη σουρεαλιστικη μουσικη ιστορια

αν και δεν μ αρεσουν ......

.

δεν είναι δυνατόν να μη του αρέσουν του Στέλιου οι Residents: πέρα από όλα τ άλλα, είναι και άκρως κινηματογραφικοί :popcorn:

κανω προσπαθειες να πεισω τον εαυτο μου οτι μ αρεσουν
αλλα κατι δεν παει καλα ....
Σημερα ακουσα την νεα δουλεια που θα παρουσιασουν και στην Αθηνα
το BUNNY BOY
το βρηκα
προβλεψημο
επαναλαμβανομενο
κουραστικο

:bebored:

μα έχεις δίκιο: είναι τελειωμένοι εδώ και 15-18 χρόνια. η σπουδαία περίοδός τους ήταν μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '90. Μέχρι τότε όμως (1978-1989) έβγαλαν 3 ή 4 διαμάντια κι άλλους τόσους αξιόλογους δίσκους. Δεν είναι και λίγα.

μαλλον πρεπει να ακουσετε το Animal Lover,εχουν μερικα ακομα πραγματα να πουν ,λιγα δυστυχως,αλλα εχουν.Πολυ αξιολογο album δεδομενου του ξενερωματος που τρωμε τα τελευταια 15 χρονια.
στο live θα παω ,ξερω οτι θα απογοητευτω ,αλλα residents ειναι αυτοι (οσοι εχουν μεινει αποτην αρχικη συνθεση-δηλ μαλλον μονο ενας)...δεν γινεται
και μονο το οτι δεν θα τους δουμε με τα "ματια" (φανταζομαι) ειναι αρκετο για να ξενερωσω
αλλα,στις μεγαλες αγαπες ολα τα συγχωρεις