Μάστορες τα φώτα σας!!

Θέλω να πάρω άμεσα ένα καλό εργαλείο μπαταρίας που να τρυπάει: ξύλο, μεταλλο κ beton, να σφίγγει κ να ξεσφιγγει βίδες μέχρι καρυδάκι 19 mm κ να έχει δύναμη κρούσης για να ανοίξει μια μικρή τρύπα σε οικιακή τοιχοποιία.

Όλα σε ένα αλλά ποιό ένα να είναι αυτό ?

Ο Νεκτάριος ακούει?
Ο έτερος Πόντιος έχει κάτι?

Ο Mr Dewalt ακούει?

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ή ενα βερνικι προστασιας δαπεδου, που χρειαζεται επαναληψη μετα απο καποιο διαστημα ή εποξιδικο δυο συστατικων για αντοχη στη χρηση και χρονο.
Αλλιως πλακακι.
Καλησπέρα σε όλους.
Υπάρχει καμία εμπειρία ή άποψη για βερνίκι προστασίας αυτοεπιπδούμενου δαπέδου ; Από το μαγαζί που πήρα το αυτοεπιπεδούμενο, μου είπαν να βάλω βερνίκι γιατί αλλιώς η επιφάνεια χαλάει εμφανισιακά. Μου προτείναν ένα υλικό (πολυουρένη ή κάπως έτσι) που είναι πιο δυνατό από το βερνίκι πολυουρεθάνης, αλλά δεν μου άρεσε στο μάτι (το είχαν περασμένο στο μαγαζί τους). Γενικά, θα προτιμούσα κάποιο βερνίκι σε ματ ή κάποιο υλικό που να μην γυαλίζει πολύ. Ο χώρος προορίζεται για εργαστήριο...

Θέλω να πάρω άμεσα ένα καλό εργαλείο μπαταρίας που να τρυπάει: ξύλο, μεταλλο κ beton, να σφίγγει κ να ξεσφιγγει βίδες μέχρι καρυδάκι 19 mm κ να έχει δύναμη κρούσης για να ανοίξει μια μικρή τρύπα σε οικιακή τοιχοποιία.

Ο Νεκτάριος ακούει?

Ο Mr Dewalt ακούει?
Για δωρο?
Θες ενα κρουστικο δραπανοκατσαβιδο 18V.
Makita απο μενα.
Μιλα αν θες με το Νικο να δεις τι εχει διαθεσιμο. Ειχα δει κατι dewalt τις προηγουμενες μερες. Πρεπει να χει και metabo διαθεσιμα. Makita δεν ξερω.

Νεκ ευχαριστώ. Θα ήθελα ένα τύπο ακριβώς ώστε να διαβάσω τις δυνατότητες του κ να το παραγγείλω.

Osatosa .....πιπέρι!

Ο Νεκτάριος ακούει?

Ο Mr Dewalt ακούει?

19αρη καρυδάκι μόνο με παλμικό.
Νομίζω χρειάζεσαι δύο...

Επρεπε την black Friday να εκμεταλευοσουν οπως ο Μανωλης Vrouhos την προσφορα του χιωτικου μαγαζιού που ειχε το σετ της Dewalt με παλμικο κρουστικο 5Αh μπαταριες με 310 ευρω!!!!
2 εργαλεια αλλα το απολυτο σετακι να κανεις τα παντα χωρις συμβιβασμους.

Καλα χρυσά τα δραπανοκατσαβιδα αλλα θα σου γυρισει κανενα καρπο στα πολλα Νμ και θα τρεχεις.

βφ1.jpg

Επρεπε την black Friday να εκμεταλευοσουν οπως ο Μανωλης Vrouhos την προσφορα του χιωτικου μαγαζιού που ειχε το σετ της Dewalt με παλμικο κρουστικο 5Αh μπαταριες με 310 ευρω!!!!

Καλα χρυσά τα δραπανοκατσαβιδα αλλα θα σου γυρισει κανενα καρπο στα πολλα Νμ και θα τρεχεις.

Σε ευχαριστώ Κυρ.

βφ1.jpg
Συμφωνώ με τον Κυριάκο. Ένα κρουστικό δραπανοκατσαβιδο ναι θα κάνει πολλές δουλειές και το συγκεκριμένο θα τις κάνει να μοιάζουν και παιχνίδι. Αλλά όταν μπαίνουν τα μπουλόνια στην μέση την δύναμη του παλμικού και την λειτουργία την χρειάζεσε. !! Να σημειωθεί πως το black Friday στο χιώτικο μαγαζί ΔΕΝ ήταν για το online shop ούτε για τηλεφωνικές παραγγελίες ήταν μόνο για παραλαβή από το κατάστημα! Αλλά για τα εμάς γίνονται όλα. Μου το έστειλε κανονικά λόγο του ότι είμαι μέλος στο φόρουμ μας .!

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όπως όλα τα δραπανοκατσαβιδα,μέχρι εκεί που τους επιτρέπει η ισχύς τους.
Από εκεί και πάνω θέλει παλμικό.

Αν δει κλώτσημα αποτομο,κόβει το ρεύμα,ανεξάρτητα πόση ροπή εφαρμόζει

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

που χρειαζεται επαναληψη μετα απο καποιο διαστημα

Ευχαριστώ Νεκ. Μάλλον αυτό μου έλλειπε από την "εξίσωση" για να καταλάβω και τις διαφορές στις τιμές.

Ξέρει κάποιος αν οι σωλήνες pvc βάφονται χωρίς προβλήματα με σπρέι;
Κι αν αντέχει το βάψιμο και δεν ξεφλουδιζει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αν και το ναι σε όλα είναι κακό αυτή την εποχή στην χώρα μας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk