Μάσκες

Tα λαστιχακια σπανε τις πρωτες φορες ... που δεν ξερουμε και τα τεντωνουμε αγαρμπα.
Μετα ... ασκουμε λιγο παραπανω γλυκυτητα (στις κινησεις μας) .... και ολα βαινουν ομαλως.
Παντως, ετυχε σε φιλο μου, να του σπασουν λαστιχακια ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ μασκες (χειρουργικες)
που αγορασε. Μαλλον ελαττωματικη παρτιδα. Σε κανενα αλλον δεν εσπασαν (περα απο την πρωτη
και ισως ουτε και αυτη).

Ειδα ενα βιντεο (ψαχνω και δεν το βρισκω) απο ενα καταγωγι καπου στην Ινδια
οπου τις εραβαν και εδεναν. Περισσοτερο τα ποδια τους τις ακουμπουσαν, παρα τα χερια τους. :laugh:
Εικαζω οτι ολες οι μασκες του κοσμου, δεν ραβονται εκει μεσα ... αλλιως θα μυριζαν καπως περιεργα.

Υπάρχουν καλής και κακής ποιότητας μάσκες όπως σε όλα τα προϊόντα. Και εμένα στα γραφεία όσες μου έδιναν μετά από λίγο η και στην αρχή έσπαγαν τα λαστιχακια και ήμουν υπέρ του δέοντος προσεκτικός..
Τις ΚΝ95 που έχω αγοράσει για προσωπική χρήση 6,5 τη μια κάπου 30 πάει το πακέτο των 5 δεν σπάει με τίποτα και να το προσπαθώ από πάνω
Για τα μάτια που τσούζουν η θαμπώνουν γυαλιά. Φροντίστε ώστε γύρω από την μύτη να κάνει καλή εφαρμογή ώστε η εκπνοή να μην βγαίνει τριγύρω.
Οι πάνινες αλλά και οι περισσότερες χειρουργικές δεν κάνουν καλή εφαρμογή με τα παραπάνω αποτελέσματα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ακριβως.

Περιοριζουν την πιθανη διασπορα του ιου απο εσενα προς τους γυρω σου.

Ισως και λιγο απο τους αλλους προς εσενα.

Για σταθείτε ρε παιδιά, και οι μάσκες με βαλβίδα της 3Μ που η εκπνοή γίνεται ελεύθερα και λένε οτι φιλτράρει κατα 99%, τι στα κομμάτια φιλτράρει??

prostateftiki_maska_9501v_KN95_3M_3MFFP3_1.jpg

Για σταθείτε ρε παιδιά, και οι μάσκες με βαλβίδα της 3Μ που η εκπνοή γίνεται ελεύθερα και λένε οτι φιλτράρει κατα 99%, τι στα κομμάτια φιλτράρει??

prostateftiki_maska_9501v_KN95_3M_3MFFP3_1.jpg

Από τις καλύτερες σου παρέχουν υψηλή προστασία και είναι άνετες και ποιοτικές
Αλλά επαναλαμβάνω δεν σε εξασφαλίζουν όπως και καμία μάσκα σε περίπτωση που υπάρχει διασπορά σωματιδίων καθώς περνάνε από τα μάτια!! Εκτός αν αποφασίσεις να τις συνδυάζεις σαν τους υγειονομικούς με γυαλιά κλειστού τύπου (Googles)
70097b90826eae36ad4dd317b6076539.jpg

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Εμενα αυτες οι "χειρουργικες" μου εχει τυχει να μου σπαει το λαστιχακι οταν τις βαζω...
Κάποιες παρτίδες που ήρθαν, ήταν όντως ελαττωματικές και έγιναν παράπονα.

Εξαρταται γιατι την θες και για ποιο λογο και ποση ωρα θα την χρησιμοποιησεις .
Αν πχ θες να πας σε ενα σπιτι πελατη για λιγο , αντι να μπλεξεις με προδιαγραφες και παραγγελιες , ραβεις μια διπλη πανινη μασκα σαν θηκη και μεσα βαζεις εξτρα μια χειρουργικη η χαρτι.Απλη λογικη, οτι θα προσφερει..αρκετη προστασια.Αν τωρα μιλατε και νιωθεις οτι σε... πιτσιλαει στο προσωπο χρειαζεσαι και γυαλια η φορας απλα ενα πλαστικο sield..ελπιζοντας οτι δεν θα εχει ηδη ..ψεκασει τον χωρο.Αν την θες για πολυωρη χρηση, μεσα στην ζεστη, να μιλας , να μην μετακινειται , αν τα χερια σου ειναι απασχολημενα κλπ, αλλο αυτο..

