Martin Logan Purity

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Martin Logan Purity

Έχει έρθει, στοιχίζει γύρω στα 3.000 (δες νομίζω το atsidas.gr) και γνωρίζω ότι το δοκιμάζει εκλεκτός συμφορουμίτης, ο οποίος έχει το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας και σύντομα θα καταθέσει την γνώμη του ...

Μέχρι τώρα είναι πολύ ευχαριστημένος ....

Πρόκειται για τον Βασίλη τον Τσαντουλή.
Για να μην κάνεις τον κόπο άδικα, δεν πρόκειται σου πει τίποτε παραπάνω πριν ανεβάσει το σχετικό review στο avsite. Δύο ή τρεις φορές τον έχω πάρει τηλέφωνο και τον ρώτησα σχετικά αλλά δεν μαρτυρούσε τίποτα!! Η αλήθεια είναι πως με προσκάλεσε να πάω να τα ακούσω αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να ανέβω Αθήνα εκείνες τις μέρες. Υπομονή 1-2 μέρες.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=45075

Ενδιαφερον προσεγγιση δεν μενει να τα ακουσω αν ποτε τα φερει κανεις...Adamco βλεπεις...Ενας καλος προ και ενα αξιολογο cd και την εκανα ταρατσα...!

Περιμένω εντυπώσεις φίλε και κυρίως όσο αφορά την τοποθέτηση.

Αν υπαρχει χωρος γυρω απο το ηχειο και πισω απο το σημειο ακροασεις δεν νομιζω οτι υπαρχει ιδιετερο προβλημα...Οταν με το καλο ερθει βεβαια θα δουμε τι μελι γενεστε γιατι ειναι τυφλη η αγορα του συγκεκριμενου ηχειου της Logan...Να δω με τι θα παντρεψω κιολας.Αν και εχω ενα πλανο στο μυαλο μου αλλα βλεποντας και κανοντας...

Αν υπαρχει χωρος γυρω απο το ηχειο και πισω απο το σημειο ακροασεις δεν νομιζω οτι υπαρχει ιδιετερο προβλημα...Οταν με το καλο ερθει βεβαια θα δουμε τι μελι γενεστε γιατι ειναι τυφλη η αγορα του συγκεκριμενου ηχειου της Logan...Να δω με τι θα παντρεψω κιολας.Αν και εχω ενα πλανο στο μυαλο μου αλλα βλεποντας και κανοντας...

Πως και πήρες ένα αρκετά ακριβό ηχείο,χωρίς να το έχεις ακούσει κάν;

Οταν με το καλο ερθει βεβαια θα δουμε τι μελι γενεστε γιατι ειναι τυφλη η αγορα του συγκεκριμενου ηχειου της Logan...Να δω με τι θα παντρεψω κιολας.Αν και εχω ενα πλανο στο μυαλο μου αλλα βλεποντας και κανοντας...

:blink:

Ειδικά ηλεκτροστατικό ηχείο δεν θα αγόραζα ποτέ μου αν δεν το άκουγα στο χώρο μου... Αν τώρα υπάρχει η πολυτέλεια της αγοράς για δοκιμή, καλοάκουστα. :)

Βλ. Power Buy που γίνεται "δίπλα".
Η τιμή είναι σημαντικά χαμηλότερη από την τρέχουσα τιμή αγοράς οπότε τo πιθανότερο είναι, ακόμη κι αν κάτι πάει στραβά, να μπορείς να το πουλήσεις μετά το πέρας του Power-buy χωρίς ή με ελάχιστες απώλειες για την τσέπη σου - αν και πραγματικά δε νομίζω να χρειαστεί αν ο αγοραστής είναι "πανελάκιας".

Προσωπικά μάλλον θα περίμενα μια βδομάδα ακόμη (τότε νομίζω έρχεται νέα παραλαβή) οπότε και θα πήγαινα να το ακούσω πριν δεσμευτώ για τη συμμετοχή μου στη μαζική αγορά, αλλά εντάξει, ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.

