Marvel - Iron Fist [Disney+]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 20.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

Votes: 4 26.7%
  • Μέτρια

• Κακή

Votes: 2 13.3%

• Total voters
    15
Re: Iron Fist (2017, Netflix)

Τελείωσα τον πρώτο κύκλο και θεωρώ ότι οριακά μπορεί η σειρά αυτή να χαρακτηριστεί ως καλή.

Κατά τη δική μου γνώμη, η επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού για το ρόλο του Iron Fist είναι το λιγότερο τραγική.

Δεν με έπεισε σε κανένα επίπεδο. Ούτε σωματικά (15 χρόνια σκληρότατης καθημερινής εκπαίδευσης στο κουνγκ-φου και παρόλα αυτά μοιάζει σαν βουτυρομπεμπές) αλλά ούτε και σε πνευματικό επίπεδο όπως θα άρμοζε σε έναν μοναχό-πολεμιστή (σε αυτό το σημείο δεν ξέρω εάν ακολουθεί πιστά τον χαρακτήρα του κόμικ).

Επίσης, η χορογραφία των μαχών, όπως έχει ήδη ειπωθεί, είναι απαράδεκτη, σε σχέση με αντίστοιχες σκηνές από άλλες σειρές.

Το μόνο φωτεινό σημείο, όπως αναφέρθηκε, είναι οι δεύτεροι ρόλοι, οι οποίοι είναι αρκετά αξιόλογοι. Περισσότερο δε, μου άρεσε ο ρόλος του Ward. Πολύ καλός!

Και να μην ξεχάσω να μνημονεύσω και τον ρόλο της madame Gao. Πολύ καλή και αυτή, ήδη από το Dare Devil.

Για να δούμε τώρα εάν με όλο αυτό το "κράξιμο" βελτιωθεί κάπως στον δεύτερο κύκλο ή εάν υπάρξουν κάποια θετικά μηνύματα από τη νέα σειρά "Defenders" στην οποία συμπρωταγωνιστεί.

Όταν ξεκίνησε περίμενα πολύ περισσότερα. Και από θέμα ικανοτήτων του πρωταγωνιστή. Θυμάστε στο πρώτο επεισόδιο που παρολίγο να τον πατήσει αυτοκίνητο και πήδηξε από πάνω του.. Μετά έγινε βουτυρόπαιδο....

Απάντηση: Iron Fist (2017, Netflix)

H σειρα επρεπε να λεγοταν Iron fist: Yuppie's revenge.

Καταρχήν έχει θεμα ρυθμού, αποτέλεσμα του ότι δεν υπάρχει ένας "δυνατός κακός" αλλα 3-4 που εναλλοσονται. Επίσης σαν ήρωας , θέμα σεναρίου για μένα, δεν έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό περιφέρεται στην Νέα Υόρη ή κίνα χωρίς τίποτα κατα νου εκτός το γενικό να σταμτήσουμε το χερι που ναι κακό.... Γι αυτό άλλωστε φαίνονται δυνατοί οι 2οι ρόλοι που κάνουν τα πάντα για να συνεχίσει η πλοκή. Θεωρητικά η μεγάλη στιγμη είναι αυτό που του αποκαλύπτει η γκάο στο τέλος για το τσι, που έτσι θα έπρτεπε να ξεκινάει. Μοιάζει σαν ναν ήθελαν να κάνουν 2 σεζόν και πιέστηκαν για να προλάβουν την συνένοση με του άλλους , που έιναι μάλιστα χαζο 4 σειρές μία μόνο λουκ και τζοοουνς να έχουν συναντηθεί....

Περιμένω εδώ και πόσο καιρό να βγουν υπότιτλοι και έχουν σταματήσει να βγαίνουν .
Βγήκαν μάλιστα για τα επόμενα επεισόδια , όχι όμως για τα 6-7.
Το αναφέρω γιατί κάτι πρέπει να σημαίνει αυτό .

Re: Απάντηση: Iron Fist (2017, Netflix)

Περιμένω εδώ και πόσο καιρό να βγουν υπότιτλοι και έχουν σταματήσει να βγαίνουν .
Βγήκαν μάλιστα για τα επόμενα επεισόδια , όχι όμως για τα 6-7.
Το αναφέρω γιατί κάτι πρέπει να σημαίνει αυτό .

εγω σημερα ειδα το 8,9 με υποτιτλους αλλα και μεχρι το 13 που εχει το netflix ειναι υποτιτλισμενο.

