Μάστορες τα φώτα σας!!

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Εγω μπήκα σε επιχείριση υπερ παγκου απο εχθές!!!πρόλαβα τα πρώτα κοψίματα.εδω απλα τα εβαλα να δω τον ογκο που θα πιάνεται!

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπραβο Βαγγελη, πολυ ενδιαφερον και χρησιμο προτζεκτακι ο υπερπαγκος, χορταστικος!! Για πες διαστασεις και για που προοριζεται.

2.50x90x90.ΓΙΑ αρχη μπαλκόνι αλλα προβλέπετε μετακόμιση σε χωρο την άνοιξη!απλα επειδή θελω να εχει τα παντα απο συτα που εχω θελει δουλίτσα..

Ναι. Αυτό εννοούσα. Το καπάκι της αντίστασης.

Με κόκκινο βελάκι φαίνεται το σημείο που φεύγει το νερό.

Με το κίτρινο βελάκι φαίνεται μια σταγόνα.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Βελάκια δεν είδα αλλά από την σταγόνα κατάλαβα.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σφίξεις με προσοχή αν παίρνει καθόλου τα παξιμάδια της αντίστασης που βλέπεις μήπως και πατήσει πάλι η φλάντζα που υπάρχει από μέσα. Αλλιώς πας για άδειασμα,έλεγχο εσωτερικά και εκεί που πατάει η αντίσταση αλλαγή αντίστασης γιατί αυτή θα είναι γεμάτη άλατα ...δέσιμο,προσευχή, γέμισμα, πετσέτα και μπανάκι.

Βελάκια δεν είδα αλλά από την σταγόνα κατάλαβα.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σφίξεις με προσοχή αν παίρνει καθόλου τα παξιμάδια της αντίστασης που βλέπεις μήπως και πατήσει πάλι η φλάντζα που υπάρχει από μέσα. Αλλιώς πας για άδειασμα,έλεγχο εσωτερικά και εκεί που πατάει η αντίσταση αλλαγή αντίστασης γιατί αυτή θα είναι γεμάτη άλατα ...δέσιμο,προσευχή, γέμισμα, πετσέτα και μπανάκι.
Το μυαλό μου μεσα.. :-(

Ξεχασα να ανεβασω φωτό..

Ευχαριστώ πολύ πάντως. Θα το δοκιμάσω.

cec65d961b0c5790b741369d8fbd0ebe.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Δοκίμασε να βάλεις ειδική κόλλα.
Κάτι σαν κι αυτό (https://www.prometheus.gr/product.asp?catid=12275) και κατά προτίμηση από την μέσα μεριά του θερμοσίφωνα.
Αν καταφέρεις και την στρώσεις καλά θα κάνεις δουλειά αλλά συνήθως αυτό στους θερμοσίφωνες είναι δύσκολο λόγω στενότητος χώρου.

Εγω μπήκα σε επιχείριση υπερ παγκου απο εχθές!!!πρόλαβα τα πρώτα κοψίματα.εδω απλα τα εβαλα να δω τον ογκο που θα πιάνεται!
d693c622de25efa826725bfcb4c2c0fb.jpg

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλε συμβουλη.
Ασε το 250 επι 90 και καντο 2 κομματια 125 επι 80.
Θα γινει πολυ πιο υγειονομικός και θα μεταφερεται και ευκολα.

O παγκος γιατι ντε και καλα πρεπει να μεταφερεται ευκολα? Τον σχεδιαζεις για να τον εχεις σε συγκεκριμενο μερος, οπου χωραει. Ο μεγαλος παγκος ειναι ευλογια.

Μακαρι να χωρουσε και να τον εκανε 3 μετρα μηκος. Εχω εγω εναν τετοιο και γεμιζει στο αψε σβησε αμα μαστορευεις 1-2 προτζεκτακια ταυτοχρονα. Ειτε βαριεσαι να τον συγυριζεις καθε φορα..:))

Συμφωνώ με την άποψη του Μιχάλη. Ο μεγάλος έχει άλλη χάρη. (αρκεί να υπάρχει ο διαθέσιμος χώρος)
βάζεις και τη φραπεδιά σου σε μια άκρη χωρίς να αγχώνεσαι μην χυθεί πάνω σε κανένα παλμικό, καμιά σέγα, ή χειρότερα σε κανένα πυρογράφο !! χα χα χα

Εγω εχω φτιαξει 180x100x90 και σκεφτομουν να κοψω τμημα στην μεση για να μπει το παγκοπριονο. Οχι μονο δεν θα κοψω, αλλα θα κανω το παγκοπριονο να ερθει στο ιδιο υψος και θα ενωθει στον παγκο στην άκρη . Ισως και με ροδακια για να αποσπαται και να πηγαινει σε αλλο μερος. Εχουν υπαρξει στιγμες που ο παγκος ηταν γεματος και ηθελα ενα επιπλεον τραπεζι και χρησιμοποιουσα το παγκοπριονο...

Δεν ειναι κακη ιδεα Κυριάκο αν και εχω κανει τα σχέδια αλλα μπορεί να αλλάξουν!!καλή χρονιά σε ολους!!

Ειναι οντως πολυ κακη ιδεα ενας 2.5 μετρα αρχοντόπαγκος να γινει δυο μικρα, αβολα, αχαρα και μιζερα παγκακια των 1.25μμ εκαστο. Don't do it..

Καπως ετσι τους εχω και γω. Και μεταφερονται ανετα αμα θες.
Δυο καβαλετα απο κατω και μια μεγαλη επιφανεια απο πανω. Η επιφανεια ειναι βαρια και δεν χρειαζεται βιδωμα στα καβαλετα.

περασμα λαστιχου φουρνου...

παιδια υπαρχει καποια τεχνικη για να ξαναβαλω στην θεση του το λαστιχο του φουρνου (που εφαπτεται στην πορτα).
Με προβληματιζει ο τροπος γιατι δεν φαινεται ναγινεται εμ το χερι. μεσα στην σχισμη στην λαμαρινα του φουρνου πρεπει να περασει κατι σαν χονδρο Υ.

Τι φουρνος ειναι ; Βαλε καμμια φωτο.
Στον δικο μου BSH το λαστιχο εχει 4 λαμακια - αγκιστρακια στις γωνιες και θυλικωνει - τεντωνει σε αντιστοιχες τρυπες του φουρνου.

Καπως ετσι τους εχω και γω. Και μεταφερονται ανετα αμα θες.
Δυο καβαλετα απο κατω και μια μεγαλη επιφανεια απο πανω. Η επιφανεια ειναι βαρια και δεν χρειαζεται βιδωμα στα καβαλετα.

Πατριωτακι αλλο τα καβαλετα και αλλο ενας παγκος 2.5 κυβικών.
Επιμενω και εγω αλλα ας αποφασίσει ο κατοχος.

Καλησπερα και καλη χρονια γεματη δημιουργιες με υγεια πανω απ ολα. μηπως γνωριζετε που μπορω να βρω τετοιο οδηγο ευχαριστω πολυ

Attachments

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    114.8 KB · Views: 254