Marvel - WandaVision [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 7 46.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 2 13.3%
  • Καλή

Votes: 2 13.3%
  • Μέτρια

Votes: 3 20.0%
  • Κακή

Votes: 1 6.7%

• Total voters
    15
Scarlet-01b.jpg

https://www.sideshow.com/collectibles/marvel-the-scarlet-witch-hot-toys-907935

Εξαιρετική!!

Τελικά λύγισα και εγώ και τα είδα όλα μαζί.

Ψήφισα μέτρια.

Ο λόγος απλός. Παρότι έριξαν τρελό χρήμα και πέτυχαν production values πρωτόγνωρα για τηλεοπτικό MCU, παράλληλα έκαναν δυο τεράστια λάθη.

Το πρώτο είναι ότι πέταξαν κυριολεκτικά τα πρώτα 3 επεισόδια, με τις κρυάδες για σενάρια που έγραψαν. Υποψιάζομαι ότι προσπάθησαν να εξαργυρώσουν την μόδα της "νοσταλγίας" που παίζει τα τελευταία χρόνια, αλλά απέτυχαν παταγωδώς. Ήταν τρία απαράδεκτα επεισόδια, χωρίς ουσία, χωρίς ενδιαφέρον, χωρίς χιούμορ. Θα έπρεπε να τα είχαν συμπτύξει σε το πολύ ένα επεισόδιο, και πολύ θα ήταν.

Το δεύτερο ήταν το όλο concept της τηλεοπτικής μετάδοσης του sitcom της Wandas. Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό. Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για τη Wanda για να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν εξηγεί γιατί μπορεί να το έκανε. Ok, προφανώς καταλαβαίνω γιατί δημιούργησε το sitcom, καταλαβαίνω γιατί έλαβε μορφή sitcom, αλλά δεν εξηγείται με τίποτα γιατί όλο αυτό το μετέδιδε και τηλεοπτικά. Εντελώς κουλό.

Όσο αφορά το τέλος ήταν όντως πολύ δυνατό. Αλλά η άσχημη γεύση μου είχε ήδη μείνει από τα πρώτα επεισόδια.

Overall, από τις σειρές που δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ξανα-έβλεπα. Οπότε επιεικώς μέτρια.

Ψήφισα μέτρια.

Ο λόγος απλός. Παρότι έριξαν τρελό χρήμα και πέτυχαν production values πρωτόγνωρα για τηλεοπτικό MCU, παράλληλα έκαναν δυο τεράστια λάθη.

Το πρώτο είναι ότι πέταξαν κυριολεκτικά τα πρώτα 3 επεισόδια, με τις κρυάδες για σενάρια που έγραψαν. Υποψιάζομαι ότι προσπάθησαν να εξαργυρώσουν την μόδα της "νοσταλγίας" που παίζει τα τελευταία χρόνια, αλλά απέτυχαν παταγωδώς. Ήταν τρία απαράδεκτα επεισόδια, χωρίς ουσία, χωρίς ενδιαφέρον, χωρίς χιούμορ. Θα έπρεπε να τα είχαν συμπτύξει σε το πολύ ένα επεισόδιο, και πολύ θα ήταν.

Το δεύτερο ήταν το όλο concept της τηλεοπτικής μετάδοσης του sitcom της Wandas. Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό. Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για τη Wanda για να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν εξηγεί γιατί μπορεί να το έκανε. Ok, προφανώς καταλαβαίνω γιατί δημιούργησε το sitcom, καταλαβαίνω γιατί έλαβε μορφή sitcom, αλλά δεν εξηγείται με τίποτα γιατί όλο αυτό το μετέδιδε και τηλεοπτικά. Εντελώς κουλό. Εδειξε σε ενα ολοκληρο πρακτικά επεισόδιο την λατρεία που είχε η ιδια και η οικογένεια της στις παλιές sitcom σειρές. Εφτιαξε λοιπόν εναν ιδανικο (για αυτην) κόσμο με βάση αυτές, συνεπώς θα επρεπε να υπάρχει και μια "σκηνοθεσία". Δεν ειμαι σιγουρος οτι ηθελε να κανει broadcasting, απλα οι εξω το "διαβασαν"
Δεν του εδωσα και ιδιαίτερη σημασία κιολας.

Όσο αφορά το τέλος ήταν όντως πολύ δυνατό. Αλλά η άσχημη γεύση μου είχε ήδη μείνει από τα πρώτα επεισόδια.

Overall, από τις σειρές που δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ξανα-έβλεπα. Οπότε επιεικώς μέτρια.

Σε νιώθω απολύτως, ειδικοτερα σε οτι αφορα τα πρώτα επεισόδια.

Δες και τα κοκκινάκια μου.

Αντε να ρωτήσω και εγω 2-3 πραγματάκια.

