Και που να εβλεπες παρακατω, κατι τραβεστι ρομποτς με μουστακι.
Σεναριο που σχεδον μονιμα κινειται σε φανταστικους κοσμους (μεσα στο μυαλο τους) μονο και μονο για να μπορει ο σκηνοθετης να αποτυπωνει κατι ψυχεδελικες σουρεαλ καταστασεις.
Η πρώτη σεζόν είχε πολύ δυνατό "WTF did I just see?" factor, αλλά τελικά κατάφερα και την ολοκλήρωσα.. στο τέλος της μπορώ να πω ότι μάλλον αποζημίωσε κάπως..
Τώρα που παίζει η δεύτερη απ' ότι φαίνεται δεν έχω πια τόση υπομονή. Είδα το πρώτο επεισόδιο, το "wtf factor" βάρεσε κόκκινα, οπότε έφαγε σβήσιμο και "Κακή" και τέλος..
Γιατί;
Δεν έχει άλλες σειρές να δεις;
Θα μου πεις, είναι ψαγμένο και δύσκολο.
Και με τη φιλοσοφία του ψαγμένου και δύσκολου ξεκινάς να δεις μία σειρά της Marvel (not)!
Η αλήθεια είναι ότι αυτή την εποχή είναι κάπως πεσμένη η στάθμη σε σειρές (σχετικά...).. αλλά και πάλι, δεν αντέχω τόσο "ψαγμένο" πράμα πια.. Χίλιες φορές Supergirl..
Φιλαράκια, How I met your mother, Dr House... Μια χαρά σειρές ξαναβλέπεις για δεύτερη φορά.
Επειδή του άλλου του κάθονται κακά τριπάκια εμείς θα βλέπουμε τις σειρές που γράφει;
Έλα παναγία μου!
Τους τελευταίους μήνες έκανα μια καλή επανάληψη το Two and a Half Men.. απόλαυση.. έλιωσα στο γέλιο.. αυτό είναι διασκέδαση. Όχι ψυχοπλάκωμα με επένδυση "ψαγμένου".