Λάκης
AVClub Fanatic
καποια στιγμη θα μας φαινεται τοσο φυσιολογικο,που θα βγαινουν φορα,παρτιδα,και θα μας το λενε καταμουτρα και δεν θ'αντιδρουμε καν!
Δεν ξερω αν εχει σχεση ....
Εβλεπα το Altered Carbon (season 2) στο Netflix την προηγουμενη βδομαδα.
Εχει μια σκηνη με ενα alien συμβολο, την οποια εκανα replay πανω απο πεντε φορες.
Ειμαι "καμμενος" με οτιδηποτε ιερογλυφικο (απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου).
Ναρκωτικη σχεση (αρκει .... να ειναι οσο πιο ακαταληπτο γινεται).
Μπαινω προχθες βραδυ, στο νετ (απο το laptop), απογοητευμενος για το ποσο
ασχημα με προδιδε η μνημη και η συγκεντρωση σε ολοκληρη την ζωη μου.
Εψαχνα ιερογλυφικα μεσα απο το Google Images. Ξεχνιεμαι στο ακαταληπτο.
Βρισκω γαληνη και ηρεμια. Καποια στιγμη μπαινω στο Youtube και βλεπω πρωτο
βιντεο .... σεμιναριο ενος αμερικανοκινεζου για την ασκηση μνημης !!!! :blink:
WHAT THE FUCK !!!!! :blink::blink::blink:
Αφου δεν εψαξα τιποτα σχετικο. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ... τιποτα σχετικο με μνημη.
Λεω τυχαιο ειναι, fuck it, παμε παρακατω. Ξαναμπαινω στο Google Images
και ψαχνω αφισουλες για το Love, Death and Robots (....) που μολις ειχα ξεκινησει στο Netflix.
Μπαινω στο Youtube και ψαχνω κριτικη για το Love, Death and Robots ... ετσι στην τυχη.
ΤΑ ΜΙΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑDHD .... τι ειναι αυτο ?
ΔΕΠΥ = Διαταραχη Ελλειματικης Προσοχης και Υπερκινητικοτητας.
Ακομα δεν ειχα ψυλλιαστει τιποτα. Ψαχνω ξανα για alien ιερογλυφικα σε ταινιες SciFi στο Google Images.
Επειδη ειμαι ανακατωσουρας και βιαστικος και εκνευρισμενος, οταν ψαχνω μεσα απο συναισθηματικη
φορτιση, παραταω το Images και ξαναμπαινω στο YouTube και μου βγαινει φατσα καρτα αυτο το βιντεο ...
ΚΑΜΙΑ πληκτρολογηση απο μενα για την εν λογω ασθενεια .... ΚΑΜΙΑ ρε παιδια. Τι λογο εχω να πω ψεμματα ?
Ε .... μετα απο το βιντεο .... εκανα καποιους συσχετισμους. Δεν μπορεσα να το αποφυγω, συγνωμη δηλαδη.
Ιερογλυφικο στο Altered Carbon ... Love, Death and Robots (τι βγαζει στην αρχη καθε επεισοδιου ?) .... KAI
..... εμμονη με τα ιερογλυφικα στο Google Images. Ψυχωση με τα ιερογλυφικα, σχεδον σεξουαλικη σχεση.
Εσεις πειτε μου ! Φανταζομαι οτι με σκιαγραφει (συμπεριφορικα) καποιος αλγοριθμος ?
Ωραια ... και τι σχεση εχει το Netflix με τo ΥοuTube και το Google Images ..... νομιζω εχει ΜΙΑ :
![]()
Δεν εχει ?
Χτες έκανες post για ΔΕΠΥ σε αυτό το forum πριν κάνεις αυτό το post. Σε τι browser έκανες το post; Αν είναι chrome, το έχεις συνδεδεμένο με προφίλ της Google (Google Account) ή το χρησιμοποιείς χωρίς προφίλ;
Αν δε θέλετε να αφήνετε ψηφιακά ίχνη, χρήση browser σε incognito mode ενώ αν δεν εμπστεύεσαι ούτε το incognito mode, τότε χρήση browser σε incognito mode μέσα από readonly VM που σε κάθε restart ξεκινάει παρθένο. Φυσικά όχι κινητό smart αλλά απλό dummy phone ή αν θέλετε οπωσδήποτε smart, χρήση άλλου προφίλ στο κινητό από αυτό στο pc, χρήση incognito mode στο browsing στο κινητό.
Προσωπικά επειδή έχω κάνει κατά καιρούς κάποια από τα παραπάνω, ,πιο πολύ με ενοχλούσαν οι άσχετες διαφημίσεις που έβγαιναν.
Χτες έκανες post για ΔΕΠΥ σε αυτό το forum πριν κάνεις αυτό το post. Σε τι browser έκανες το post; Αν είναι chrome, το έχεις συνδεδεμένο με προφίλ της Google (Google Account) ή το χρησιμοποιείς χωρίς προφίλ;
Αν δε θέλετε να αφήνετε ψηφιακά ίχνη, χρήση browser σε incognito mode ενώ αν δεν εμπστεύεσαι ούτε το incognito mode, τότε χρήση browser σε incognito mode μέσα από readonly VM που σε κάθε restart ξεκινάει παρθένο. Φυσικά όχι κινητό smart αλλά απλό dummy phone ή αν θέλετε οπωσδήποτε smart, χρήση άλλου προφίλ στο κινητό από αυτό στο pc, χρήση incognito mode στο browsing στο κινητό.
Προσωπικά επειδή έχω κάνει κατά καιρούς κάποια από τα παραπάνω, ,πιο πολύ με ενοχλούσαν οι άσχετες διαφημίσεις που έβγαιναν.
O browser μου ειναι ο Chrome !
ΟΧΙ .... δεν το χω συνδεδεμενο με Google account. Γιατι δεν χρειαστηκα (μεχρι στιγμης) Google account
αλλα και γιατι ειμαι γεννημα-θρεμμα ιουρασικων εποχων (command-line driven DOS). Eιμαι παιδακι που
δεν παταει "ναι" σε οτι πεταχτει στην οθονη, oυτε ανοιγει λογαριασμους οπου συστηνουν οι browsers.
Χρησιμοποιω Chrome (λογω ταχυτητας-ευκολιων). Το Incoginto mode καπου το πετυχα αλλα δεν του δωσα
σημασια. Το κινητακι μου το χρησιμοποιω σαν dummy phone (voice + sms) ενω ΕΧΕΙ την δυνατοτητα να
μου δωσει internet. Ουτε καν το WiFi εχω ενεργοποιημενο. Ειμαι της πεποιθησης "οταν φευγω απ'το σπιτι,
το internet μενει ... ΣΠΙΤΙ". Kαι οι δυο τηλεορασεις ειναι smart. Με αυτην που βλεπω σειρες Netflix (την
Samsung), δεν κανω διαρκως login/logout στο προφιλ μου στο Netflix ... γιατι ειναι σπαστικο.
Πατωντας το κουμπακι smart, εχω τις internetικες εφαρμογες (Νetflix, Youtube, κλπ) ετοιμες στην μνημη.
Το ιδιο και το αντιβιοτικο (στην Samsung). Εαν τοσο πολυ με ενδιεφερε το privacy μου, ισως να
ασχολιομουν με τον TOR (που εγραψε και ο Teddy743).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.