Καλημέρα Νίκο. Η Facom ανήκει στο γκρουπ Stanley-Black & Decker. Απο εκεί θα ξεκίναγα την αναζήτηση εμπόρου/μοντέλου. Εχουν έδρα στη Γλυφάδα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δες τον παναγοπουλο στην Αγ. Παρασκευη
Όχι από όσο γνωρίζωΚαλημέρα!
Σ' ευχαριστώ πολύ!
έχει κάποιο site?
Όχι από όσο γνωρίζω
Δες και Ντετσικα www.kentrovidas.gr
Δυστυχώς δεν έχει ο Ντέτσικας...
Σ' ευχαριστώ πολύ!
http://www.roda.gr/castors.aspx?cat=2&lng=GR&page=20
Αν θλελεις κατέβασε & το αρχείο PDF πάνω αριστερά στο site. Σε αυτούς θα βρεις ότι θέλεις.
Ευχαριστώ πολύ αλλά τελικά ούτε αυτοί έχουν...
Μα καλά, τόσο δύσκολο είναι, μου κάνει πραγματικά εντύπωση που έχουν τα πάντα εκτός από αυτό...
Να βρω site από το εξωτερικό ? Θα σε συμφέρει ? Θέλεις πολλές ?
Γιατί δεν πας σε ιδιοκατασκευή, με κόλλημα σε ένα μικρό κομμάτι στατζαριστό, τις ρόδες που βρίσκεις εδω ?
jet3 δεν βρίσκω, όλοι έχουν από jet4 και πάνω....Καλησπέρα. Ψάχνω ένα εργαλειοφορο για να τακτοποιήσω πια τα εργαλεία χειρός. Βλέπω ότι στην Ελλάδα ο μόνος που έχει facom είναι ο xideas. Θέλω τον jet3+ αλλά δεν τον βρίσκω. Έχει κανείς άλλη λυση ; http://www.ultimategarage.com/Facom/jetideas.html Κ μερικές φωτογραφίες.
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο αρμόστοκος θα σε καλύψει, όπως και κάθε είδους σιλικόνης μαστίχας κλπΚαλησπέρα.. Για τα κενά που θέλω να σφραγισω που λέγαμε.. Βάζω καναδυο φωτογραφίες
![]()
![]()
![]()
Sent from 1+3
Θέλεις να βιδώνουν στο πλάι και όχι από κάτω;site εξωτερικού δεν συμφέρει γιατί θέλω μόνο 2 για τη βάση της πριονοκορδέλας.
Την έχω σκεφτεί την ιδιοκατασκευή με το στραντζαριστό αλλά έλεγα μήπως βρώ κάτι έτοιμο πριν αρχίσω να παιδεύομαι...
Θέλεις να βιδώνουν στο πλάι και όχι από κάτω;
Να κοιτάξω στον Τσομιδη που έχει πολλά τέτοια;
Είσαι Αθήνα;
Sent from my C6833 using Tapatalk
Έχω πάρει τέτοιες ρόδες από το Lidl (set 2 με φρένο και 2 χωρίς) οι οποίες βιδώνουν κάτω από το "έπιπλο" και του προσθέτουν ύψος.
Εσυ αυτές που έχεις στην φώτο, δείχνουν μα βιδώνουν στο πλάι (κάθετη πλευρά)
Έτσι τις θέλεις;
Sent from my C6833 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.