Masters of the Universe (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

• Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    0
Σε επιπεδο παραγωγης καλο θα ειναι για τα υπολοιπα ανησυχω γιατι δεν ειχε ετσι κι αλλιως σοβαρο υποβαθρο....μολις βγει σε δισκακι θα το δω σιγουρα παντως εδω ειχαμε δει την παπαρια με τον Ντολφ Λουντγκρεν στο σινεμα.

• Haha
Reactions: Φρα.Πε.
το υπόβαθρο ηταν ανάλαφρο σίγουρα, εξάλλου στην παιδική μας ηλικία (ανάλογα πότε το έβλεπε κανείς) δε χρειαζόμασταν πολλά, ενα μάτσο ήρωα και ενα moral Που πέρναγε ήταν αρκετό. Αααα και μουσικάρα! Στο ιδιο πνεύμα κινείται και η ταινία απ οτι έχω καταλάβει, pop corn ατάκες χιούμορ, fan time. Χρειαζόμαστε και τέτοια που και που! Εδώ διαβάζω οτι μέχρι και ο Λέτο είναι καλός και στολίζει τον He man διαρκώς!!!!

Last edited:
Σε επιπεδο παραγωγης καλο θα ειναι για τα υπολοιπα ανησυχω γιατι δεν ειχε ετσι κι αλλιως σοβαρο υποβαθρο....μολις βγει σε δισκακι θα το δω σιγουρα παντως εδω ειχαμε δει την παπαρια με τον Ντολφ Λουντγκρεν στο σινεμα.
Εμένα πάντως η πρώτη ταινία μου αρέσει. Μάλιστα θα ήθελα να είχε βγει τότε η σημερινή που στα παιδικα μου ματια θα ταιριαζε περισοστερο και τώρα η παλαιότερη με πιο dark ύφος.