καλησπερα και απο μενα ,παρακολουθησα την συζητηση εδω στο νημα , θελω και εγω απο καιρο να παρω Bluetooth ακουστικά ιδίως για ταινίες/σειρες που βλέπω το βραδυ ενω κοιμούνται οι υπόλοιποι (οικογένεια) οποτε να μην ενοχλώ κιόλας αλλα να μην βλέπω και ταινίες η σειρές στα κουφά !!
λοιπον εχω ομως μια απορια , εχω εναν Pionner ραδιοενισχυτη AV 7 καναλιων http://www.intersys.gr/default.asp?pid=27&ct=550&itm=4152&la=1
στο οποίο εχω αγορασμένο και το ADAPTER Bluetooth (Pioneer ModelNo. AS-BT100)
στον Pioneer VSX-1020 εχω για πηγες το Dune HD Solo4k media player +Apple TV και τελος Cosmote tv , θα μπορούσα να συνδεθώ με Bluetooth ακουστικά ?
και ποια ειναι κατάλληλα για τέτοια χρήση ?
για iphone και ipad εχω τα Αirpods ΟΠΟΤΕ περισσότερο τα θελω για αυτή την χρηση ταινίες/σειρές και με ενα Macbook pro ισως ..
ευχαριστώ
Καλησπερα και καλη βραδια
Ψαχνω κι εγω ακουστικα, φτηνα, μιας και προοριζονται για χρηση στο γυμναστηριο...
Επειδη περασα απο πολλα σταδια.
ψειρες ενσυρματες, ψειρες ασυρματες, ψειρες ασυρματες με μεταξυ τους καλωδιο, δεν βολεψε τιποτα.
Κατεληξα σε on ear Η Over ear (bluetooth Παντα). Και να εχουν και ενσωματωμενο μικροφωνο.
Εχει κανεις να προτεινει τιποτα? Οσο φτηνοτερα τοσο το καλυτερο.
Κάτι σε ασύρματα bluetooth για γενική χρήση με κινητό, τάβλετ κ.λ.π. έως 30 υπάρχει?
Αν είμαι σε λάθος νήμα ας μεταφερθεί, ευχαριστώ προκαταβολικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.