Τελικά λύγισα και εγώ και τα είδα όλα μαζί.
Ψήφισα μέτρια.
Ο λόγος απλός. Παρότι έριξαν τρελό χρήμα και πέτυχαν production values πρωτόγνωρα για τηλεοπτικό MCU, παράλληλα έκαναν δυο τεράστια λάθη.
Το πρώτο είναι ότι πέταξαν κυριολεκτικά τα πρώτα 3 επεισόδια, με τις κρυάδες για σενάρια που έγραψαν. Υποψιάζομαι ότι προσπάθησαν να εξαργυρώσουν την μόδα της "νοσταλγίας" που παίζει τα τελευταία χρόνια, αλλά απέτυχαν παταγωδώς. Ήταν τρία απαράδεκτα επεισόδια, χωρίς ουσία, χωρίς ενδιαφέρον, χωρίς χιούμορ. Θα έπρεπε να τα είχαν συμπτύξει σε το πολύ ένα επεισόδιο, και πολύ θα ήταν.
Το δεύτερο ήταν το όλο concept της τηλεοπτικής μετάδοσης του sitcom της Wandas. Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό. Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για τη Wanda για να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν εξηγεί γιατί μπορεί να το έκανε. Ok, προφανώς καταλαβαίνω γιατί δημιούργησε το sitcom, καταλαβαίνω γιατί έλαβε μορφή sitcom, αλλά δεν εξηγείται με τίποτα γιατί όλο αυτό το μετέδιδε και τηλεοπτικά. Εντελώς κουλό. Εδειξε σε ενα ολοκληρο πρακτικά επεισόδιο την λατρεία που είχε η ιδια και η οικογένεια της στις παλιές sitcom σειρές. Εφτιαξε λοιπόν εναν ιδανικο (για αυτην) κόσμο με βάση αυτές, συνεπώς θα επρεπε να υπάρχει και μια "σκηνοθεσία". Δεν ειμαι σιγουρος οτι ηθελε να κανει broadcasting, απλα οι εξω το "διαβασαν"
Δεν του εδωσα και ιδιαίτερη σημασία κιολας.
Όσο αφορά το τέλος ήταν όντως πολύ δυνατό. Αλλά η άσχημη γεύση μου είχε ήδη μείνει από τα πρώτα επεισόδια.
Overall, από τις σειρές που δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ξανα-έβλεπα. Οπότε επιεικώς μέτρια.
Η Αγκαθα πως εμαθε τι εγινε και μπηκε στη σφαίρα? Δεν το εξηγησε καθόλου.
Επικο τρολάρισμα των παραγωγων στον Quicksilver και τους XMEN, αφου τελικά δεν ειναι αυτος που νομίζαμε![]()
O White Vision λογικά τη γλίτωσε και κραταει τις αναμνήσεις του αρχικου Vision.
Δεν εδειξε να εξαφανιζονται τα παιδια της Wanda. Λογικά τη γλίτωσαν αφου στη δευτερη after credits σκηνή τους ακουει να ζητουν βοήθεια. Παιζει να την εκανε τη δουλειά και η ιδια η Αγκαθα αφου προφανώς τη γλιτωσε πολύ φθηνα.
Εδειξε σε ενα ολοκληρο πρακτικά επεισόδιο την λατρεία που είχε η ιδια και η οικογένεια της στις παλιές sitcom σειρές. Εφτιαξε λοιπόν εναν ιδανικο (για αυτην) κόσμο με βάση αυτές, συνεπώς θα επρεπε να υπάρχει και μια "σκηνοθεσία". Δεν ειμαι σιγουρος οτι ηθελε να κανει broadcasting, απλα οι εξω το "διαβασαν"
Δεν του εδωσα και ιδιαίτερη σημασία κιολας.
Τελικά λύγισα και εγώ και τα είδα όλα μαζί.
Ψήφισα μέτρια.
Ο λόγος απλός. Παρότι έριξαν τρελό χρήμα και πέτυχαν production values πρωτόγνωρα για τηλεοπτικό MCU, παράλληλα έκαναν δυο τεράστια λάθη.
Το πρώτο είναι ότι πέταξαν κυριολεκτικά τα πρώτα 3 επεισόδια, με τις κρυάδες για σενάρια που έγραψαν. Υποψιάζομαι ότι προσπάθησαν να εξαργυρώσουν την μόδα της "νοσταλγίας" που παίζει τα τελευταία χρόνια, αλλά απέτυχαν παταγωδώς. Ήταν τρία απαράδεκτα επεισόδια, χωρίς ουσία, χωρίς ενδιαφέρον, χωρίς χιούμορ. Θα έπρεπε να τα είχαν συμπτύξει σε το πολύ ένα επεισόδιο, και πολύ θα ήταν.
Το δεύτερο ήταν το όλο concept της τηλεοπτικής μετάδοσης του sitcom της Wandas. Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό. Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για τη Wanda για να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν εξηγεί γιατί μπορεί να το έκανε. Ok, προφανώς καταλαβαίνω γιατί δημιούργησε το sitcom, καταλαβαίνω γιατί έλαβε μορφή sitcom, αλλά δεν εξηγείται με τίποτα γιατί όλο αυτό το μετέδιδε και τηλεοπτικά. Εντελώς κουλό.
Όσο αφορά το τέλος ήταν όντως πολύ δυνατό. Αλλά η άσχημη γεύση μου είχε ήδη μείνει από τα πρώτα επεισόδια.
Overall, από τις σειρές που δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ξανα-έβλεπα. Οπότε επιεικώς μέτρια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.