Marvel - Iron Fist [Disney+]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 20.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

Votes: 4 26.7%
  • Μέτρια

• Κακή

Votes: 2 13.3%

• Total voters
    15
Re: Iron Fist (2017, Netflix)

Τελικά είναι ποιο καλή από luke Cage και Jessica Jones?

Sent from my nexus 5 using Tapatalk

Και από το daredevil μην σου πω...ειδικά το Jessica Jones το είχα παρατήσει , και μάπα ήταν το σενάριο και ασχημομούρα αχώνευτη πρωταγωνίστρια είχε.

Και από το daredevil μην σου πω...ειδικά το Jessica Jones το είχα παρατήσει , και μάπα ήταν το σενάριο και ασχημομούρα αχώνευτη πρωταγωνίστρια είχε.
Με έψησες είμαι στο έβδομο επεισόδιο

Sent from my nexus 5 using Tapatalk

H σειρα ειναι ....κακη... Και το λεω εγω που απο μαζοχισμο συνεχιζω το arrow. Ειναι χειροτερο και απο το arrow. Στις σκηνες μαχης λες και βλεπω κατι τετοιο....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

....

Απάντηση: Re: Iron Fist (2017, Netflix)

Λέω να ξεκινήσω τη σειρά διαβάζοντας τα σχόλια σας.
Σήμερα είδα και την αρνητική κριτική του αθηνοράματος οπότε συμπεραίνω ότι η σειρά σίγουρα θα αξίζει.
http://www.athinorama.gr/digital/Movies/article.aspx?id=2520445

Έχω δει τρία επεισόδια .
Αυτά που γράφει η κριτική τα είχα εντοπίσει και εγώ .
Απλά πίστευα για τον πρωταγωνιστή ότι ήταν επιλογή τους αυτό το στυλ ,και ότι η σειρά λογικά θα κορυφώσει τη δράση της όσο περνούν τα επεισόδια .
Τα αδέρφια δεν με έχουν "κερδίσει" μέχρι τώρα.
Ο Tom Pelphrey μου είχε αρέσει στο Banshee, εδώ στην αρχή δεν κατάλαβα καν ότι ήταν αυτός .

Καλό το 4ο..
Εντάξει έχει κάποιες αδυναμίες η σειρά σε κανά 2 πραγματάκια.. αλλά γενικά είναι ok .. αρκετά καλή!

Το 1 που διάβασα είναι στις σκηνές μάχης ότι φαίνονται κάπως αδύνατες..
Όπως διάβασα οι παραγωγοί δεν είχαν τον χρόνο που ήθελαν για να ετοιμάσουν και τους πρωταγωνστές όσο ήθελαν..
και να κάνουν αρκετές δοκιμές/γυρίσματα με αυτές..

Ένα 2ο είναι ότι ο Danny φαίνεται νευρικός σε κάποιες σκηνές,
ενώ θα έπρεπε να έχει καλύτερο έλεγχο βάση της εκπαίδευσης που είχε..

Όντως το παρατήρησα και εγώ αυτό..

Απάντηση: Iron Fist (2017, Netflix)

Kαλό το 4ο !
Το οποίο επεισόδιο το είδα σε ανάλυση 2160p ,23gb αρχείο .
Στα του επεισοδίου μου φάνηκαν πολύ γρήγορες , εύκολες οι εξελίξεις .
Είχαμε πολύ μπλα μπλα στο πρώτο μισό , στο υπόλοιπο ανέβηκε η δράση .Γενικά το πάνε πολύ πιο αργά από ότι περίμενα .

Μια και γίνονται συγκρίσεις με το Deradevil ας γράψω και εγώ την γνώμη μου.

To Iron Fist έχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα , φαίνεται πιο "γκλαμουριάρικο" σε αντίθεση με το DD που βασίζεται στα πολλά νυχτερινά πλάνα και έχει φτωχά σκηνικά. Μια άλλη μεγάλη διαφορά είναι στην φωτογραφία , και εδώ το IF έχει πιο εντυπωσιακή παλέτα χρωμάτων ενώ το DD φαίνεται πολύ μουντό.Και τα δύο έχουν κάποιες σεναριακές ασυνέχειες , αυτές του IF με ενόχλησαν λιγότερο. Τέλος κάποιοι διάλογοι στο DD κρατάνε πολύ μεγάλο διάστημα χωρίς λόγο και ρίχνουν τον ρυθμο , στο IF ότι λέγεται είναι συνήθως πάνω στο θέμα χωρίς να πλατειάζει αδικαιολόγητα.

Κορυφώθηκε η δράση προς το τέλος του 5ου επεισοδίου , στο πρώτο μισό ήταν ψιλοβαρετό .

Αυτό το να παλεύει "μία ώρα" με ένα άτομο για να το βγάλει νοκ-αουτ μου την σπάει κάπως..
Παραλίγο να σκοτωθεί ο χημικός..