Για 8,9,10 έχουν βγει , για 6,7 όχι .
Κατέβασα τα 6,7 με ενσωματωμένους , αλλά με χάλια ποιότητα και δεν τα είδα.
Το netflix το έχει και σε 4k ;Το Daredevil μου φαίνεται το είχε .
Ένα επεισόδιο το κατέβασα σε 4k, πάνω από 10gb δεν με εντυπωσίασε η ποιότητα της εικόνας.

Πιστεύω ότι τώρα που το Netflix έβγαλε Ελληνικά.. χαλαρώσανε οι μεταφράσεις..

@greekgreek
αααα...δεν λες για Netflix.
ναι κανονικα και τα 13 επεισοδια κομπλε και μαλιστα 4K και HDR με πολυ καλη εικονα.

ε μετά όταν είδαν με τι έχουν να ασχοληθούν... πφφφφφ.....

Επεισόδια 6-7 ..

Επιτέλους σοβαρέψανε τα πράγματα!
Τα καλύτερα επεισόδια ως τώρα..

Εντάξει ο χαρακτήρας του Danny έχει κάποιες αδυναμίες.. δεν ξέρω μπορεί και οι παραγωγοί να θέλανε να τον παρουσιάσουν έτσι..
Στην αρχή νόμισα ότι ήταν τελείως κατασταλαγμένος και δυνατός σαν χαρακτήρας και σε δύναμη και σε αυτά που θα ήθελε..

Πιο σημαντικό πάντως θεωρώ το γεγονός ότι δεν μπορεί να είναι συνέχεια Iron Fist..

Δεν κατάλαβα καλά ως τώρα εάν όντως η Colleen Wing δεν έχει καταλάβει όντως τι είναι ακριβώς ο Danny..
* Είχαμε και λίγο (καλό..) sex.. :p
** Δεν τον λυπήθηκε τον ταλαιπωρημένο πολεμιστή η πιτσιρίκα.. :p :laugh:

To 7o τελειώνει με μεγάλη ανατροπή.. αλλά θα δούμε στην συνέχεια! :cool:

Συνολικά η σειρά έχει πάντως πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, και χαρακτήρες!

Last edited:

κι γώ έτσι πίστευα στην μέση..... δες κι τα άλλα με υπομονή... ;)

Επεισόδια 6-7 ..

Καλά στο 6-7 είσαι ακόμη ρε Άκη; Πιο αργός και από slow motion ρε αδερφέ μου.:p

Αστεράκι η Colleen , μια τέτοια έπρεπε να βρουν να παίξει την Jessica Jones και όχι εκείνη την αλλήθωρη.:p

Είδα και εγώ τα 6-7 .
Το 6ο μου άρεσε , το 7ο θα έλεγα όχι .
Δεν μου αρέσει το όλο κατρακύλημα του Γούορντ .

Μάλλον δεν σου άρεσε αρκετά , και εγώ το Luke Cage έκανα κάτι μήνες να το τελειώσω.:-)
όπως κι γω το mr robot τ άφησα στην μέση, τέρμα κουραστική αναίτια.... Πραγματικά πάντως θα ήθελα να δώ πως θα σταθεί αυτός ο ντάνυ(ς) δίπλα στους άλλους defenders πάντως

Τελείωσα τον πρώτο κύκλο και θεωρώ ότι οριακά μπορεί η σειρά αυτή να χαρακτηριστεί ως καλή.

Κατά τη δική μου γνώμη, η επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού για το ρόλο του Iron Fist είναι το λιγότερο τραγική.

Δεν με έπεισε σε κανένα επίπεδο. Ούτε σωματικά (15 χρόνια σκληρότατης καθημερινής εκπαίδευσης στο κουνγκ-φου και παρόλα αυτά μοιάζει σαν βουτυρομπεμπές) αλλά ούτε και σε πνευματικό επίπεδο όπως θα άρμοζε σε έναν μοναχό-πολεμιστή (σε αυτό το σημείο δεν ξέρω εάν ακολουθεί πιστά τον χαρακτήρα του κόμικ).

+1

Παρολο που ειναι καλος ηθοποιος οντως η επιλογη του μοιαζει καπως βιαστικη. Εχω ξαναπει οτι το κομικ ηταν παντα αποτυχημενο και δεν περιμενα πολλα , μαλλον ξεπερασε τις προσδοκιες μου η σειρα σε αποτελεσμα.

Σοβαρο Κουνγκ Φου εχω πει οτι θα ξαναδουμε μονον οταν ερθει στο γυαλι ο Τσανγκ Σι.