Η Αγκαθα πως εμαθε τι εγινε και μπηκε στη σφαίρα? Δεν το εξηγησε καθόλου.
Επικο τρολάρισμα των παραγωγων στον Quicksilver και τους XMEN, αφου τελικά δεν ειναι αυτος που νομίζαμε :p
O White Vision λογικά τη γλίτωσε και κραταει τις αναμνήσεις του αρχικου Vision.
Δεν εδειξε να εξαφανιζονται τα παιδια της Wanda. Λογικά τη γλίτωσαν αφου στη δευτερη after credits σκηνή τους ακουει να ζητουν βοήθεια. Παιζει να την εκανε τη δουλειά και η ιδια η Αγκαθα αφου προφανώς τη γλιτωσε πολύ φθηνα.

Θα δουμε τη συνεχια της στο επομενο Dr. Strange

Για τα παιδιά της Wanda μπορεί να παίζουν 2-3 περιπτώσεις..
και τις αναλύει πολύ καλά το άρθρο που έβαλα εδώ :
https://avclub.gr/forum/showthread....Disney?p=1058635714&viewfull=1#post1058635714

και μάλλον αυτό το πράγμα θα έχει άμεση σχέση με το τι ακριβώς θα δούμε στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness..

Άντε τώρα να καταλάβεις τι έχει προηγηθεί στην ταινία εάν δεν έχεις δει το Wanda.. :cool:

Η Αγκαθα πως εμαθε τι εγινε και μπηκε στη σφαίρα? Δεν το εξηγησε καθόλου.

Προφανως προσελκυστηκε απο την τεραστια εκδηλωση μαγειας απο την HEX bubble

Επικο τρολάρισμα των παραγωγων στον Quicksilver και τους XMEN, αφου τελικά δεν ειναι αυτος που νομίζαμε :p

βιαζεστε.....κατσε να δουμε πως θα γινει η εισαγωγη στο MCU και μετα βγαζουμε συμπερασματα. Εμενα παντως καθολου τυχαια δεν μου κανει.

Μην πω το αντιθετο...

Ομως ο Quick Silver της Fox θαπρεπε να ειναι αλλης ηλικιας....μιας και οπου τον εχουμε δει ειναι στο παρελθον ετσι δεν ειναι ?

O White Vision λογικά τη γλίτωσε και κραταει τις αναμνήσεις του αρχικου Vision.

Ναι αλλα οχι εντελως τον χαρακτηρα του αρχικου Οραματος που ηταν μιγμα και της mindstone. Ομως επειδη οπως ειδαμε υπηρξε ενα spark της mindstone οταν τον εκανε να θυμηθει ισως τελικα να παει προς τον αρχικο του χαρακτηρα απλα πιο ....ψυχρο ακομα .

Δεν εδειξε να εξαφανιζονται τα παιδια της Wanda. Λογικά τη γλίτωσαν αφου στη δευτερη after credits σκηνή τους ακουει να ζητουν βοήθεια. Παιζει να την εκανε τη δουλειά και η ιδια η Αγκαθα αφου προφανώς τη γλιτωσε πολύ φθηνα.

Εξαφανιστηκαν αλλα μεσα στην chaos magic οπου και αν ειναι αυτη. Για αυτο και διαβαζει να δει πως θα τα επαναφερει.

Θυμιζω οτι οι δυο νεαροι ειναι μερος του κομικ και μαλιστα κανονικοι υπερηρωες....οποτε θα τους επαναφερουν καποια στιγμη. Δεν εχει σχεση η Αγκαθα με αυτο αλλα οτι θα δουμε προφανως στο επομενο Dr. Strange

Εδειξε σε ενα ολοκληρο πρακτικά επεισόδιο την λατρεία που είχε η ιδια και η οικογένεια της στις παλιές sitcom σειρές. Εφτιαξε λοιπόν εναν ιδανικο (για αυτην) κόσμο με βάση αυτές, συνεπώς θα επρεπε να υπάρχει και μια "σκηνοθεσία". Δεν ειμαι σιγουρος οτι ηθελε να κανει broadcasting, απλα οι εξω το "διαβασαν"
Δεν του εδωσα και ιδιαίτερη σημασία κιολας.

Μα αυτό λέω, το παράπονό μου δεν είναι γενικά γιατί έπαιξαν σε στυλ sitcom, αυτό εξηγήθηκε με το παραπάνω. Το παράπονό μου είναι το παράλογο της τηλεοπτικής μετάδοσής του. Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα. Λες και η Wanda ήθελε ακροατήριο για το τι κάνει μέσα στο hex. Το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει.

Και είναι σημαντικό κομμάτι της ιστορίας, γιατί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μας δείχνουν ότι κάποιος τους βλέπει σε μία τηλεόραση.

"Φτηνό" και τελείως άκυρο σεναριακά.