Κοιτα εχω ακουσει το Clarity που ειναι ακριβως το προηγουμενο μοντελο με ψηφιακο ενισχητη της ιδιας τοπολογιας που εχει ενσοματομενο μεσα το pyrity.Αυτο βεβαια δεν λεει απολητος τιποτα...Μου'ρθε πανω στην τρελα παντος και το παραγγηλα...Εμπειρικα απο τα ακουσματα μου με την Logan δεν νομιζω οτι θα την πατησω...αλλα ποτε δεν ξερεις....Ο χρονος θα δειξει...Η πολυτελεια της αγορας δεν υπαρχει αγαπητε tzimisce οπως ''ειρωνικα'' αναφερεις αλλα περα απο την κωλοπιλαλα που με επιασε μεσολαβησαν κιαλλοι λογοι και τα παρηγγηλα βιαστηκα μεν αλλα με καποια σιγουρια δε...Παντος ξερω οτι δεν ειναι σωστο που τα παρηγγηλα χωρις να τα ακουσω...

Βλ. Power Buy που γίνεται "δίπλα".
Η τιμή είναι σημαντικά χαμηλότερη από την τρέχουσα τιμή αγοράς οπότε τo πιθανότερο είναι, ακόμη κι αν κάτι πάει στραβά, να μπορείς να το πουλήσεις μετά το πέρας του Power-buy χωρίς ή με ελάχιστες απώλειες για την τσέπη σου - αν και πραγματικά δε νομίζω να χρειαστεί αν ο αγοραστής είναι "πανελάκιας".

Προσωπικά μάλλον θα περίμενα μια βδομάδα ακόμη (τότε νομίζω έρχεται νέα παραλαβή) οπότε και θα πήγαινα να το ακούσω πριν δεσμευτώ για τη συμμετοχή μου στη μαζική αγορά, αλλά εντάξει, ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.

Ευχαριστω φιλε KostasF ετσι τα παραγγηλα...

Re: Απάντηση: Martin Logan Purity

Power buy για ηχείο που δεν έχετε δεί κάν;

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ήταν αρκετά τα μέλη που το ζήτησαν οπότε και κανονίστηκε.

Μια καλη τιμη μετρητης ειναι κοντα στα 3000 αλλα μεσο powerbuy ειναι λιγο πιο κατω...

Λιγο???? Μη μου πεις πως μαζευτικατε καμια 10αρια που αγορασατε τα εν λογω ηχεια και σας εκοψε μονο 5-10%???!?!?!?!?!?!!??

Re: Απάντηση: Re: Martin Logan Purity

Λιγο???? Μη μου πεις πως μαζευτικατε καμια 10αρια που αγορασατε τα εν λογω ηχεια και σας εκοψε μονο 5-10%???!?!?!?!?!?!!??

Η Adamco έκανε πολύ καλή τιμή αλλά δεν μπορούμε να την πούμε εδώ.
Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα καταστήματα που παίρνουν μέρος στο power buy.

Για να μην σας τα λέω εγώ:
Δοκιμή ML Purity
Power Buy

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Martin Logan Purity

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ήταν αρκετά τα μέλη που το ζήτησαν οπότε και κανονίστηκε.

Μήπως κάποιος έπρεπε να πεί όχι,δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα;

Re: Απάντηση: Re: Martin Logan Purity

Δεν ξερω τι εκτωση επεσε σε συμφορουμιτες αλλα εγω προσωπικα τα πηρα μεν σε powerbuy αλλα εκτος φορουμ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Martin Logan Purity

Μήπως κάποιος έπρεπε να πεί όχι,δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα;

Tα ηχεία θα υπάρχουν για ακρόαση πολύ πριν το τέλος του Power Buy.
Τώρα αν κάποιοι είναι λίγο παραπάνω ανυπόμονοι, τι να κάνουμε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Martin Logan Purity

Tα ηχεία θα υπάρχουν για ακρόαση πολύ πριν το τέλος του Power Buy.
Τώρα αν κάποιοι είναι λίγο παραπάνω ανυπόμονοι, τι να κάνουμε;

Μέχρι τώρα,πέρα απο την περίπτωση του φίλου,δεν έχουν παραγγείλει άλλοι;

Status
Not open for further replies.