Μας το κόψανε...Το καλώδιο! Ασύρματα/Wireless/Bluetooth ακουστικά

Απάντηση: bluetooth earphones για fm radio ακροαση ?

Βασικά δεν τ' αναγνωρίζουν γιατί θέλουν οπσδήποτε καλώδια για να το βλέπουν σαν κεραία.

Είχα σκεφτεί κάποια στιγμή το εξής αλλά δεν το δοκίμασα: αν βάλεις σκέτο χωρίς καλώδιο ένα stereo βύσμα τι θα γίνει;

θ' αναγνωρίσει το bluetooth αφού θα "δει" ότι έχει κεραία;

Re: bluetooth earphones για fm radio ακροαση ?

δε το χω δοκιμασει…
Το ξερω οτι θελει κεραια, αλλα θα μπορουσαν και τα ενσυρματα ακουστικα να παιξουν αυτο ρολο (ή οπως ειπες καποιο αλλο "ειδικο" καλωδιο)
απλα, πρεπει να κανει ανακατευθυνση του ηχου… οπως πχ το iphone , μπορεις κι επιλεγεις πια εξοδο θελεις (πχ bluetooth, apple tv κλπ).
Περιεργο που κανεις δεν το χει σκεφτει…

δοκιμασμένη λύση με πολύ καλό ήχο, Sony MW600 ...θα τα βρείς γύρω στα 35

ευχαριστω ... θα το ψαξω λιγο ακομα.

Απο ληψη ειναι ενταξει ?
Τα εχεις δοκιμασει ?

ναι μιά χαρά ειναι, αν θυμάμαι καλά, είχε λίγο πιο ευαίσθητο tuner απο του κινητου (τώρα δεν έχω κινητό με fm radio να το τεστάρω)

Ασυρματα ακουστικα

Εχω ενα σετ ακουστικων που η βαση εκπομπής συνδεεται με καρφακι στη τιβι και τα ασυρματα ακουστικα ειναι τα μεγαλα που ενωνονται με ελασμα πανω απο το κεφάλι. Εχω ενα θεμα.οταν βαλω το καρφακι σταματαει να ακουγεται ο ηχος απο την τιβι και παει στα ακουστικα.για να επιστρεψει ο ηχος στην τιβι πρεπει να βγαλω το καρφακι πραγμα δυσκολο καθε μερα.η βαση εκπομπης εχει διακοπτακι αλλα και που το κλεινω ο ηχος δεν πάει στην τιβί.
Υπαρχει καμμια λυση η πρεπει να βαζω βγαζω το καρφακι καθε φορα?
Ευχαριστω.
Τα ακουστικα ειναι phillips και τα εχω απο την δεκαετια του 1990!!

Re: Ασυρματα ακουστικα

Δεν εξαρτάται από τα ακουστικά, αλλά από την τηλεόραση σου. Οι περισσότερες συσκευές, ειδικά οι παλιότερες απενεργοποιούν την κανονική έξοδο ηχείων τους και ενεργοποιούν την έξοδο ακουστικών μόλις τοποθετηθεί (μηχανικά) το βύσμα των ακουστικών στην αντίστοιχη είσοδο.

Μερικές πιο σύγχρονες συσκευές έχουν ανεξάρτητες ρυθμίσεις έντασης (Volume) εξόδων ηχείων και ακουστικών. Μ' αυτές δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δεν εξαρτάται από τα ακουστικά, αλλά από την τηλεόραση σου. Οι περισσότερες συσκευές, ειδικά οι παλιότερες απενεργοποιούν την κανονική έξοδο ηχείων τους και ενεργοποιούν την έξοδο ακουστικών μόλις τοποθετηθεί (μηχανικά) το βύσμα των ακουστικών στην αντίστοιχη είσοδο.

Μερικές πιο σύγχρονες συσκευές έχουν ανεξάρτητες ρυθμίσεις έντασης (Volume) εξόδων ηχείων και ακουστικών. Μ' αυτές δεν υπάρχει πρόβλημα.

Η τηλεόραση ειναι μια 23 ιντσων LG full hd αγορασμενη πριν 6 μηνες.καινουρια δηλαδη!

Re: Ασυρματα ακουστικα

...................

Η τηλεόραση ειναι μια 23 ιντσων LG full hd αγορασμενη πριν 6 μηνες.καινουρια δηλαδη!
Είπαμε: Μερικές συσκευές. Όχι όλες...

Είπαμε: Μερικές συσκευές. Όχι όλες...

Είχες δίκιο τώρα κοιτάω την παλιά μπαούλο crt και στις ρυθμίσεις έχει πόσο δυνατά να παίζουν τα ακουστικά!παράλληλα αν δυναμωσω την φωνή της τιβι ακούγεται και από την τηλεόραση!

