petros_m Supreme Member 18 June 2006 8,207 Αλιμος 26 January 2008 #21 Stellios papa said: αυτη ειναι η ζωη Πετρο ... Click to expand... Μη μου τα λες ετσι, γιατι θα με πιασουν τα ψυχολογικα μου, πρωινιατικα!:HTEHETH63:
Stellios papa said: αυτη ειναι η ζωη Πετρο ... Click to expand... Μη μου τα λες ετσι, γιατι θα με πιασουν τα ψυχολογικα μου, πρωινιατικα!:HTEHETH63:
Stellios papa AVClub Fanatic 17 June 2006 11,384 Ελλαδα 26 January 2008 #22 petros_m said: Μη μου τα λες ετσι, γιατι θα με πιασουν τα ψυχολογικα μου, πρωινιατικα!:HTEHETH63: Click to expand... αχ ...αυτες οι ηλικιες τι κανουν ... ! καπου εκει στο ροτερνταμ ειχαμε μεινει χωρις φραγκα και το διασκεδαζαμε και τωρα σου φαινονται μικρα γεγονοτα ...σαν super προβληματα παω να ακουσω τωρα τον καινουργιο JOE JACKSON rain .
petros_m said: Μη μου τα λες ετσι, γιατι θα με πιασουν τα ψυχολογικα μου, πρωινιατικα!:HTEHETH63: Click to expand... αχ ...αυτες οι ηλικιες τι κανουν ... ! καπου εκει στο ροτερνταμ ειχαμε μεινει χωρις φραγκα και το διασκεδαζαμε και τωρα σου φαινονται μικρα γεγονοτα ...σαν super προβληματα παω να ακουσω τωρα τον καινουργιο JOE JACKSON rain .