Τι θα κάνει άμα του την πέσουν περισσότεροι.. ??
Την γροθιά μόνο για να ανοίγει πόρτες θα την έχει ??

Υποτίθεται ότι το κάνουν για το θέαμα βέβαια..

Ναι οντως οι σκηνες ξυλου, ειναι λιγο ακυρες σε καποια σημεια, οπως αυτη που ανεφερες.
Θυμιζει λογο μπουλη που καθεται να φαει τα μπουκετα του, μετα και καλα τα παιρνει στην κρανα και βαραει.
Μπορω να πω οτι γενικα πιο πολυ μου αρεσαν χορογραφικα κι ολας οι σκηνες μαχης στο daredevil, καποιες μαλιστα ηταν και πρωτοτυπες και δυσκολες. Εδω o ιρον φιστ δεν με πειθει και τοσο προς ωρας μεχρι το 5ο που εχω δει.

Το είχα ξαναπαρατηρήσει στην σκηνή που πήγε να πάρει τον φάκελο του από το νοσοκομείο, που είχε σπάσει το χέρι του..
Και εκεί έσωσε κάποια στο τσακ.. μετά από κάμποσο ξύλο..
Και φυσικά δεν είναι άτρωτος σαν τον Luke..

Οπότε τώρα αναγκάστηκα να το πώ! :cool:

Δεν λέω βέβαια να τους ξαπλώνει κάτω μόνο με μία γροθιά.. :p

Aπλα εχω την αισθηση οτι οι σκηνες στον daredevil ηταν πιο δυναμικες γενικα. Ειτε εριχνε, ειτε ετρωγε ξυλο, εβλεπες εναν μεγαλυτερο δυναμισμο στα χτυπηματα, στα πεσιματα, στα ανακλαστικα του και γενικα οι χορογραφικες κινησεις ηταν πιο ομορφες και πιο δυσκολες στα σημεια.

Τουτος μας εχει βγει πιο "γαλακτερος" και πραος, μπορει να το επιβαλει και το...ενεργειακο του τσι απο τα πολλα χαμομηλια με τους καλογερους που τον μυησαν οχι στην επιθετικοτητα αλλα στην εσωτερικη δυναμη μπλα μπλα..! :p

Προσωπικα,εχοντας δει ολα τα επεισοδια μου φανηκε κατωτερη, απο τις αλλες ακομα και απο την Jessica Jones ισως επειδη δεν χανω τιποτα του Τεναντ.

Απάντηση: Re: Iron Fist (2017, Netflix)

Παρά τις κακές κριτικές η σειρά έκανε ρεκόρ πρεμιέρας!

‛Marvel’s Iron Fist’ Was Netflix’s Most-Binged Drama Premiere
http://variety.com/2017/tv/news/marvels-iron-fist-netflix-most-binged-1202020200/

Iron Fist: Netflix’s Most Binge-Watched Drama Premiere This Year
http://screenrant.com/iron-fist-netflix-binge-watch-premiere/

Ρεκόρ προφανώς έκανε γιατί την πάτησε ο κόσμος και την είδε! Θεωρώντας ότι θα δει κάτι αντίστοιχα καλό του DD, ή έστω του LC..

Έχοντας δει κάπου τα μισά επεισόδια, θα πω ότι την θεωρώ παντού κατώτερη των δύο προαναφερθέντων (την JJ δεν την έχω παρακολουθήσει ποτέ). Ο Σερ Λόρας είναι αστείος (και κακός) στο ρόλο του ψυθιριστού υπερόπλου με το πλαδαρό κορμί και την σούπερ αποτρίχωση, η συμπεριφορά των ηρώων είναι από ακατανόητη ως παράλογη ώρες ώρες , οι χορογραφίες της μάχης (όταν έχεις δει DD ή Marco Polo) φαντάζουν παιδικές & ψεύτικες (επιπέδου green arrow). Γενικώς όλα τα σχόλια - κριτικές που είχα διαβάσει και στον μεγαλύτερο βαθμό την έθαβαν, δεν ήταν υπερβολικά...

Η σειρά βλέπω ότι έχει πέσει πάρα πολύ σε σχέση με την αρχική της βαθμολογία στο imdb.
Ήταν κοντά σο 9 και τώρα είναι στο 7,5 .Κάτι που "συμφωνεί " με το προηγούμενο σχόλιο .

Για τον πρωταγωνιστή στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν επιλογή τους αυτό το στυλάκι ή ήταν κακό παίξιμο .

τα είδα και τα επόμενα, οπότε την ολοκλήρωσα. Μου φαίνεται ακόμα απίστευτο, πως βγήκε τέτοια μούφα ειδικά μετά από τις άλλες (που λες ΟΚ οι άνθρωποι το έχουν "πιάσει" το νόημα).
Αν κρατάω κάτι σαν θετικό, είναι οι δεύτεροι ρόλοι, που τους βρήκα αρκετά συμπαθείς σχεδόν όλους.