Marvel - WandaVision [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 7 46.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 2 13.3%
  • Καλή

Votes: 2 13.3%
  • Μέτρια

Votes: 3 20.0%
  • Κακή

Votes: 1 6.7%

• Total voters
    15
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Οκ κατανοητό ότι πίσω από αυτό που βλέπουμε υπάρχει κάτι άλλο, αλλά έχουν ξοδέψει ως τώρα δύο επεισόδια πετώντας απλώς κάποιες γνώριμες εικόνες.
Αν κάνουν και άλλο επεισόδιο στο ίδιο μοτίβο τότε έχουν κάψει την σειρά στο ζέσταμα.

Το να κάθομαι να δω 1 ώρα σύνολο, για 5-6 σκηνές δευτερολέπτων ( 1-2 λεπτά σύνολο?), ώστε να αναπτύξω θεωρίες για το εάν πραγματικά σημαίνουν κάτι, είναι απλά μαζοχιστικό και μόνο για τρελούς φαν, με άπλετο χρόνο να χάσουν. Sorry, δεν θα πάρω. Απλά θεωρώ τα πρώτα 2 επεισόδια ανούσια και τραγικά και περιμένω τα επόμενα, να δω κάτι. Ίδωμεν.

Εγω παλι οχι.

Αν μπορουν να το πανε ετσι κανα δυο- τεσσερα επεισοδια ακομα θα ειμαι περιχαρης.

Δεν βαρεθηκατε τα ιδια και τα ιδια ?

πιου πιου και μπαμ μπουμ.

Aπο οτι ψυχανεμιζομαι παντως απο τις φωτογραφιες και ενω τα επεισοδια 1&2 ηταν αποτυπωση των 50's τα επεισοδια 3&4 θα ειναι στο ιδιο μοτιβο αλλα με "χρωμα" και στα 60´s, 70's.

Εχουμε να δουμε πολυ φαβοριτα και περμαναντ.

Εγω παλι οχι.

Αν μπορουν να το πανε ετσι κανα δυο- τεσσερα επεισοδια ακομα θα ειμαι περιχαρης.

Δεν βαρεθηκατε τα ιδια και τα ιδια ?

πιου πιου και μπαμ μπουμ.

Aπο οτι ψυχανεμιζομαι παντως απο τις φωτογραφιες και ενω τα επεισοδια 1&2 ηταν αποτυπωση των 50's τα επεισοδια 3&4 θα ειναι στο ιδιο μοτιβο αλλα με "χρωμα" και στα 60´s, 70's.

Εχουμε να δουμε πολυ φαβοριτα και περμαναντ.

Μα δεν βλέπεις I love Lucy, αλλά marvel. Και πάλι όμως δεν υπάρχει χιούμορ.

Εχουν σπαταλησει 2 επεισόδια από τα 9 χωρίς να υπάρχει η παραμικρή δόση πλοκής.

Εγώ είμαι με τον Kosh! :cool:

Ναι, απ' ότι κατάλαβα και εγώ θα προχωράνε σιγά - σιγά στις δεκαετίες 70' - 80'
και κάποια στιγμή θα αρχίσει και η δράση..

Χιούμορ έχουν τα επεισόδια.. της ανάλογης δεκαετίας που δείχνουν! :p

Νόμιζα ότι θα είναι πιο "παλιομοδίτης" ο Vader! :p

Φοβερή ιδέα.
Σαταναδες..
Σκέφτηκαν να μας θυμήσουν το I love Lucy, Bewitched, I Dream of Jeannie και μετα θα κάνουν και μερικά πίου πίου και θα κλάψουμε
Σαν τον Ηλιόπουλο στο Φωνάζει ο κλέφτης.
Του στέρησαν μεν το νερό αλλά μετά τους ευχαρίστησε με τα 5 ποτήρια γιατί το χάρηκε περισσότερο
https://youtu.be/0lGqdOdu8wQ

Το σενάριο της σειράς είναι χτισμενο στο house of m.

Μην περιμένεις πλήρεις ομοιότητες με το κομικ. Ουτε στα infinity war / endgame ισχυε.
Θυμάμαι και ένα άρθρο που έγραφε ότι το φινάλε της σειράς σχετίζεται και με το επόμενο Dr. Strange που ενισχύει την αποψη μου.

Θα δείξει.

Ένα παλιότερο άρθρο που βρήκα..

Το WandaVision φέρνει το House of M στο MCU.

Τι αλλαγές θα φέρει στο MCU;

https://gr.ign.com/scarlet-witch-tv-series/82993/news/to-wandavision-phernei-to-house-of-m-sto-mcu

Εντελώς ηλίθια ιδέα, imho πάντα.. Εμένα πάντως με έχουν χάσει.. έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα να δω. Παραείναι πεταμένος ο χρόνος.

Σε μια συναυλια Δημητρη οι μουσικοι καλλιτεχνες επιλεγουν ποσο μεγαλη θα ειναι η εισαγωγη του κομματιου πριν μπει ο τραγουδιστης .

Ακομα και αν αυτη κουρασει καποιους (ενω αλλοι θα ταξιδευουν ηδη) αν το κομματι στην ολοκληρωση του τα σπαει κανεις δεν θα το θυμαται πλεον.

Προμηνυεται εκρηκτικη η συνεχεια....

https://www.youtube.com/watch?v=ZJagcTQ6K8c

Πιθανον να εχουμε ενα ασταθες Οραμα παντως για αυτο και κανει η Wanda (τελικα) ολην αυτην προσπαθεια για να περιορισει το Οραμα σε ενα ονειρικο και ασφαλες περιβαλλον.

Οτι πεταει εξω την Μονικα Ραμπω (aka Mrs Marvel στο αμεσως επομενο μελλον) απο την φουσκα και βλεπουμε το Οραμα ετοιμο να πυροδοτησει την mind stone κατι τετοιο υποδηλωνει.....

Να εκανε την ματσακονια του ο Καπταιν τελικα και να μην επεστρεψε την mind stone στo time zone της ?

Δεν διαφωνώ, αλλά αν η συναυλία είναι π.χ. 2 ώρες και η εισαγωγή είναι τελικά σχεδόν μισή ώρα, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.. ειδικά αν η εισαγωγή αποτελείται από παιδικά τραγουδάκια.. :p

Για την ακρίβεια, το συγκεκριμένο, είναι σαν η Cardi B, να κάνει εισαγωγή παίζοντας country του 60 για μισή ώρα. Τι γνώση έχει ακριβώς? Πως ακριβώς, η Scarlet Witch, μεγαλωμένη στην Τράνσια, έχει εσωτερικό κόσμο στην Αμερική των 50s? Καταλαβαίνουμε που το πάνε, αλλά τα ηλίθια αστεία Lucy Ball, (και όχι Bewitched Ναθαναήλ, μακάρι να ήταν), απλά δεν έπρεπε να τα βάλουν. Ας το κάνανε και Happy Days, δηλαδή. Να δω τον Vision, σε Tony Danza και τι άλλο.