Marvel - WandaVision [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 7 46.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 2 13.3%
  • Καλή

Votes: 2 13.3%
  • Μέτρια

Votes: 3 20.0%
  • Κακή

Votes: 1 6.7%

• Total voters
    15
Paul Bettany Says Avengers: Endgame Originally Had a Vision Post-Credits Scene

https://www.comingsoon.net/movies/n...me-originally-had-a-vision-post-credits-scene

Αρα υπηρχε ηδη σκεψη για το πως θα τον επαναφερουν....

Στο μεταξυ βγηκαν επισημως και οι τιτλοι των δυο επεισοδιων που ειδαμε

WandaVision-Premiere-Title-.jpg

Και φυσικα υπαρχουν παντου και οσοι δεν ενθουσιαστηκαν με την εκκινηση της σειρας

Why Some Marvel Fans Don’t Like The Show

WandaVision-Episode-1-Vision-Covers-Wandas-Eyes.jpg

Μια από τα ίδια. Τουλάχιστον φαίνεται φως στο τούνελ του μαρτυρίου (τελευταία 5 λεπτά, στην κυριολεξία). Άντε μπας και πάρει μπρος.

Πολυ μ'αρεσει το πως εξελισσεται η ιστορια πριν κορυφωθει.Η ηρεμια πριν την καταιγιδα...

Μ' αρέσει που θωρείτε νορμάλ το να έχει τρέξει σχεδόν η μισή σεζόν και να μην έχει "πάρει ακόμα μπροστά".. :flipout:

Μιλάμε, τα στάνταρντς έχουν πέσει στα Τάρταρα πια..

Μια χαρα ήταν το τρίτο.
Το σχόλιο μου αφορούσε την επαναφορά στο γνωστό προφίλ της marvel.

Και εγώ χαίρομαι πάρα πολύ, που το CGI budget πήγε για να περιφέρεται ένας πελαργός στο σαλόνι. 3 επεισόδεια, ανούσια, με αμερικανιές. Στην χειρότερη, ας είχανε κάνει ένα, το ίδιο θα ήτανε. Και δεν νομίζω ότι θα την γλυτώσουμε τελείως ακόμα.

Και εγώ χαίρομαι πάρα πολύ, που το CGI budget πήγε για να περιφέρεται ένας πελαργός στο σαλόνι. 3 επεισόδεια, ανούσια, με αμερικανιές. Στην χειρότερη, ας είχανε κάνει ένα, το ίδιο θα ήτανε. Και δεν νομίζω ότι θα την γλυτώσουμε τελείως ακόμα.

Μαλλον τα σωστα θα ξεκινησουν απο το 5ο και μετα...

Οχι Ιασωνα.

16:9 θα ειναι μονο το reality οπως ειδαμε στην τελευταια σκηνη του 3ου.

Ολα τα αλλα θα ειναι 4:3 εκτος αν την πανε μακρυα την βαλιτσα και φτασουν στην προηγουμενη δεκαετια.

Δεν το νομιζω.

Ε, τότε, άμα φτάσει στα δικά μας 20's θα κάτσω να το δω όλο μαζί, να τελειώνω. Ούτως ή άλλως με fast forward τα είδα τα πρώτα.

Λοιπόν το είδα το επεισόδιο, και όντως ήταν πιο ενδιαφέρον από τα 2 πρώτα..
και όσο πάμε πλησιάζουμε στο μεγάλο Μπαμ.. :p

Ο καημένος ο Vision κάτι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει αλλά η Wanda του "σβήνει" συνέχεια την μνήμη.. :p

Πιστεύω η τελευταία σκηνή μας έδειξε λίγο τι παίζει.. :cool:
Αυτό που αναρωτιέμαι πλέον είναι τι έχει ξεφύγει από την γνώση της Wanda! :cool:

Όλη αυτή η φάση μου θύμισε κάπως το "The Truman Show"! :cool:
https://www.imdb.com/title/tt0120382/

Οχι Ιασωνα.

16:9 θα ειναι μονο το reality οπως ειδαμε στην τελευταια σκηνη του 3ου.
Ολα τα αλλα θα ειναι 4:3 εκτος αν την πανε μακρυα την βαλιτσα και φτασουν στην προηγουμενη δεκαετια.

Δεν το νομιζω.

Αν πρόσεξες πάντως την σκηνή είναι σα να κάνει κίνηση η Wanda με τα χέρια της,
και μας πάει στο 16:9 !!

Θα δούμε στο επόμενο! :cool: