Μας δουλεύουν μου φαίνεται...

καλημερα..... υπαρχει πραγματι μεγαλη ελλειψη απο συσκευες.......

θα κοιταξω αν μπορω να βοηθησω απο τον ΟΤΕ....-bye--bye-

Maestro δεν προμηθεύει δύο καταστήματα, αλλά δύο πάροχους κινητής τηλεφωνίας.
Μάλιστα, η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες παγκοσμίως που έχει δύο εταιρείες αντί για μία...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μας δουλεύουν μου φαίνεται...

Τώρα το πρόσεξα.... το Πλαίσιο έχει iPhone 3GS? Εμένα στο κατάστημα της Αγ. Παρασκευής μου είπαν ότι δεν το φέρνουν... και στο site δεν υπάρχει τίποτα σχετικό, μόνο κάτι αξεσουάρ πουλάνε.

απλά ο τύπος άνοιξε το ντουλάπι κάτω από τα demos και είδα τουλάχιστον 3 κουτιά μαύρα. δεν πρόσεξα αν ήταν 3gs - μη σε πάρω στο λαιμό μου. και λίγη ώρα πριν, στο Γερμανό - όπου πλήρωνα λογαριασμό - ένας τύπος αγόρασε λευκό 32άρι 3gs - και πιάσαμε και την κουβέντα για να του εξηγήσω τις δυνατότητες του γκατζετακίου κάνοντάς του μια επίδειξη του δικού μου.

αυτά ...

Re: Απάντηση: Μας δουλεύουν μου φαίνεται...

Maestro δεν προμηθεύει δύο καταστήματα, αλλά δύο πάροχους κινητής τηλεφωνίας.
Μάλιστα, η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες παγκοσμίως που έχει δύο εταιρείες αντί για μία...

Eγώ δεν το έχω δει να κυκλοφορεί σε κανένα κατάστημα ηλεκτρονικών πλην Vodafone και Οte-shop (και Γερμανό που είναι ουσιαστικά πλέον το ίδιο πράμα).

Συμβάσεις με παρόχους κινητής κάνουν όλα τα καταστήματα, αλλά τελείως τυχαία (???) το συγκεκριμένο κινητό δεν το φέρνει κανείς...

Παρεπιπτόντως σήμερα το πρωι ξαναπέρασα απ'τον γερμανο στην περίφημη λίστα του οποίου είμαι εδώ και 35 μέρες... και ενημερώθηκα ότι ΙΣΩΣ θα έχουν παραλαβές τελη Νοέμβρη (δηλαδή συνολικά μιλάμε για 2μήνες + χωρίς καν μια επιβεβαίωση ότι έστω και τότε θα το'χω...)

Σηκώνω τα χέρια ψηλά, ειλικρινά.

Στον Γερμανό στο Περιστέρι που αναφέρθηκε τηλεφώνησα, και δεν έχει. Στο OTE-shop τηλεφώνησα και μου λένε ότι δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν και θα πρέπει να γραφτώ εκ νέου σε λίστα....

Μόνο στη Vodafone εγγυώνται ότι θα το´χω σε 10 μέρες, αλλά εκεί χάνω την επιδότησή μου, και δεν υπαρχει καμία περίπτωση να δώσω ένα 500αρικο για κινητό... δεν είμαι τέτοιος τύπος...

Last edited:
Με πήραν προχτές τηλέφωνο, ότι βρέθηκε το 32άρ (εγώ είχα παργγείλει το 16άρι.)... Μια και είχα φτάσει στο αμήν, πήγα απ'το κατάστημα να δω πόσο παραπάνω θα μου βγει μαζί με το πρόγραμμα κλπ........ και κατέληξα στο οτι έπρεπε να πληρώσω 100 ευρώ παραπάνω... κάτι που αρνήθηκα, και λίγο πολύ τους είπα να με ξεχάσουν και από δευτέρα θα πάω να το πάρω απ'τη vodafone που "το έχουν".....

... τελικά την επόμενη ήρθε....

... θα μπορούσα να κάτσω να σκεφτώ δεκάδες θεωρίες συνομωσίας για τόσες μαζεμένες συμπτώσεις, αλλά δε βαριέσαι.... :D