Μας δουλευουν?

εύκολα!!

2618014599_811b038cbc.jpg

καλο ειναι το μεγεθος.

εχω 20/250v και ειναι το μισο απο αυτους.

Σε ευχαριστω πολυ

BTW τους δοκιμασα ως ac coupling και ειναι φανταστικοι.Τους πηρα αρχικα για cathode bypass και τωρα μαλλον θα παρω και αλλους

Τους συγκεκριμενους τους εχει δοκιμασει κανεις?

Εχω αντικαταστησει τους paper in oil της Jensen 0,47μf με αυτους που ειναι 47μf και μετρησα στα 1000Hz 0,3% λιγοτερο THD στο σταδιο που τους χρησιμοποιησα

Ακουστικά δεν μπορώ να σου πω τι και πως.

Προσωπικά χρησιμοποιώ όσο μικρότερους γίνεται χωρίς να έχω απώλεια χαμηλά. Πρόσφατα ρώσικους PIO 0.22. Πολλοί νομίζουν ότι ξέρουν τον ήχο των PIO. Κοιμούνται όρθιοι.

Ακουστικά δεν μπορώ να σου πω τι και πως.

Προσωπικά χρησιμοποιώ όσο μικρότερους γίνεται χωρίς να έχω απώλεια χαμηλά. Πρόσφατα ρώσικους PIO 0.22. Πολλοί νομίζουν ότι ξέρουν τον ήχο των PIO. Κοιμούνται όρθιοι.

Και εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι pio,αλλα βρισκω τους ρωσσικους τεφλον πολυ καλους.Και τιμες χωμα.Αγορασα ενα κιβωτιο απο αυτους και λιγους ρωσσικους pio,να εχουμε δουλεια να κανουμε.

Προς το παρων ακουω με τον 47μf και ειμαι happy.Θα χαιρομουν αν καναμε κανενα συγκεντρωτικο τεστ,με αλλαγες on the fly

Αν έχεις καταπιεί το χάπι πχ Jensen οι teflon ρώσικοι είναι τζάμπα.
Αλλά όπως λέει και ο συνάδελφος Κώστας το τζάμπα είναι κ@βλα και οι PIO είναι πολύ φτηνότεροι (<1ευρώ/τεμάχιο).

Teflon ρώσικοι σε μεγάλες τιμές δεν υπάρχουν (>0.22) και οι παραλληλίες δεν ξέρω τι κάνουν.

Αν έχεις καταπιεί το χάπι πχ Jensen οι teflon ρώσικοι είναι τζάμπα.
Αλλά όπως λέει και ο συνάδελφος Κώστας το τζάμπα είναι κ@βλα και οι PIO είναι πολύ φτηνότεροι (<1ευρώ/τεμάχιο).

Teflon ρώσικοι σε μεγάλες τιμές δεν υπάρχουν (>0.22) και οι παραλληλίες δεν ξέρω τι κάνουν.

Ο μεγαλυτερος που βρηκα ηταν 0,33μf

Καμια δοκιμη κανουμε?