Μας τα έκοψαν όλα, οχι όμως και την Τηλεόραση. Αγορά 46-55'

IOCTL

New member
25 September 2011
58
Πάω κόντα στο ρεύμα και 'ρισκάρω' μια αγορά τηλεόρασης αφού οι ώρες που θα περνάμε στο σπίτι πλέον θα είναι πιο πολλές.
Είμαι όμως πλήρως μπερδεμένος.

Αυτά που έχω ξεκαθαρίσει είναι τα εξής:

Το μέγεθος να είναι απο 46" έως 55".
Η απόσταση είναι απο 2,8 έως 3,3 μέτρα αναλόγως το σημείο που θα την βάλω.

Η χρήση της θα είναι για τα εξής με σειρά προτεραιότητας:

1. MKV movies μέσω media player
  2. ελεύθερα κανάλια
  3. 3D ταινίες
  4. PS3 παιχνίδια + blue ray ταινίες
Το κόστος μεταξύ 1000-1300 max.
Ίσως να έπαιρνα και μια ελαφρώς άψογη όμως μεταχειρισμένη , δεν έχω κόλημα σε αυτό.

Για το εάν θα είναι plasma/led/lcd δεν έχω άποψη.
Με ενδιαφέρει να έχει ωραίο design και να είναι πολύ SLIM σε πάχος καθώς θα πάει σίγουρα σε τοίχο και πιθανότατα στον τοίχο που είναι το τζάκι.

Το ύψος που θα μπεί παίζει ρόλο;

Απο αυτές που έχω υπόψην είναι η 47LW650 αφού με έχει εντυπωσιάσει το passive 3D που έχει (1300 με κουπόνι την βρήκα).

Εισαι διατεθειμενος για να βλεπεις πιο ξεκουραστο 3D (παθητικο) να θυσιασεις ενα σοβαρο ποσοστο του 2D?

Αν ναι τοτε η LW650 ειναι η τηλεοραση σου.

Αλλιως κοιταξε κατι σε Panasonic , Sony , Samsung που εχουν πολυ καλυτερο 2D αλλα και ενεργητικο 3D που ειναι πιο κουραστικο.

Γενικα παντως το 3D για εμενα ειναι μια μαρκετινιστικη απατη και δεν αξιζει να το σκεφτεσαι και πολυ σαν κατι το βασικο σε μια τηλεοραση.

Re: Απάντηση: Μας τα έκοψαν όλα, οχι όμως και την Τηλεόραση. Αγορά 46-55'

Εισαι διατεθειμενος για να βλεπεις πιο ξεκουραστο 3D (παθητικο) να θυσιασεις ενα σοβαρο ποσοστο του 2D?

Αν ναι τοτε η LW650 ειναι η τηλεοραση σου.

Αλλιως κοιταξε κατι σε Panasonic , Sony , Samsung που εχουν πολυ καλυτερο 2D αλλα και ενεργητικο 3D που ειναι πιο κουραστικο.

Γενικα παντως το 3D για εμενα ειναι μια μαρκετινιστικη απατη και δεν αξιζει να το σκεφτεσαι και πολυ σαν κατι το βασικο σε μια τηλεοραση.

αν η διαφορά είναι μεγάλη, τότε οχι, η LG δεν είναι η τηλεορασή μου.
Έχετε προτάσεις σύμφωνα με τα υπόλοιπα που έγραψα;

Εγώ πάλι νομίζω πως και η 51D6900 θα ταίριαζε στις ανάγκες σου.Έχει όλα multimedia features σε συνδιασμό με την καλύτερη εικόνα ως plasma.
Posted via Mobile Device

Αφού έριξα μερικές ματιές και LIVE κατέληξα σε SAMSUNG.
Η εικόνα της σε 2D δεν παίζετε.

Απο κει και πέρα έχω κρατήσει τα παρακάτω μοντέλα:

οι προσιτές:
SAMSUNG D6500
SAMSUNG D6530

οι ακριβές:
SAMSUNG D6750
SAMSUNG D7000

η άγνωστη:
SAMSUNG D6900

Ερωτήσεις/Επισημάνσεις:

1. Η διαφορά της D6500 με την D6530 ποιά είναι εκτός της τιμής;

2. H D6750 πολύ καλή αλλά η διαφορά της τιμής με αυτής της D7000 είναι μόλις 20 ευρώ οπότε εαν επέλεγα κάποια απο τις 2 αυτή θα ήταν η D7000 με 800Hz . Τα άλλα χαρακτηριστικά είναι σχεδόν ίδια απο οτι βλέπω.

3. Όσο για την plasma της παρέας την D6900 δεν την είδα κάπου live οπότε δεν ξέρω τι εικόνα έχει σε σχέση με τις άλλες samsung, ενώ παρατήρησα μερικά μειονεκτήματα στα χαρακτηριστικά (no full3d , χοντρό πάχος-πλαίσιο).

Απο αυτές που έχω υπόψην είναι η 47LW650 αφού με έχει εντυπωσιάσει το passive 3D που έχει (1300 με κουπόνι την βρήκα).

Εμένα ακριβώς το αντίθετο. ΔΕΝ με εντυπωσίασε καθόλου το passive.

Μου θύμισε ακριβώς τις στερεοσκοπικές εικόνες . Δηλαδή είναι ένα κομμάτι 3D
και όχι όλη η εικόνα, μετά ξαναβγαίνει έξω, μετά μέσα κλπ. Με άλλα λόγια είναι σαν να μην έχει συνέχεια όλη η εικόνα σαν 3D. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδώσω αυτό που λέω με λόγια, αλλά αυτή είναι η εντύπωση που αποκόμμισα.

Re: Απάντηση: Μας τα έκοψαν όλα, οχι όμως και την Τηλεόραση. Αγορά 46-55'

Εμένα ακριβώς το αντίθετο. ΔΕΝ με εντυπωσίασε καθόλου το passive.

Μου θύμισε ακριβώς τις στερεοσκοπικές εικόνες . Δηλαδή είναι ένα κομμάτι 3D
και όχι όλη η εικόνα, μετά ξαναβγαίνει έξω, μετά μέσα κλπ. Με άλλα λόγια είναι σαν να μην έχει συνέχεια όλη η εικόνα σαν 3D. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδώσω αυτό που λέω με λόγια, αλλά αυτή είναι η εντύπωση που αποκόμμισα.

η μεγάλη διαφορά του passive με το active είναι οτι ουσιαστικά μπορείς να δείς 3d.. καθώς είναι πολύ πιο ξεκούραστο.

Παρόλα αυτά δεν πάω σε passive λόγω της 2D εικόνας αφού οι εικόνες της samsung ήταν μακράν μπροστά..