δεν ξερω αν το εχετε ξανα πει αλλα οσο εψαξα δεν βρηκα κατι .....θελω να κανω καινουργια πανγο για δισκοπριονο και ρουτερ και ρωταω αν ξερει καποιος αν υπαρχουν ετοιμα καπακια για το δισ/πριονο και το ρουτερ
Για να πεσει το πρωι η υγρασια η σαμιαμιδι όπως ειπε και ο Νεκ.Αρα η ζημια είναι εκει που εχει μονιμα ουδετερο(τουλάχιστον)Σήμερα τα ξημερώματα ξαφνικά έπεσε το ρελέ διαφυγής....με το ένα μάτι κλειστό σηκώθηκα και απομόνωσα την ασφάλεια της γραμμής που είχε το πρόβλημα...ώστε το σπίτι να έχει ρεύμα...
το πρόβλημα είναι στην γραμμή κλιματιστικού, 1 γραμμή ενισχυμένη με δική της ασφάλεια που δίνει σε 1 κλιματιστικό το οποίο έχει να δουλέψει 6 μήνες τουλάχιστον....το κλιματιστικό είναι καινούργιο 2 ετών.
αρχικά νόμιζα ότι κάποιο πρόβλημα έγινε στο καλώδιο που τρέχει μέσα στην οροφή (πάνω από το ταβάνι μέσα σε πλαστική σωλήνα βαρέως τύπου)...αλλά τελικά το πρόβλημα είναι στο ίδιο το κλιματιστικό...βάζω το κλιματιστικό στην πρίζα πέφτει το ρελέ άμεσα, τώρα είναι εκτός ρεύματος.
μία ματιά που έριξα στο κουτί του κλιματιστικού στην εξωτερική μονάδα δεν βρήκα κάτι περίεργο, ούτε νερά μέσα, ούτε κάτι άλλο...δεν το κοίταξα και πάρα πολύ ώρα διότι φυσάει πάρα πολύ και πήγε να με πετάξει μαζί με την σκάλα κάτω.
κάποια ιδέα από τους ηλεκτρολόγους του φόρουμ? διότι επίλυση βλαβών σε μηχανήματα έχω να κάνω 15 χρόνια....
χρονια πολλα σε ολους..νε εχουμε καλα χριστουγεννα.
σε αναζητηση υλικου...
εχω ενα φθηνο σκαιδιο για την δουλεια που στο εσωτερικο αρχισε να τριβεται...
το αγορασα επιτηδες φθηνο για να το κανω παραλληλα ενα project βελτιωσης, με αλλαγη ιμαντων κτλ.
σκεφτομαι να το περασω ενα υλικο εσωτερικα που να προσκολλαται καλα και να εχει ελαστικοτητα.
οτι κανει σε αυτο το βιντεο αλλα στο εσωτερικο του σακιδιου
χρησιμοποιει αυτο.
https://www.getflexseal.com/
στην Ελλαδα τι?
(κατι μου λεει οτι η δουλεια γινεται και με φλαντζοκολλα)
Aλφαδολαστιχο.Ένα στεθερο σημαδι στον τοιχο και οπου δεν εχεις σταθερο,καρφωνεις πασσάλους και σημαδευεις.γεια σας και χρονια πολλα
θελω να κανω στο εξοξικο(προσεχως) γυρω γυρω απο το δωματιακι που εχω μπαλκονι γυρω στα 2 μετρα φαρδος με 4 μηκος και επειδη δεν ειμαι μαστορας αν ξερει καποιος εναν ευκολο τροπο να παρω αλφαδιες
Παιδιά,
ξέρει κανείς τι είναι το "mineral spirits" που λένε οι Αμερικάνοι στα βίντεο τους;
Το SWAN ΝΕΦΤΙ είναι διαλυτικό, που προέρχεται από την απόσταξη της φυσικής ρητίνης των πεύκων. Χρησιμοποιείται κυρίως για αραίωση βερνικοχρωμάτων.
Το SWAN WHITE SPIRIT είναι διαλυτικό, παράγωγο του πετρελαίου, με βάση μίγμα υδρογονανθράκων. Χρησιμοποιείται κυρίως για απολίπανση επιφανειών, αραίωση χρωμάτων, βερνικιών και ασφαλτικών υλικών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.