Είμαι αποξενωμένος από μόνος μου λόγο περίεργου και απότομου χαρακτήρα,και έχω την ησυχία μου,αλλά αν με αποξενώνει το χόμπι του ήχου για έναν λόγο,αυτός είναι η αμφισβήτηση των γνώσεων μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
Εγώ όταν συναντιέμαι με φίλο θέλω να συζητήσω από ψυγεία μέχρι αυτοκίνητα,και επίσης θα έρθει και ο... ήχος... στην συζήτηση.
Συζητόντας με έναν που είναι είτε καλοπροαίρετος και καλός σαν άτομο είτε όχι,όταν συζητάς για ήχο και όλα είναι όπως τα λέει εκείνος,και εμένα απλά με πιάνουν κοροίδο,το συγκεκριμένο γεγονός σε κάνει να μην τον θέλεις για παρέα.
Τι να πω ότι έχω πρωτοακούσει και έχω διαφωνήσει σε άγριο σημείο με γνωστό-φίλο μου το οποίο θα με κάνει να τον αποφύγω και λίγο-λίγο θα αποξενώνομαι;
Έχω ακούσει ότι τα συστήματα με τα ηλεκτρονικά ποτενσιόμετρα είναι μάπα,και ότι τα αναλογικά είναι καλύτερα γι'αυτό ο ενισχυτής του τάδε γνωστού μου είναι καλύτερος απ'τον δικό μου πρώτων για τα περισσότερα watt peak power,και μετά για το ποτενσιόμετρο,μη βάζοντας στο μυαλό ότι ή έτσι ή αλλιώς ανεβοκατεβαίνει η ένταση,και ο με και ο δε ενισχυτής είναι ψηφιακός.
Έχω ακούσει και τρελά πράγματα ότι πήρε γνωστός μου ένα subwoofer 5000w και "βαράει καλά" στο σπίτι του αλλά έπρεπε να έδινε 60ε για να έπερνε ένα κάτι χιλιάδες περισσότερα watt subwoofer και 200ε για καλύτερο ενισχυτή.
Σε όλα τα παραπάνω,πηγαίνοντας να εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει εντελώς φιλικά για να μην κοροϊδευονται,τρελός και κορόιδο εγώ βγήκα.
Μετά από όλα αυτά,ναι με αποξενώνει θα έλεγα,και υπό αυτές τις συνθήκες μου αρέσει!
Υ.Γ μόλις είδα ότι έφυγε απ'τον δικάναλο ήχο το θέμα και άρχισα και έγραφα για τον ήχο,οπότε νομίζω ότι είμαι offtopic στην μουσική,αλλά το βάζω γιατί το έγραψα με παράπονο.