Martin Logan Purity

Status
Not open for further replies.

krelladonis

Senior Member
29 June 2006
601
Αθηνα
http://www.uk.martinlogan.com/speaker_intro/purity.html

Πωλουνται τα εν λογο ηχεια....Ειναι ενεργα παιζουν δηλαδη με εναν προενισχυτη αλλα εχουν και μπορνες για να συνδεθουν με τελικο ή ολοκληρομενο και να λειτουργησουν σαν παθητικα...Παντος ο τελικος που εχουν μεσα ειναι αρκετα καλος και τιμιος...Οποιος ενδιαφαιρεται πραγματικα για να τα παρει μπορει να με ρωτησει οτι θελει και να βρουμε μια ακρη ακομα και στην τιμη...Ο λογος που τα πουλαω δεν θα μπορουσε να ειναι αλλος απο μια μεγαλυτερη μεμβρανη...χε,χε....

kalispera.epidi exo ta idia ixia kai psaxno sinexos gia ta katallila sinoda(proenisxyti),esy me ti ta paizis?

Gova γενικα στα πανελ αρεσουν οι δυνατες λαμπες. Μιλαω γενικα για τα ML οχι για το συγκεκριμενο ηχειο. Το ιδεατο ειναι μια οριζοντια διηενισχυση με λαμπες στο πανελ & τραντζιστορ στα χαμηλα , με το αναλογο κοστος βεβαια.
Τωρα για το πως παιζει ο internal amp μονο ο ιδιοκτητης μπορει να μας φωτισει!!

Last edited:
ο internal amp που εχει διατηρει αρκετα φωτηνο χαρακτηρα με λεπτομερειες και ειναι ψηφιακος ice power 200 watt γιαυτο και θελει λαμπα.Οχι οτι δεν παιζει με ενα μαλακο τραζιστορ απλα με λαμπα παιζει πιο γλυκα ενω με το τραζιστορ καπως πιο ξερα...Ειναι και θεμα γουστου αυτο...

τα ηχεια πουληθηκαν στο μελος vsport...
Φιλε vsport ευχαριστω πολυ για την συναλλαγη ελαβα τα λεφτα στον λογαριασμο μου και αυριο το πρωι τελικα στις 11 θα ερθει η μεταφορικη να τα παρει για να τα εχεις ,οπως μου ειπε, παρασκευη πρωι....

Last edited:
τυχερος ο vsport...
να γραψει μωλις τα παρει εντυπωσεις...

φιλε vsport αν θες να ρωτησεις στην διαθεση σου εχω τα ιδια..φιλικα...

Καλορίζικα φιλε και καλες ακροασεις!
Καλως ηρθες στον κοσμο των Πανελ !!
Τωρα πλέον απο εδω και στο εξης θα αγοραζεις μονο μεγαλυτερα πανελς !!

Ενας λογος που λυπηθηκα , εκτος οτι τα ''πουλησα'', ειναι οτι θα πανε για σαραουντ....Ο vsport εχει τα σουμιτ μπροστα....
Οσο για μενα δηλωνω πλεον ευτυχης κατοχος magnepan 3,6 τελειωνοντας ετσι την αναζητηση ηχειου και ξεκινοντας την αναζητηση για ενισχυτικα....

Για τα piurity θα πανε για bak saraund γιατι εχω 4 martin logan sumit .

Για τα piurity θα πανε για bak saraund γιατι εχω 4 martin logan sumit .

με δινεις τα 2 σαμιτ να σε δωσω 2 πουριτυ? τι τα κανεις τα 4?
ανοιξε αλλο θεμα και βαλε φωτο....
κριμα ειναι να μην τα βλεπουμε αυτα...
μπραβο...

Re: Απάντηση: Martin Logan Purity

Ενας λογος που λυπηθηκα , εκτος οτι τα ''πουλησα'', ειναι οτι θα πανε για σαραουντ....Ο vsport εχει τα σουμιτ μπροστα....
Οσο για μενα δηλωνω πλεον ευτυχης κατοχος magnepan 3,6 τελειωνοντας ετσι την αναζητηση ηχειου και ξεκινοντας την αναζητηση για ενισχυτικα....

Καλορίζικα τα 3.6 ! Να βάλεις τιποτα δυνατα tubes εαν ειναι εφικτό δινουν μαγευτικό ηχο τα πανελ με λάμπες !
Εγω στο ML Request μου του ριχνω GRAAF GM100 στο πανελ και LUXMAN M7 στα χαμηλα με θεαματικα αποτελεσματα!:2thumb22sup:

Με Mark Levinson 33 καθάρισες

Απο Mark Levinson τον 336 θελω αλλα που να τον βρω.Μπορει να τον φερω απο αμερικη του χρονου,θα δουμε...Ωραιο και το reuest,ML στα καλητερα του...Για την ωρα παντος τα 3,6 θα τα κοιταω μονο γιατι δεν εχω τελικο....

Status
Not open for further replies.