Μας την έπεσε ο BRIGADIER GENERAL GEORGE DANQUAH μέσω skype !!!

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ...

Με το που θα κατεβεις απ'το αεροπλανο (η πλοιο) θα σε ζυγωσουν κατι καλοπαιδα τριμετρα
και θα σε κανουν ΕΚΤΑΤΟ και ΟΛΚΙΜΟ .... αν δεν τους ακολουθησεις (οικειοθελως παντα).

Δεν μπορούμε να τον συνοδεύσουμε εμείς ως "φουσκωτοί" του. Είμαι σίγουρος ότι θα μας αποζημιώσει πλουσιοπάροχα!!!!!!!

Αν συμφωνείς, πάμε οι δύό μας! :ADFADF1:

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ...

Με το που θα κατεβεις απ'το αεροπλανο (η πλοιο) θα σε ζυγωσουν κατι καλοπαιδα τριμετρα
και θα σε κανουν ΕΚΤΑΤΟ και ΟΛΚΙΜΟ .... αν δεν τους ακολουθησεις (οικειοθελως παντα).

Οι καλές δουλειές δεν γίνονται έτσι (σιγά μη πάμε!). Βρίσκουμε πρόθυμους ντόπιους να κάνουν τη δουλειά, στυλ CIA... :Banane0:

Αντώνη, στείλε του μεταφρασμένες κατα λέξη τις δηλώσεις του αντιπροεδρου του Εδεσσαϊκού.
Είμαι σίγουρος πως όταν τις εμπεδώσει θα λογικευτεί και συ θα ησυχάσεις απ όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Μεταφράζονται; Είχα την εντύπωση ότι είναι σε μία άγνωστη γλώσσα... :smash:

ΥΓ. Το google translate προσπάθησε ειλικρινά, αλλά... :music-smiley-005:

yes, yes im BRAVO, after you hear have just said, they said, Look, this that that that not A dream to make the game, well, we After we have said 'Dax we want to, uh, we do not want, and automatically after, round, after we after we have said, we said-with what we want, we said we do not want, and we change it, and say okay, we say, and neither we want, and then they said that again that, you know we, he says, we want to become, uh, but we did not accept post

Last edited:
Re: Απάντηση: Μας την έπεσε ο BRIGADIER GENERAL GEORGE DANQUAH μέσω skype !!!

Αντώνη, στείλε του μεταφρασμένες κατα λέξη τις δηλώσεις του αντιπροεδρου του Εδεσσαϊκού.

Ο ΠΑΛΗΗΗΗΗΗΚΑΡΟΣ ..... Ο ΦΩΣΤΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ΜΟΥ ...... ΤΟ ΚΑΜΑΑΑΑΑΑΑΡΙ ΜΟΥ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Μας την έπεσε ο BRIGADIER GENERAL GEORGE DANQUAH μέσω skype !!!

Είμαι σίγουρος πως όταν τις εμπεδώσει θα λογικευτεί και συ θα ησυχάσεις απ όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Ρεμάλια μόνο ο Μπίλι έδωσε σωστή ιδέα, οι υπόλοιποι μόνο για χαβαλέ και τρολάρισμα είσαστε !!!

:fahne90::fahne90: (έχουμε και παρέλαση !!! )

ΔΙΑΤΑΧΤΕΕΕΕ ...... :p

original.jpg

Ποιος δινει προσταγμα ? ..... :laugh: ......

Last edited:
Ε ρε Γκαναρισμα που χρειαζεσαι ..... :laugh:

Τελικά είσαι μέσα?????? Όχι τίποτα άλλο ......................... να βοηθήσουμε έναν καλό συμφουρίτη μας! :ears:

Πρεπει να ποτισω κατι γλαστρες (της θειας μου) αυριο ...

(και μεθαυριο .... και για μερικα χρονακια ακομα ... :p)

Μάλιστα .................... κατανοητόν! Μπορούμε να δανειστούμε το αεροσκάφος σου .................... για να τους ψαρώσουμε? :smash:

Αν μπορεσετε να βρειτε καυσιμα τυπου JP-7 (εν ετει 2013) και να φουλαρετε ντεποζιτα 45 τοννων .....

.... παρτε το και καντε σουζες ! :p

Last edited:
Αν μπορεσετε να βρειτε καυσιμα τυπου JP-7 (εν ετει 2013) και να φουλαρετε ντεποζιτα 45 τοννων .....

.... παρτε το και καντε σουζες ! :p

Έχεις δίκοιο .................... αλλά όταν οι φίλοι μας οι Αμερικανοί βρούν ............................... θα μας δώσουν και σε μας!

https://www.fbo.gov/index?tab=core&...581bdb0147903ba8afd7af7d807ce39&cck=1&au=&ck=

Το καλοπροαίρετο trolling είναι πάντα καλοδεχούμενο, για αυτό ανοίχθηκε το νήμα !!! -bye-