Αγορά ασύρματων ακουστικών έως 50

Καλημέρα

Ψάχνω ένα σετάκι ασύρματα ακουστικά σε οικονομική τιμή. Το μεγαλύτερο μέρος της χρήσης τους θα είναι για ακρόασης μουσικής-βίντεο από pc. Αν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και σε άλλες πηγές (tv, ενισχυτής τηλεόρασης) καλοδεχούμενο. Επίσης θα χρησιμεύσουν και για πολύ χαλαρή ηχογράφηση ηλεκτρικών οργάνων στο pc, φυσικά με την παραδοχή ότι το μπάτζετ κανονικά δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο, απλά ως ευκαιριακή λύση. Με ενδιαφέρει να είναι ελαφριά και κυρίως να έχουν μικρό σε μέγεθος πομπό (mini jack ιδανικά ή usb) καθώς θα χρησιμοποιούνται κατά 80% σε λάπτοπ. Επίσης θα ήθελα να έχουν μια αξιοπρεπή ένταση, χωρίς να peakάρουν με το παραμικρό.

Ζητάω αρκετά για αυτό το εύρος τιμής, ελπίζω να μπορεί να βρεθεί κάτι...Περιμένω τις προτάσεις σας και ευχαριστώ!

Ασύρματα ακουστικά ο λόγος

Καλώς σας βρήκα, Χρήστος από Θεσσαλονίκη, σας διάβαζα συχνά όταν ήθελα βοήθεια για εικόνα και ήχο. Αλλά τώρα δεν μπόρεσα να καταλήξω σε ένα επαρκές συμπέρασμα, διάβασα σε παλαιότερο thread ότι προτείνατε τα περισσότερα μέλη τα Sennheiser RS 120 II για ποιοτικά ασύρματα ακουστικά πέριξ των 50 με ταβάνι τα 100 ευρώ. Όμως διάβασα πολλές αρνητικές κριτικές για τα συγκεκριμένα και κατέληξα στις εξής 3 επιλογές: 1) AEG KHF 4217 2) Sony MDR-RF855RK 3) Philips SHC8535/10 Αν κάποιος έχει γνώση ή γνώμη για τα συγκεκριμένα να με βοηθήσει να διαλέξω ή να μου αντι προτείνει κάποια άλλα. Η χρήση θα είναι σε τηλεόραση ή υπολογιστή, με ενδιαφέρει προτίστως να έχω δυνατό καθαρό ήχο. Τα φώτα σας και καλώς σας βρήκα. :2thumb22sup:

Last edited:
Re: Ασύρματα ακουστικά ο λόγος

φίλε μου ο ίδιος ο λόγος που τα θέλεις έρχεται σε αντίθεση με την αναζήτηση της καλής ποιότητας.
Τα ασύρματα είναι σχεδόν όλα καλά (στις κατηγορίες και μάρκες που αναζητάς) για τον λόγο που τα θέλεις.
Συνεπώς διάλεξε (εγώ έτσι θα έκανα) με βάση άλλα κριτήρια, ευκολία, άνεση, διάρκεια μπαταρίας, ικανότητα λήψης, τιμή και άσε την υψηλή πιστότητα για ακρόαση μουσικής από το "καλό" ηχοσύστημα του σπιτιού.

Βοήθεια για αγορά ασύρματων surround ακουστικών κυρίως για ταινίες

Καλημέρα σας,
Θα ήθελα να μου προτείνετε καλά ασύρματα ακουστικά για ταινίες (να είναι 5,1 ή 7,1). Βρήκα τα PIONEER surround digital cordless headphone SE-DRS3000C.
  • Αξίζουν ;
  • Υπάρχει κάτι καλύτερο κοντά σε αυτά τα λεφτά (περίπου 300 ευρώ);
  • Γενικά τέτοια ακουστικά μπορούν να παίζουν ταινίες και όταν αυτές τις παίζω με πηγή το laptop μου χωρίς digital audio (εννοώ απλά να τις παίζουν όχι απαραίτητα να μου δίνουν ψηφιακό ήχο και διαχωρισμό, κάτι το οποίο φαντάζομαι πετυχαίνεις μόνο όταν τα συνδέσεις σε πηγή που δίνει τέτοια δυνατότητα);
  • Κάποια καλύτερη ιδέα για να βλέπω ταινίες (και λιγότερο μουσική) με καλή ποιότητα ήχου μέσω ακουστικών;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας

Re: Βοήθεια για αγορά ασύρματων surround ακουστικών κυρίως για ταινίες

εμ τα θες surround, τα θες και ασύρματα....

Ξέρεις τι ακουστικά δικάναλα συρμάτινα παίρνεις με 550ε?
Εχεις αναρωτηθεί πόσα από αυτά τα 550 πάνε σε ασυρματη τεχνολογία, surround licences και βάση φόρτισης και πόσα μένουν για ήχο?

αν αναρωτηθείς αν τα ξέρω ή αν τα έχω ακούσει η απάντηση είναι οχι.

Γειά σου φίλε μου, είπα έως 300 ευρώ άντε επειδή είδα δασμούς κλπ τώρα (γιατί τα pionner έρχονται μόνο απο Ιαπωνία) να φτάσω στα 340 ευρώ. Ξέρεις δηλαδή γενικά κάποια surround καλά τα οποία να είναι ενσύρματα ;

η άποψή μου είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει surround ακουστικό.
Θα μπορούσες να το παραφράσεις ως: δεν αξίζει να αγοράσεις surround ακουστικό. Την αίσθηση του surround στην δίνει ο χώρος και η διαφορετική αφετηρία κάθε ηχείου, ενώ στα δυό σου αυτιά βρίσκονται στην ίδια ή αμελητέα απόσταση 2 ή παραπάνω μονάδες...

ταπεινή άποψη.