Επανέρχομαι.
Ακουσα ΠΟΛΛΑ ενισχυτικά, και ήδη παρήγγειλα το προτεινόμενο dac που μου λέει ο Panoramix.
Μου είπανε βέβαια οι άνθρωποι και το κατανοώ, ότι είναι καθαρά super-hi end και ίσως δεν θα είμαι τόσο ικανοποιημένος με το Home-cinema αλλά αυτό δεν νομίζω ότι θα το αντιμετωπίσω. Θα έλεγα ότι δεν χάνει πουθενά τουλάχιστον στις εντάσεις που ακούω εγώ.
Ως προς το πρώτο, ελπίζω να μπόρεσες να το ακούσεις πριν το παραγγείλεις. Μη και δε σου κάτσει και έχω το κρίμα στο λαιμό μου
Ως προς το δεύτερο, μπράβο στους ανθρώπους. Σοβαροί επαγγελματίες.
Τέλος, καλοάκουστα και περιμένουμε εντυπώσεις!
Μόνο τα αυτιά σου ξέρουν το καλύτερο για εσένα, καλή απόφαση.
Επανέρχομαι.
Ακουσα ΠΟΛΛΑ ενισχυτικά, και ήδη παρήγγειλα το προτεινόμενο dac που μου λέει ο Panoramix. Από Καναδά θα κάνει κάπου 5 μέρες ακόμη απ'ότι βλέπω.
Για τον ενισχυτή τώρα...
Αγόρασα και θα τον έχω εδώ έναν Mark Levinson 331 ο οποίος είναι αναβαθμισμένος σε 331.5 το 2010 (δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό). Κόστος 3,200 (το κατέβασε από 3,600). Τον ενισχυτή τον άκουσα επί 2 ώρες με ηχεία σαν τα δικά μου σε άλλο όμως χώρο, σε ότι πιθανό συνδυασμό μπορούσα και είναι αποκάλυψη. Το συγκεκριμένο κατάστημα είχε πάνω και Krell αλλά και classe και ομολογώ ότι κανένα από αυτά δεν έφτανε τον ML σε μουσικότητα. Μου είπανε βέβαια οι άνθρωποι και το κατανοώ, ότι είναι καθαρά super-hi end και ίσως δεν θα είμαι τόσο ικανοποιημένος με το Home-cinema αλλά αυτό δεν νομίζω ότι θα το αντιμετωπίσω. Θα έλεγα ότι δεν χάνει πουθενά τουλάχιστον στις εντάσεις που ακούω εγώ.
Θα τον έχω σήμερα το βράδυ οπότε θα επανέλθω για περισσότερες εντυπώσεις.
Mάλλον πάει έντονα προς το γλυκόηχο. Εγώ αυτό κατάλαβα.
Στο κατάστημα, κατά τεκμήριο, η συσκευή ακούγεται καλύτερα. ´Εχει φροντίσει για αυτό ο πωλητής. Στο χώρο μας είναι το πρόβλημα...
Καλή τύχη !
Μark Levinson & Dunlavy!
Καλοάκουστος ο ενισχυτής. Τα ηχεία σου δεν τα έχω ακούσει ούτε κατ όνομα, να σου πώ την αμαρτία μου, οπότε είναι ένας συνδυασμός που πολύ θα ήθελα να ακούσω!
κατ'αρχην καλοακουστα!
Αυτο που σου ειπαν οι ανθρωποι του καταστηματος,δεν το καταλαβα.
Τι παει να πει,ειναι σουπερ χαι εντ και δεν θα εισαι και τοσο ικανοποιημενος στο χομ σινεμα;
Αν παιζει καλα στον δικαναλο,θα παιζει καλα και στο πολυκαναλο.
Φιλε μου στο ειπα και σε προηγουμενο ποστ, ο Λεβινσον για να αποδοσει χρειαζεται προενισχυτη με ειδικα χαρακτηριστικα, ενα απο αυτα ειναι η πολυ χαμηλη αντισταση εξοδου και ενα αλλο τα βολτς εξοδου.
Συγγνωμη που επιμενω, αλλα νομιζω οτι με τον προ που εχεις, δεν θα εχεις ποτε ντραιβ.
το benchmark έχει ρύθμιση ευαισθησίας. Άντε να δούμε τι θα κάνει...
Ποιόν προ χρησιμοποιείς τώρα? Νόμιζα πως είχες πάνω τον denon.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.