Μην ντρεπεσαι, κρατα τους σε αποσταση,παιχτο και λιγο ευπαθη ομαδα (αν ξερεις οτι ειναι απο αυτους που κοροιδευουν τους υπολοιπους που δεν ειναι...brutal αρσενικα , η πιστευουν οτι ο ιος ειναι δαχτυλος του Σορος κλπ )

Eγω τους λεω "βρε μαστορα, πρεπει να παω και στην μανα μου μετα" ....
Συνηθως πιανει .... και KΡΑΤΑΝΕ αποσταση !!! Δοκιμαστε το :smash: ....

(η μανα ειναι ιερη εν Ελλαδι :proud: ... oριστε, ειπα και κατι καλο για την χωρα ΜΟΥ ! :rolleyes:)

Μην ντρεπεσαι, κρατα τους σε αποσταση,παιχτο και λιγο ευπαθη ομαδα (αν ξερεις οτι ειναι απο αυτους που κοροιδευουν τους υπολοιπους που δεν ειναι...brutal αρσενικα , η πιστευουν οτι ο ιος ειναι δαχτυλος του Σορος κλπ )

Να το παίξω?
Σε ανοσοκαταστολή είμαι, αν δεν είμαι εγώ ευπαθής ομάδα δεν πρέπει να είναι κανείς εκεί έξω :flipout:

Ikaros αν έχεις τον θεό σου!

Κοίτα την ώρα της παραγγελίας μου, κοίτα τι ώρα έγραψες το ποστ σου :worshippy::flipout:

Capture.png

Re: Απάντηση: Μάσκες

Ειδα ενα βιντεο (ψαχνω και δεν το βρισκω) απο ενα καταγωγι καπου στην Ινδια
οπου τις εραβαν και εδεναν. Περισσοτερο τα ποδια τους τις ακουμπουσαν, παρα τα χερια τους. :laugh:
Εικαζω οτι ολες οι μασκες του κοσμου, δεν ραβονται εκει μεσα ... αλλιως θα μυριζαν καπως περιεργα.

Mάλλον κάτι τέτοιο θα είδες:
https://www.youtube.com/watch?v=--pwI4E9tsk&ab_channel=juzvids

Eγώ πάντως πριν από λίγο παρέλαβα αυτές τις 3Μ που θεωρούνται από τις καλύτερες και δυο ζευγάρια γυαλιά προστασίας 3Μ και είμαι κομπλέ θεωρώ. Βέβαια παιδιά η τιμή έτσουξε...

20200803-151034.jpg

Μην εφυσηχασεις επειδη εχεις καλη μασκα και γυαλια.

Απλα προστατευεις καλυτερα τους γυρω σου αν φτου φτου εισαι φορεας.

Μην εφυσηχασεις επειδη εχεις καλη μασκα και γυαλια.

Απλα προστατευεις καλυτερα τους γυρω σου αν φτου φτου εισαι φορεας.

Kαμία εφησύχαση, εννοείται. Απλά κοιτάζω να προστατευτώ και εγώ όσο μπορώ από τους άλλους. Είμαι σε ανοσοκαταστολή λόγω αυτοάνοσου, μια γριπούλα και κάνω 20 μέρες να συνέλθω...δεν με παίρνει να νοσήσω με κορονοιό όπως καταλαβαίνεις..

Σε καταλαβαινω πληρως.

Εγω για λογους παρομοιους αλλα πολυ μικροτερης σημασιας απο τους δικους σου εκανα πρωτη μου φορα φετος εμβολιου εποχικης γριπης.

Από αυτές τις μαύρες να πάρεις, να ανέβεις στα 4 στην Παναγιά της Τήνου μαζί με τις γιαγιάδες να φαίνεται σαν να κάνει επίθεση στο μοναστήρι διμοιρία Νίνζα.
Βρε δεν σου είπα να σου εκτυπώσω; Τόσες έδωσα.

Σε καταλαβαινω πληρως.

Εγω για λογους παρομοιους αλλα πολυ μικροτερης σημασιας απο τους δικους σου εκανα πρωτη μου φορα φετος εμβολιου εποχικης γριπης.

Το ξέρεις ότι σε άλλες χώρες το εμβόλιο γρίπης είναι κάτι παραπάνω από στάνταρ; Θυμάμαι που τα πρώτα χρόνια στις ΗΠΑ δεν έκανα και όταν το συζητούσα με οποιονδήποτε με κοίταζαν συγκαταβατικά λες και μιλάνε με ψεκασμένο.