Θα κοψεις ενα φιλετο (οσο ειναι το κενο) απο mdf ή ΚΠ, θα το κολλησεις (με αρκετη ξυλοκολλα στο πανω σημειο) και μετα το βιδωνεις στο σοκορο του παγκου προσωπο με την επιφανεια του παγκου.
Πριν το τοποθετησεις να λειανεις το εμφανες σημειο και να το βαψεις με λαδομπογια 2 – 3 χερια. Μετα την τοποθετηση μασκαρεις με ταινια και ξαναβαφεις .
Καλο ειναι να περασεις ολα τα σοκορα του παγκου (στην τρυπα) με ξυλοκολλα, για τα νερα που ισως περασουν.
Σας ευχαριστω μαστορες για τις απαντησεις σας.
Και μια που σας βρηκα, μια (απο τις πολλες ακομα) απορια:
Στην υδρορροή της φωτος και συγκεκριμενα στο πισω μερος της (εκει που εφαπτει με το σοβατεπι/κολωνα), φαινεται να περναει νερο και να καταληγει στο κατω οροφο (που ειναι αποθηκη).
Σε ενα μαστορα που το ειπα πηρε λιγο κολλα πλακιδιων που ειχα ευκαιρη(??) και αλοιψε το πισω μερος χωρις να μπει στη διαδικασια να βγαλει την υδρορροή.
Το αποτελεσμα ηταν στην επομενη βροχη να εχω παλι νερο.
Τι υλικο να χρησιμοποιησω ωστε να κλεισω το πισω μερος και να μην περναει καθολου νερο;
Και αυτό θα κάνει άριστη δουλειά Γιωργο!
Την έχω σε μεγάλη εκτίμηση την isomat.
Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει εδώ ή στις κόλλες.
Μπορεί να με συμβουλέψει κάποιος τι να χρησιμοποιήσω για να κολλήσω το ξύλο που έσπασε; H επαφή που κάνουν τα δυο κομμάτια είναι καλή, εγώ το έχω τραβήξει για να φαίνεται καλύτερα
https://app.box.com/s/kd0q3y483ymulkkfeqshrue669tx7338
Δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο σημειο του επιπλου ειναι το σπασιμο, για να καταλαβω τις πιεσεις που δεχεται.
Ισως μια απλη ξυλοκολλα να μην κανει δουλεια και να ξανανοιξει.
Εγω προτεινω να βαλεις Araldite (εποξικη κολλα δυο συστατικων) την μπλε συσκευασια. Βαζεις με οδοντογλυφιδα, προσεχεις μην πεσει σε εμφανες σημειο γιατι θα αφησει θαμπαδα, σφιγγεις με σφικτηρα για 24 ωρες.
Στο έπιπλο εγώ θα έβαζα και μια καβιλια από μέσα,χωρίς να ξετρυπησω τελείως...
Για τα νερά,αφού θα έβγαζα την υδροροη,θα μονωνα και όλους τους αρμούς στα σοβατεπί...
είναι η πλάτη μιας καρέκλας. Δεν μπορώ να βάλω καβιλια, μόνο να το κολλήσω με κόλλα . Έσπασε όταν έπεσε με ένα άτομο απάνω. Σκοπός είναι να φτιαχτεί και να κάθονται μόνο όταν δεν υπάρχει άλλη καρέκλα και κατά προτίμηση όχι βαριά άτομα
είναι η πλάτη μιας καρέκλας. Δεν μπορώ να βάλω καβιλια, μόνο να το κολλήσω με κόλλα . Έσπασε όταν έπεσε με ένα άτομο απάνω. Σκοπός είναι να φτιαχτεί και να κάθονται μόνο όταν δεν υπάρχει άλλη καρέκλα και κατά προτίμηση όχι βαριά άτομα
https://app.box.com/s/7abxdbleuihllha962touo57vdpbwcjv
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.