Aν υποθέσουμε ότι ο white visιον παίρνοντας τις αναμνήσεις του κόκκινου, έγινε ο "κανονικός" vision, δεν θα έπρεπε να... καταστρέψει τον εαυτό του, αφού ήταν προγραμματισμένos να σκοτώσει τον vision;

Όχι.

Μαζί με τις αναμνήσεις που του ξέθαψε ο κόκκινος τον έκανε να ξεπεράσει και τον προγραμματισμό του. Πλέον αυτονομήθηκε.

Απάντηση: WandaVision

Τίμια η πρώτη σειρά για το Marvel Cinematic Universe στο Disney Plus.

Βασικό παράπονο: Το πλήθος από spoilers σε κάθε "γωνιά" του internet, μερικές ώρες μετά από την προβολή των επεισοδίων. Κάτι που συμβαίνει και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις, ειδικά με δημοφιλείς παραγωγές.

Μερικά σημεία για το WandaVision:

Αν οι σειρές που θα ακολουθήσουν, θα έχουν το ίδιο επίπεδο ποιότητας, καλώς να ορίσουν. Θα είναι πολύ ευχάριστες οι θεάσεις τους, ανάμεσα στις ταινίες, οι οποίες είναι τα βασικά κεφάλαια στο σύμπαν και στην ιστορία που εκτυλίσσεται και εξελίσσεται από το 2008 και έπειτα.

Σε συνέχεια του προηγούμενου, το WandaVision είναι ένα αναγκαίο κομμάτι του γενικότερου σεναρίου στο MCU, για κατανόηση όσων θα ακολουθήσουν. Δεν μπορεί να παραληφθεί η παρακολούθησή του, αφού περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για τη συνολική ιστορία του σύμπαντος.

Επιτέλους, η Marvel παρουσιάζει τη Scarlet Witch ως ένα από τα πλέον ισχυρά όντα στον δικό της κόσμο, αλλάζοντας (ή προσθέτοντας περισσότερα) στοιχεία για την προέλευσή της, από όσα είχαν γίνει γνωστά στο MCU. Πιθανώς, διαφοροποιείται η... κατάταξη των χαρακτήρων, ανάλογα με τη δύναμή τους, κάτι που μάλλον θα φανεί στις επερχόμενες ταινίες ή/και θα επικυρωθεί από σχετικές δηλώσεις, από αρμόδια πρόσωπα.

Η επιβεβαιωμένη παρουσία της Wanda στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness αποκτά σαφώς περισσότερο νόημα με το WandaVision, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί πρόλογο και καλή... διαφήμιση για την εν λόγω ταινία.

Συνολικά, οι ερμηνείες είναι αρκετά αξιόλογες, ειδικά από τους δύο πρωταγωνιστές, ενώ τα δύο τελευταία επεισόδια είναι όντως επιπέδου ταινίας, που αξίζει εισιτήριο και παρακολούθηση σε κινηματογραφική αίθουσα.

Εν τέλει, προσωπικά δηλώνω πολύ ευχαριστημένος από τη σειρά. Αναμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία τις επόμενες παραγωγές και την εμφάνιση της Scarlet Witch -και όχι μόνο- από το WandaVision στη μελλοντική επέκταση του Marvel Cinematic Universe, με τις σειρές και τις ταινίες που το σύμπαν αυτό θα περιλαμβάνει.

Μα δεν εκανε παραπονα η showrunner του Agents of Shield οτι δεν τους συμπεριελαμβαναν στον σχεδιασμο του ευρυτερου σεναριου ?

Ψήφισα μέτρια.

Το δεύτερο ήταν το όλο concept της τηλεοπτικής μετάδοσης του sitcom της Wandas. Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό. Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για τη Wanda για να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν εξηγεί γιατί μπορεί να το έκανε. Ok, προφανώς καταλαβαίνω γιατί δημιούργησε το sitcom, καταλαβαίνω γιατί έλαβε μορφή sitcom, αλλά δεν εξηγείται με τίποτα γιατί όλο αυτό το μετέδιδε και τηλεοπτικά. Εντελώς κουλό.

Συμφωνώ 100%
Τρελό χάσιμο χρόνου τα 3 πρώτα επεισόδια, τα οποία "έβλεπα" χαζεύοντας παράλληλα στο κινητό μου.

Τα είδα και εγώ μαζεμένα τα επεισόδια σε 3 θεάσεις (3+3+3), αν και, λόγω του πολύ μικρού runtime των πρώτων επεισοδίων, θα μπορούσα να το δω σε 2 θεάσεις (5+4). Απορώ με την υπομονή μερικών, να βλέπουν ένα-ένα τα επεισόδια σε αυτό το πράγμα (ιδιαίτερα τα 3 πρώτα).

Τέσπα, η σειρά θεωρώ ήταν μέτρια και γενικά δεν θα την πρότεινα σε κάποιον μη-fan της marvel.