Marvel - WandaVision [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 7 46.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 2 13.3%
  • Καλή

Votes: 2 13.3%
  • Μέτρια

Votes: 3 20.0%
  • Κακή

Votes: 1 6.7%

• Total voters
    15
OΚ, εχει καλο cast, ΟΚ γουσταρουμε MARVEL Universe, OK καναμε γαργάρα τα δύο πρώτα επεισόδια, αλλα κακά τα ψέμματα δεν στέκεται σαν standalone σειρα αν καποιος δεν ξερει τίποτα απο MCU.

Οσο καλό φινάλε και να εχει, δεν νομιζω να ψηφίσω κατι αλλο εκτός απο μετρια, ή καλή.

Mα ποιος θα κατσει να δει τετοια σειρα τωρα αν δεν εχει δει ποτε του MCU ?

Μονο και μονο που βλεπει τον Vision με την κοκκιινη του εμφανιση παθαινει μπλακαουτ.

Προσπαθησα να κανω την γυναικα μου να δει μαζι μας λιγο ειδικα τα επεισοδια που θυμιζουν παλια σειρα μπας και .....μολις εβλεπε λιγη μαγεια λιγη υπερδυναμη κλπ εχανε το ενδιαφερον της .

Η σειρα απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο. Το οποιο δεν ειναι αμελητεο οπως εχουν δειξει οι εισπραξεις απο το 2008 και μετα οταν και βγηκε το πρωτο Iron Man. To αντιθετο θα ελεγα.

Mα ποιος θα κατσει να δει τετοια σειρα τωρα αν δεν εχει δει ποτε του MCU ?

Μονο και μονο που βλεπει τον Vision με την κοκκιινη του εμφανιση παθαινει μπλακαουτ.

Προσπαθησα να κανω την γυναικα μου να δει μαζι μας λιγο ειδικα τα επεισοδια που θυμιζουν παλια σειρα μπας και .....μολις εβλεπε λιγη μαγεια λιγη υπερδυναμη κλπ εχανε το ενδιαφερον της .

Η σειρα απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο. Το οποιο δεν ειναι αμελητεο οπως εχουν δειξει οι εισπραξεις απο το 2008 και μετα οταν και βγηκε το πρωτο Iron Man. To αντιθετο θα ελεγα.

Απλα εγραψα οτι αυτο πλέον ισχύει σε ακομα μεγαλύτερο βαθμό στο wandavision.

Μα για αυτο ειναι και τοσο "βαθυ" το σεναριο τελικα και προκαλει απανωτες εκπληξεις και χαρα στους φανς.

Αντς τωρα να βλεπαμε καθε εβδομαδα μια περιπετεια των Wanda & Vision λες και βλεπαμε την Μπονατσα.

Μα για αυτο ειναι και τοσο "βαθυ" το σεναριο τελικα και προκαλει απανωτες εκπληξεις και χαρα στους φανς.

Αντς τωρα να βλεπαμε καθε εβδομαδα μια περιπετεια των Wanda & Vision λες και βλεπαμε την Μπονατσα.

Μια χαρα θα ηταν αν βλεπαμε action series με Wanda και Vision.

Απάντηση: Re: Marvel - WandaVision [Disney+]

OΚ, εχει καλο cast, ΟΚ γουσταρουμε MARVEL Universe, OK καναμε γαργάρα τα δύο πρώτα επεισόδια, αλλα κακά τα ψέμματα δεν στέκεται σαν standalone σειρα αν καποιος δεν ξερει τίποτα απο MCU.

Οσο καλό φινάλε και να εχει, δεν νομιζω να ψηφίσω κατι αλλο εκτός απο μετρια, ή καλή.
Ως τώρα με αυτά που έχω δει, και το μέτρια με το ζόρι της το δίνω.
Και υπόψη καρά γουσταρω Marvel universe.

Εμένα δεν με πειράζει ιδιαίτερα που δεν έχει πολύ δράση..
γιατί απλά έχω καρα-χορτάσει δράση, από αυτές τις ταινίες.

Μετά το EndGame δεν τρελένομαι πλέον με την κάθε ταινία που βγάζει η Marvel ή η DC..
Δύσκολα θα κάτσω να τις δω με την μία..

Πρέπει να είναι κάτι πολύ Special..
To νέο Justice League π.χ ναι θέλω να το δω με όρεξη..

Οπότε την σειρά εδώ μέχρι τώρα θα την πω πολύ καλή,
με βάση την όλη ιστορία που κάθησαν και έφτιαξαν, είναι κάτι διαφορετικό..
και αναμένω να δω πως θα το τελειώσουν.

Απάντηση: Re: Marvel - WandaVision [Disney+]

Εμένα δεν με πειράζει ιδιαίτερα που δεν έχει πολύ δράση..
Ούτε και μένα με πειράζει αυτό.
Με την πλοκή έχω θέμα.
Βαριέμαι επεισόδιο 30 λεπτών.
Για να δείξει κάτι ενδιαφέρον περιμένεις το τελευταίο πεντάλεπτο.
Ευτυχώς δεν κάνουν μεγαλύτερα επεισόδια των 40 - 50 λεπτών.

EuWl-bhVcAYDY7U

WandaVision Making Of Documentary Releases On Disney+ In March

https://pbs.twimg.com/media/EuWl-bhVcAYDY7U?format=jpg&name=small

Καιρος ηταν

wandavision-matt-shakman-bettany-olsen-on-set-filming.jpg

Marvel Studios Announces 'Assembled' Making-of Disney+ Docuseries & First Episode Details

The first episode, "The Making of WandaVision," will premiere on March 12, just one week after the finale of WandaVision on March 5.

Per Marvel's description, the WandaVision episode of Assembled will include time with its stars — Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Teyonah Parris, Randall Park, Kat Dennings, and Kathryn Hahn — as well as interviews with various members of the show's creative team. "The Making of WandaVision" will touch on drawing inspiration from classic sitcoms, recreating various filmmaking methods to capture the look and feel of different sitcom eras, and even touch on the experience of filming in front of a live studio audience.

Η σειρα ειναι εξαιρετικη,εχω ηδη ψηφισει.Το "πειραμα" τους κρινεται επιτυχημενο και δινει μια εντελως διαφορετικη νοτα απο οτι μας εχουν συνηθισει στο MCU.
Απο Τριτη-Τεταρτη με ρωτανε τα πιτσιρικια ποτε θα δουμε το επομενο επεισοδιο.
Πολυ καλο το εβδομο επεισοδιο με ενα τρομερο twist!Παει ακριβως οπως στο κομικ,οπως ειχαν επισημανει καποιοι φαν...

Επρεπε να ειχα φανταστει οτι δεν θα ειχαν καλεσει την Kathryn Hahn μονο για δευτεροτριτο ρολο...:music-smiley-005:

Ενδιαφέρον και το 7ο!

Να δούμε πως θα κλείσουν την σεζόν..

Αλήθεια δεν θα έχει άλλη σεζόν ? :cool: