Μας πιάσανε...

Εγω με το squeeze την εχω βρει,αν και θελει αλλα 200 για NAS,οποτε pc παει βολτα.Αν τωρα βαλεις αρκετα παραπανω ,κανενα 700,παιρνεις ενα AVA RS3 και εισαι υπεροχος.Βαζεις δισκακι ριπαρει μονο του το αποθηκευει και εσυ το βλεπεις στη οθονη του squeeze και διαλεγεις.Ειπαμε ειναι τα πραγματα που ερχονται,δεν ειναι ομως ακομη εδω,εχουν λιγο,πολυ λιγο δρομο

Επειδη εισαι κακος και δεν σου κανει το AVA RS3 παρε το ripfactory ripserver,ειναι λιγο φθηνοτερο αλλα κανει λιγο περισσοτερο θορυβο

Re: Απάντηση: Μας πιάσανε...

Επειδη εισαι κακος και δεν σου κανει το AVA RS3 παρε το ripfactory ripserver,ειναι λιγο φθηνοτερο αλλα κανει λιγο περισσοτερο θορυβο

με ένα κατοστάρικο τι παίρνω?

(να παίζει καλύτερα από το φουμπαρ όμως...)

κάτσε ρε....
1. δεν βλέπω ταινίες.
2. γιατί σώνει και καλά hdmi.... δεν βγάζει svideo ή κάτι απλό?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μας πιάσανε...

Να επιστρέψουμε τώρα στο θέμα μας;....

Last edited:
ναι... τι περιμένατε να έχει μέσα???

Πιστέυτε ακόμα τις σαχλαμάρες που μας πουλαγαν τόσα χρονια για super duper anti-jitter transport και παπατζιλίκια?

Απάντηση: Re: Μας πιάσανε...

...
Το θέμα είναι ότι με τα cdrom υπολογιστών,
πέραν της απλής περίπτωσης του να διαβάζεις realtime σε μονή ταχύτητα το cd κάνοντας λάθη
μπορείς να το διαβάσεις με διαφορετικό αλγόριθμο, αξιοποιώντας πολλαπλά περάσματα και υψηλές ταχύτητες καταφέρνοντας καλύτερα αποτελέσματα.

Εκμεταλλευόμενοι την εξέλιξη των οπτικών οδηγών όλα αυτά τα χρόνια μπορούμε να εκμηδενίσουμε τα λάθη που θα υπήρχαν διαβάζοντας το cd μια και μονό φορά real time.
...

Κάτι αντίστοιχο με το paranoid mode του E.A.C ?
Δεν θα το συνιστούσα γιά αναπαραγωγή.
Στην περίπτωση που ριπάρουμε στον υπολογιστή ενδείκνυται γιατί αν και με τα πολλαπλά περάσματα η διαδικασία γίνεται μόνο μία φορά και μετά την αναπαραγωγή αναλαμβάνει ο σκληρός.
Σε κάποια δισκάκια που ριπάρουμε ο μηχανισμός ξανατρέχοντας κάποιο συγκεκριμένο σημείο έωςότου σιγουρευτεί δείχνει να παιδεύεται (ακούγονται κραδασμοί και κάποια κρακ-κρουκ) και ίσως να είναι αυτός ο λόγος που μετά από λίγο καιρό το cdrom τα φτύνει. Μικρό το κακό θα μου πείτε, αφού ένας νέος μηχανισμός στοιχίζει 15-19ευρώ.
Σε ένα cdplayer όμως το κουστούμι πόσο βγαίνει ?
Και ο extra κόπος και χρόνος (στην περίπτωση του ανίδεου) ?

Κι όποιος αγοράζει Meridian υπολογιστή δεν αγοράζει; Με DVD-ROM που διαβάζει πολλαπλά τον δίσκο όπως το EAC; Επειδή δεν τρέχει Linux; Ή επειδή τρέχει Motorola DSP, το κάνουν λιγότερο υπολογιστή; Αντιθέτως, είναι ένας πανίσχυρος υπολογιστής εξειδικευμένος στην επεξεργασία σήματος.

Re: Απάντηση: Re: Μας πιάσανε...

Κάτι αντίστοιχο με το paranoid mode του E.A.C ?

To Secure mode Μου είναι αρκετό. Ένα σορό αλγόριθμοι μπορούν να υλοποιηθούν με στόχο το ίδιο user experience (βάζω cd και πατάω play) αλλά και αξιοποιώντας τα τόσα άλματα τις τεχνολογίας.
Αν και διολίσθησα και εγώ σε off topic :BDBDG54: